bradonja_85 pon 21.7.2014 21:23
Siky1234 kaže...

Da 100% budem siguran, ako npr. kupujem robu oko 500kn (+ poštarina oko 100kn) znači on meni skida točno 600kn i kasnije bez ikakvih dodatnih carinskih troskova ili pdva? Bez obzira i da je 2000kn isto? Sve dođe u jednom paketu? I da nadam se da to poštar ne ostavlja pred vratima, jer sve sa ebaya samo ostavi na stepenicama, već su nam ukrali nešto....

Nemaš dodatnih troškova. A to što ti poštar ostavlja na vratima je problem poštara...reci mu ili se tuži u pošti da ti to ne radi više.

dennocro sub 26.7.2014 11:52

ako kupujete majice uzmite dva br manje...to pisu i ljudi u komentarima, ja uzeo br manje al opet bila velika...

Kod nas kupim XL bude taman, preko njih uzeo L bila velika, i to vise majica i kosulja. pa da pripazite na te stvari.

cola777 pon 28.7.2014 16:38
Darmarko kaže...

Kako znaš?

sports direct je vlasnik usc-a i tamo su snižene cijene poštarine i piše da je samo na određeno vrijeme takve cijene, pa prema tome zaključujem da će se isto desiti i na sportsdirectu samo je pitanje vremena

btw 20% popusta sa ovim kodom na checkoutu, dokad traje neznam

PERKS20

mira88 sri 1.10.2014 18:14

Roba kroz Austriju i Sloveniju prođe za 7 sati, stigla u ZG-jutros, nisu sposobni isporučiti robu cijeli dan, sramota i dokaz kako u Hrvatskoj ništa ne štima pa tako i obična kurirska služba. Nema veze, to sam i očekivao u ovoj banana državi, ne bi me čudilo da pošiljka stigne za 2 tjedna :D :D 

mira88 čet 2.10.2014 16:29

Neznam vidjet ćemo hoće li stići do 17h, u trackingu piše "whit delivery courier" zaprimljeno u 11.14h.

Čudno je da se toliko čeka, a udaljen sam od DHL-ove centrale svega 2km zračne udaljenosti.

Legendic1911 sri 15.10.2014 17:13

Poz,  imam jedno pitanje. Prošli ponedjeljak(06.10.2014) sam narucio jedne patike i hlace sa sports directa. Vidim da su 10.10. stigle u ZG, tamo stoje i dalje.

jucer i prekjucer me nepozanti broj zvao u 08:30 ujutro ali se nisam bio u mogućnosti javit a zaboravio sam nazvati nazad(mozda je DHL, a mozda nije).

Na DHL-ovoj str kad idem vidjet gdje se paket nalazi mi piše: "Čeka primatelja za preuzimanje kako je dogovoreno"?

Da li to znaci da ja trebam otici podici paket ili? Poslao sam im mail, ako ne odgovore il nazovu probat cu ja njih nazvati.

Hvala i LP

nasumfan sub 21.2.2015 18:12

Pošto je meni Postojna blizu, ja sam otišao u dućan sprts directa opipati robu.

imaju stvarno svašta. i originala i kopija. 

na originalima svaka etiketa mora vrištati da je original, ali kod npr. firetap-a ili kako se već zove to nije slučaj. meni se etiketa na par majica činila fejk jer nema oznaku marke.

nije ništa strašno kad uzimamo majice od 20-30 kn ali me zanima kako je kod drugih stvari.

ecimir pet 3.4.2015 19:51

Pozdrav,

evo imam jedno čudno iskustvo u vezi sportsdirecta.

Prije tjedan dana sam naručio stvari za oko 1100 kn i platio paypalom. Pogledao sam na računu da mi je skinut taj iznos i ok uredu sve. Gledam ja svoj račun drugi dan kad na njemu dodano tih 1100 kn i piše storno rezervacije pos plaćanje payapal sportsdirect.

I šalju oni meni mail da je roba isporučena i dobijem ja robu za 5 dana. Došao poštar, potpisao i dobio račun i sve u redu. Međutim novci na mom  žiro računu su još uvijek tamo.  Još mi na paypalu piše payment completed. Da li ja smijem podići te novce bez bojazni? Da li je netko imao slično iskustvo?