juno pet 28.6.2013 19:47

Pozdrav ljudi,

Ne znam dali se igdje spominje na forumu ova stranica ili ne ali pošto na ovom podforumu ima Ebay i slične stranice pa da stavim ovdje. Dakle naišao sam na ovu stranicu i stvarno gledam i ne vjerujem cjene su stvarno bagatela i što se tiče sportske odjeće i obuće nema čega nema. Vidim da je locirana u UK i poštarina npr za Hrvatsku je 10€. Mene zanima,pošto smo od ponedjeljka u EU dali ćemo podlijezati carini ako naručimo "malo više" te robe iz UK ili ćemo konačno biti oslobođeni carinjenja? Koja je priča sa PDV-om,naručio bi malo više toga pa pitam ako neko ima slična iskustva ili još bolje ako je neko već naručivao preko te stranice? Hvala

Evo i link;

http://www.sportsdirect.com/

bojanko11 pet 19.7.2013 16:46

ja sam narucio prosli petak kopacke za 100€ i stiglo mi u srijedu na kucnu adresu, bez ikakvih problema, dobijete broj i na DHLovoj stranici mozete prati na kojem mjestu se nalazi vaš paket :)

sve pohvale za sportsdirect {#}

Guzomat čet 24.10.2013 20:14
sk0ls kaže...

Odi pod svoj account i pod "Order history" ti piše status paketa i tamo možeš naci tracking number i vidjeti di ti je paket trenutno

Paket dosao danas,nikad brzu dostavu nisam vidio.Sve u redu sa posiljkom.

Prezadovoljan sam,zasto svi shopovi ne mogu imat ovakav shipping time?

Siky1234 ned 20.4.2014 23:40

Da li je netko nekad kupovao preko ove stranice? Vidim da je dosta 13 funti, e sad da uzmem robu od 300kn + 12 funti postarina, koliko bi mene ispalo sveukupno s obzirom na pdv i carinu (da li u tu cijenu ulaze pdv i carina i da li se obracunavaju sa postarinom ili odvojeno od postarine?

Siky1234 pon 21.7.2014 20:18

Da 100% budem siguran, ako npr. kupujem robu oko 500kn (+ poštarina oko 100kn) znači on meni skida točno 600kn i kasnije bez ikakvih dodatnih carinskih troskova ili pdva? Bez obzira i da je 2000kn isto? Sve dođe u jednom paketu? I da nadam se da to poštar ne ostavlja pred vratima, jer sve sa ebaya samo ostavi na stepenicama, već su nam ukrali nešto....