Legendic1911 čet 14.4.2011 00:11
Perkan777 kaže...
Legendic1911 kaže...

evo i meni stiglo 5$ sa 5. vala

Lockerz Inc sent you $5.00 USD

ali s 4. jos nista

A jesu li ti uopce poslali kakav confirmation email?!

ne nista samo ovaj da su mi uplatili na paypal acc

Nabrzaka?? čet 14.4.2011 10:13

When an icon appears next to one of your transactions, it means there is more information available or a note attached. Move your cursor over the icon to learn more about the transaction.
When an icon appears next to one of your transactions, it means there is more information available or a note attached. Move your cursor over the icon to learn more about the transaction.
Type Name/Email Payment status Details Order status/Actions Gross
Select record 0 Apr 13, 2011 Payment From
Lockerz Inc
Completed Details Payment From Lockerz Inc 4C769907J8841822U $5.00 USD

ovo je sa 5x vala kad sam sa drugim acc-om uzeo 5$

a na onom 4x valu jos nisam dobio 5$

Perkan777 čet 14.4.2011 10:21

Uskoro stize update za captcha bypass.Otkrio sam neke rupe u skripti i malo promjenio te stavio novi butique selector!

Takodjer ima par grafickih promjena i dodani su jos neki simulatori!

Update ce biti prije kraja tjedna a ukoliko bude redeem za nas ovaj tjedan onda ce biti prije njega!
Pozdrav!

markoal čet 14.4.2011 10:41
Perkan777 kaže...

Uskoro stize update za captcha bypass.Otkrio sam neke rupe u skripti i malo promjenio te stavio novi butique selector!

Update ce biti prije kraja tjedna a ukoliko bude redeem za nas ovaj tjedan onda ce biti prije njega!
Pozdrav!

Iskreno, radi tih gluposti Lockerz je nemoguć normalnim korisnicima (bez hackova), tako je Call of Duty najvise propao.

No, kakvih sve tih pomagala ima za Lockerz, ako možeš otkriti, kakve su mogućnosti da te uhvati, isplati li se ići ako imaš samo 1 acc.
Pitam jer, nikako da dobijem nijednu aukciju ito neki glupi item, u stotinku budem outbidan.
Thanks^^.

Perkan777 čet 14.4.2011 10:48
markoal kaže...
Perkan777 kaže...

Pozdrav!

Iskreno, radi tih gluposti Lockerz je nemoguć normalnim korisnicima (bez hackova), tako je Call of Duty najvise propao.

No, kakvih sve tih pomagala ima za Lockerz, ako možeš otkriti, kakve su mogućnosti da te uhvati, isplati li se ići ako imaš samo 1 acc.
Pitam jer, nikako da dobijem nijednu aukciju ito neki glupi item, u stotinku budem outbidan.
Thanks^^.

Ja sam krenuo raditi bider ali sam stao.Sad si nabavljam bootera sa 500+ shella pa cemo vidjeti!

RuskeGTT čet 14.4.2011 12:22
markoal kaže...
Perkan777 kaže...

Pozdrav!

Thanks^^.

zasto se toliko trudis oko bidanja? jednostavno gledaj filmice, skupljaj ptz-e i kad bude redeem probaj nesto ubost...posto su poceli banirati ljude sa pomagalima, mozda ti se bas posreci za bez pomagala ubodes neke pare...ili jednostavno ako ni to ne upali, cekaj da otvore shop u hrvatskoj i onda uzmi nesto vrijedno za 0 para ili neku sicu i to je to

GreenGhost čet 14.4.2011 13:38

ja sam nov na lockerz-u. Proveo sam samo 3 sata dns ujutro i imam samo 6300PTZ. Pa imam par pitanja.

1. Vidio sam recimo npr. Black ops za ps3. I kad bih iskoristio 100% kostalo bi me oko 120k Ptz-a. Jeli to znaci da kada ja dobijem 120k i kada ju kupim da ce meni igrica doci meni doma na moju adresu koju sam upisao jer ipak zivimo u hrvatskoj? Jeli mi mogu dostavit to ili ne onda?

2. Koliko sam shvatio reedem je jednom mjesecno? Jeli to znaci da samo u tom periodu od dan dva ili koliko vec traje da samo tada mogu kupiti bilo sta?

3. Ukoliko zelim svoje ptz preseliti na ebay. Pise kod reedema da za nekoliko tisuca ptz mogu dobiti 1200$. Kada to prebacim na paypal oce li mi oporezit to kada to planiram dignut i pomirisat lovu fizicki? I kako podignuti lovu sa paypala?

HVALA PUNO. JAKO MI PUNO ZNACI KADA BI MI NEKO ODGOVORIO NA OVIH PAR PITANJA!