Bokyyy sub 9.4.2011 19:13
Nabrzaka?? kaže...
I ti ces poceit prodavati - a mogao si ono ako redemujemo nesto dobro da ti da mo pola tog kesa al haj nema veze

btw Ekipa jel ko dobio MAIL sa onog 5X reedema ?

jooooj sad bi se pojeo ziv...nemoj mi kenjat...brate ako sam reko da cu davat onda cu davat...VAMA FORUMASIMA SIGURNO FREE...a pederima s talkprize cu mozda prodavat ako budu htjeli kupit...al pitanje je ocu ja to uopce napravit...i nemoj te mi tako ako sam reko dati onda dajem a to zanci netrazim nist zauzvrat.....jer sam covijek od rijeci
a to sa 5x redemptiona ja sam dobio 84$ odavno na paypal!

FI4 ned 10.4.2011 12:21
Bokyyy kaže...
Nabrzaka?? kaže...
I ti ces poceit prodavati - a mogao si ono ako redemujemo nesto dobro da ti da mo pola tog kesa al haj nema veze

btw Ekipa jel ko dobio MAIL sa onog 5X reedema ?

jooooj sad bi se pojeo ziv...nemoj mi kenjat...brate ako sam reko da cu davat onda cu davat...VAMA FORUMASIMA SIGURNO FREE...a pederima s talkprize cu mozda prodavat ako budu htjeli kupit...al pitanje je ocu ja to uopce napravit...i nemoj te mi tako ako sam reko dati onda dajem a to zanci netrazim nist zauzvrat.....jer sam covijek od rijeci
a to sa 5x redemptiona ja sam dobio 84$ odavno na paypal!

kako si vec dobio? neki su dobili neki ne :S izgleda da onih 5$ nikad necemo dobiti :/

Bokyyy ned 10.4.2011 14:16
Mitch kaže...
E ak ja uumm 1000$ za paypal na reedemu oću imat dodatne naknade odnosno jel ja plaćam šta ?

ma jok samo se pobrini da imas verifikovan paypal ili alertpay pa da mos primit tolike pare...aako ugrabis to svaka ti dala...jedino mozda prilikom podizanja s paypala ili alertpaya na karticu budu srali nesto ovdje u HR mada sumnjam

i jos jednom napominjem nisam dobio nista s 5x redeema nego sa 25.2. 

Mitch ned 10.4.2011 16:24
Bokyyy kaže...
Mitch kaže...
E ak ja uumm 1000$ za paypal na reedemu oću imat dodatne naknade odnosno jel ja plaćam šta ?

ma jok samo se pobrini da imas verifikovan paypal ili alertpay pa da mos primit tolike pare...aako ugrabis to svaka ti dala...jedino mozda prilikom podizanja s paypala ili alertpaya na karticu budu srali nesto ovdje u HR mada sumnjam

i jos jednom napominjem nisam dobio nista s 5x redeema nego sa 25.2. 

ma vec sam ja na sharecashu pokupio 900$ i samo sam u dva tjedana po 450$ dizao jer iznad 500$ odjednom sjeda porez.

Ok, onda se samo nadam da cu bit brz....., i da, otvorit cu jednu visa electron karticu tako da imam full sreden paypal.

Hvala jos jednom

Bokyyy pon 11.4.2011 20:45
kach kaže...

Zakaj 90% ljudi na you tubu stavi tu retardiranu stvar na filmic...

??
ako mislis na cheat...odma cu ti reci...igram cod2 imam oko 400sati i uopce ne koristim cheat..uostalom ovaj sam naso na netu i snimio u igri samo da imam za video da zaradim para na sharecash...i da mislim da je detected ali sam napisao undetected samo da se skine...

i mislim da bypassera za survey trenutno nema da rade!

malada pon 11.4.2011 20:52
Bokyyy kaže...
kach kaže...

Zakaj 90% ljudi na you tubu stavi tu retardiranu stvar na filmic...

??
ako mislis na cheat...odma cu ti reci...igram cod2 imam oko 400sati i uopce ne koristim cheat..uostalom ovaj sam naso na netu i snimio u igri samo da imam za video da zaradim para na sharecash...i da mislim da je detected ali sam napisao undetected samo da se skine...

i mislim da bypassera za survey trenutno nema da rade!

nisam ja rekao da ti cheatas -.-

inace mozes li barem na PM objasnit kako ide to sa sharecashom,bio bih jako zahvalan

Perkan777 uto 12.4.2011 20:57
FI4 kaže...
Perkan777 kaže...

A jest i dugo trajao ovaj nov anti bot xD

jesu ga vec rijesili fab i ekipa? :D

Hehe.

Nisam tocno siguran ali mislim da znam kako :)

BTW dajem captha bypass i jos neke program te otkrivam skrvene mogucnosti LRC-a koje samo 3-4 ljudi zna za lockerz account sa dosta bodova!Vise od 150k