Lockerz

Nisi sa 5x vec sa generala od 25.2

imaju li negdje cijene(u € ili $) onih proizvoda na aukcijama te moze li se podic za vise od 5ptz

btw Ekipa jel ko dobio MAIL sa onog 5X reedema ?
jooooj sad bi se pojeo ziv...nemoj mi kenjat...brate ako sam reko da cu davat onda cu davat...VAMA FORUMASIMA SIGURNO FREE...a pederima s talkprize cu mozda prodavat ako budu htjeli kupit...al pitanje je ocu ja to uopce napravit...i nemoj te mi tako ako sam reko dati onda dajem a to zanci netrazim nist zauzvrat.....jer sam covijek od rijeci
a to sa 5x redemptiona ja sam dobio 84$ odavno na paypal!
kako si vec dobio? neki su dobili neki ne :S izgleda da onih 5$ nikad necemo dobiti :/

E ak ja uumm 1000$ za paypal na reedemu oću imat dodatne naknade odnosno jel ja plaćam šta ?

ma jok samo se pobrini da imas verifikovan paypal ili alertpay pa da mos primit tolike pare...aako ugrabis to svaka ti dala...jedino mozda prilikom podizanja s paypala ili alertpaya na karticu budu srali nesto ovdje u HR mada sumnjam
i jos jednom napominjem nisam dobio nista s 5x redeema nego sa 25.2.

ma jok samo se pobrini da imas verifikovan paypal ili alertpay pa da mos primit tolike pare...aako ugrabis to svaka ti dala...jedino mozda prilikom podizanja s paypala ili alertpaya na karticu budu srali nesto ovdje u HR mada sumnjam
i jos jednom napominjem nisam dobio nista s 5x redeema nego sa 25.2.
ma vec sam ja na sharecashu pokupio 900$ i samo sam u dva tjedana po 450$ dizao jer iznad 500$ odjednom sjeda porez.
Ok, onda se samo nadam da cu bit brz....., i da, otvorit cu jednu visa electron karticu tako da imam full sreden paypal.
Hvala jos jednom

Kak si to uspio?Kaj si uplodao fejk fajlove?

znam da nije tema ali evo moje fore za sharecash, idem probat da vidim koliko cu zaradit!
http://www.youtube.com/watch?v=WO6uu_uIA-A

znam da nije tema ali evo moje fore za sharecash, idem probat da vidim koliko cu zaradit!
http://www.youtube.com/watch?v=WO6uu_uIA-A
Das link na PP bez survija? (Nije da zelim bit citerska pi**a nego treba se nesto para za BFBC2 vienam :D)
Jel se moze u HRV rijesit survij?

Zakaj 90% ljudi na you tubu stavi tu retardiranu stvar na filmic...

??
ako mislis na cheat...odma cu ti reci...igram cod2 imam oko 400sati i uopce ne koristim cheat..uostalom ovaj sam naso na netu i snimio u igri samo da imam za video da zaradim para na sharecash...i da mislim da je detected ali sam napisao undetected samo da se skine...
i mislim da bypassera za survey trenutno nema da rade!

??
ako mislis na cheat...odma cu ti reci...igram cod2 imam oko 400sati i uopce ne koristim cheat..uostalom ovaj sam naso na netu i snimio u igri samo da imam za video da zaradim para na sharecash...i da mislim da je detected ali sam napisao undetected samo da se skine...
i mislim da bypassera za survey trenutno nema da rade!
nisam ja rekao da ti cheatas -.-
inace mozes li barem na PM objasnit kako ide to sa sharecashom,bio bih jako zahvalan

mislim da ce bolje biti da uploadam neko sranje kao neki lrc pro cracked to ce se masovno skidat kao i captcha bypass...samo uploadam neki fake file i ima da ameri prvi popuse :D

Ali disableaj komentare i rejting jer će neko skinut i vidjet da nije to to pa će ti zarokat thumbs downa i komentara...

sredicu to kasnije...

Kada je reedem za HRV.? da ne citam sve str. unazad ...

Ma ne mislim na cheat...mislim na pjesmu,svi ju stavlaju u svoj video i to me vec lagano zivcira ..

...

A jest i dugo trajao ovaj nov anti bot xD

jesu ga vec rijesili fab i ekipa? :D

jesu ga vec rijesili fab i ekipa? :D
Hehe.
Nisam tocno siguran ali mislim da znam kako :)
BTW dajem captha bypass i jos neke program te otkrivam skrvene mogucnosti LRC-a koje samo 3-4 ljudi zna za lockerz account sa dosta bodova!Vise od 150k

Kako osvojiti aukciju?

Kako osvojiti aukciju?
Čiterski ili regularno ?
Čiterski = DDoS-aš aukciju tako da bude samo tvoj bid
Regularno = bidaš do maksimuma

ako idem čiterski oce li me skontat, te vrijedi li pokusavat sa dva ili vise accova doc do 10000

Hey Filip-
Kathy
gamad -.-

jel to sa 5x redemtion? koji val?

jel to sa 5x redemtion? koji val?
mislim da je zadnji al s 5x-a
btw ja jos nisam dobio nikakav mail ni sa zadnjeg vala niti s cetvrtog...
Jel jos netko dobio??

Lockerz Inc sent you $5.00 USD
5 val onog 5X redeema
btw Ekipa jel ko dobio MAIL sa onog 5X reedema ?
jooooj sad bi se pojeo ziv...nemoj mi kenjat...brate ako sam reko da cu davat onda cu davat...VAMA FORUMASIMA SIGURNO FREE...a pederima s talkprize cu mozda prodavat ako budu htjeli kupit...al pitanje je ocu ja to uopce napravit...i nemoj te mi tako ako sam reko dati onda dajem a to zanci netrazim nist zauzvrat.....jer sam covijek od rijeci
a to sa 5x redemptiona ja sam dobio 84$ odavno na paypal!