Lockerz

Od 21h - 01h

KAZU U KOMENTARIMA DA CE MNOGI BITI U SKOLI...JBT KAKVA SKOLA U 9 SATI NAVECE ILI U 1 UJUTRO...
BUDU LI MI OPET NAPISALI SORRY U ARE NOT BLA BLA...IMA DA IM JEBEEM I KATHY I HELEN A MOGAO BI I ONOM ANTHONYJU ZAGONIT NESTO

KAZU U KOMENTARIMA DA CE MNOGI BITI U SKOLI...JBT KAKVA SKOLA U 9 SATI NAVECE ILI U 1 UJUTRO...
BUDU LI MI OPET NAPISALI SORRY U ARE NOT BLA BLA...IMA DA IM JEBEEM I KATHY I HELEN A MOGAO BI I ONOM ANTHONYJU ZAGONIT NESTO
ma zeznut će već nešto opet lockerz.
a što se tiče redeema 25.02. čini se da su većini nagrade cancellane.

E pa sad amerima nepase bas posto neki imaju popodne skolu...

ma jadni...koliko puta do sad nama nije pasalo, a njima je uvijek!!!!
btw. jel se zna sta za redemanje po drzavama?

zasto mi kad pisem s nokie n97 samo dodje do double posta...
u svakom slucaju doslo doba da amer k... proba jaaoo ma samo nek uce nek propuste reedem...MAMU IM KRESNEM

zasto mi kad pisem s nokie n97 samo dodje do double posta...
u svakom slucaju doslo doba da amer k... proba jaaoo ma samo nek uce nek propuste reedem...MAMU IM KRESNEM
Ma pokloni lockerzu im tu nokiu n97 kad ti ne valja.I njima reedem nista nije bolji.

Meni se to nekad na iphonu desi kad saljem preko opere mini!

Jel se to neko hvali da ima iPhone?!Salim se .Koliko si ga platio?jesi zadovoljan?
I kad je napokon po nasem vremenu sutrasnji reedem?

Pozdrav, bio sam odustao od lockerza pa sam ovu temu gledao jedino ako bi bilo slika.
Ali, jučer su mi došle dvije majice stoga mi je to pobudilo nekakvu nadu u bolje sutra te se stoga pitam, je li danas redeem?
Znam da će ih biti 5 ovaj tjedan, samo neznam je li danas koji.

Nehvalim se imam ga vec oko 1,5god platio ga 1500kn sa oglasnika bio star 2mj. To jest odlicno sam prosao posto se cijena onda vrtila oko 1900kn...da zadovoljan sam jedino je vec malo stariji pa zna stekati malo ali nista strasno...za reedem imas gore u koliko je...

Pozdrav, bio sam odustao od lockerza pa sam ovu temu gledao jedino ako bi bilo slika.
Ali, jučer su mi došle dvije majice stoga mi je to pobudilo nekakvu nadu u bolje sutra te se stoga pitam, je li danas redeem?
Neće ih bit ovaj tjedan 5, bila su 3.
1. je bio najbolji i nakon 10min si mogo PS3 redeemat, 2. je bio odličan! Kako za koga točnije, za mene odličan jer dobivam 185$... 3. je bio fail, 4. je sutra, 5. je za 3 dana ali samo ako nikada nisi niš redeemao u PTZ Place-u nikada i ako si se regao prije March 7 ak se ne varam.

Sutra zenska torba FTW;)

Neće ih bit ovaj tjedan 5, bila su 3.
1. je bio najbolji i nakon 10min si mogo PS3 redeemat, 2. je bio odličan! Kako za koga točnije, za mene odličan jer dobivam 185$... 3. je bio fail, 4. je sutra, 5. je za 3 dana ali samo ako nikada nisi niš redeemao u PTZ Place-u nikada i ako si se regao prije March 7 ak se ne varam.
pitanje je oćeš li dobit pare. svi ameri su već na kućnu adresu dobili svoje osvojene nagrade a internacionalci su dobili odbijenice. čini se da lockerz nema para.

Sutra zenska torba FTW;)
nema vise onih torba po 270 dolara...samo su sad one koje su niti 100 dolara
lockerz ocito nema para, a i sta su rekli, da je ostalo itema i da ce ih prenjeti u iduci, bas ne vidim to...

Stigao mi confirmation za 25.2 i da odaberem gdje hocu novce, na paypal ili alertpay. Ali pametnjakovici su dva puta u mailu napisali krivu adresu. Ne ide redemptions@lockerz.com nego redemption@lockerz.com

nagrada? :)

imaticx imam jedno pitanje!
Koji si browser koristio dok si redeemao?!

Ma majica obicna. To je onaj radeem gdje se nije moglo odmah uci, stalno greske gdje su bile
Firefox. Samo njega i imam :)

Ma majica obicna. To je onaj radeem gdje se nije moglo odmah uci, stalno greske gdje su bile
Firefox. Samo njega i imam :)
Mislim da znam u cemu je problem >.<

Kakav problem?

mislis da zbog LRC? ma jedan tip je na talkprizes dobio iPod Touch approvan s njim :/
ako netko nije u redeemu, a hoce, PM :)

I ja dobio potvrdu za taj reedem...koristio lrc pro i naravno lrc web

We'd also like you to have a gift for being a loyal Lockerz member. Enjoy a free download of "Baby Roulette" from Chiddy Bang.
to jest ovo: http://soundcloud.com/lockerz_anthony/chiddy-bang-baby-roulette-ft
isuse mili riga mi se...papci jedni, dajte mi pare a ne neki yoyo idem repati (pomjesan sa bieberom ili nekom pyckom)

jeste dobili potvrde za danasnji redeem?

LOL ja nisam dobio nista :(

Saljem im mail u vezi onog redeema 27.1 a oni mi odgovaruju u vezi ovog 5x redeema kako se pokusvaju banat sve botere i citere hah
i onda na kraju ako nisu odgovorili na moje pitanje,neak im posaljem jos jedan mail xD legende

LOL ja nisam dobio nista :(
pa sta bi ti? pise mi u mailu da danas nastupamo mi koji smo nakon 1.7.2010. (ili tako neki datum ne sjecam se) i oni koji NISU redemali nista prva tri redema
Emails for Phase 4 of 5X Redemption are going out soon! Phase 4 will take place Thursday, March 17 between 4pm and 8pm EDT. Can't wait to see you there!
To pise na njihovoj facebook stranici.
Koje mu ga to dodje vrijeme kod nas?