Lockerz

Ljudi dosla mi dekica sa lockerza ali ju postar nije donio vec moram u postu po nju hahahaha kaze da je prevelika i nestane mu lol

Ljudi dosla mi dekica sa lockerza ali ju postar nije donio vec moram u postu po nju hahahaha kaze da je prevelika i nestane mu lol
Reci mi od kojeg ti je to reedema?I ja sam dobio deku ali nikako da dodje

Shoppers redemtion onaj zadnji koji je bio u pon pa ponovljen u petak ja sam u pon. uzeo...

Meni nije jos dosla.

Ejla pozz
Da vas pitam,jel itko od vas dobio confrimation mail sa redeema 27.1.
Jer ja nisam dobio ni mail ni nagradu.
Ali zato s onog 21.1. mi je stigla majica a mail sam dobio jos u 2. mj.
E da btw
jedno off pitanjce
jel ima reganih na onom greenzoneru(nes slicno kao i lockerz)
ja sam regan pa ako nekome trenaju pozivnice nek mi posalje pm :)
Thx

ja sam morao po jadnu naljepnicu ići u poštu.

ma doci ce nemoj se sekirati meni je onaj cd iz reedema koji je bio u prvom mjesecu pa ga jos nema a ovo je iz 2. tako da meni je uvjek sve doslo nesto prije nesto kasnije...ovo sa lovom ce biti super ako im isplate budu brzo isle recimo max 2 tjedna nema cekanja,carine i jos mozes uzeti glupost koja kosta 100$ i koju nitko nece...

ma doci ce nemoj se sekirati meni je onaj cd iz reedema koji je bio u prvom mjesecu pa ga jos nema a ovo je iz 2. tako da meni je uvjek sve doslo nesto prije nesto kasnije...ovo sa lovom ce biti super ako im isplate budu brzo isle recimo max 2 tjedna nema cekanja,carine i jos mozes uzeti glupost koja kosta 100$ i koju nitko nece...
ok :)
ma i to cak je bolje ovo s lovom

Samo da zaradim tu lovu na reedemu(ovaj sad nisam ni uspio uci a nikad normalnije vrijeme nije bilo za to)i da je mognem podici.Moram otvoriti ziro racun u nekoj banci pa uzeti Visu karticu.

Sta je ovo, nasli mi se izvinjavati ovi sa Lockerz-a. Poslali mi mail da im je zao sto nisam mogao ucestvovat na redeemu i poklonili mi 1000 PTZ za ispriku ! xD

Nazalost nije deka u pitanju vec samo Antalogy Badcompany znaci glazbena grupa upakirana u enormno pakiranje...evo slike cd-a a kutiju sam bacio putem od poste :-)

Ne znam koji im je djavo da trpaju stvari u kutije koje su ogomne XD meni je aluminiumski rokovnik dosao u kutiji u kojoj su mogla stati 3 takva i zbog toga mi je posta naplatila skuplje carinski pregledXD

kod mene nije bilo carine niti ista slicno ali kutija je bila stvarno prevelika mogli su bar 50 takvih nagurat...

Sva sreca pa vise ne salju stvari,nego novce...Da bar tak zauvijek ostane.

Hahah, i meni su Deosice poslali u nekoj ogromnoj kutiji, ali ih je nemoguće izvadit da ne strgaš kutiju :O

wtf?! tko je jos sa mnom redeemao 26.2. nesto?
Dear Lockerz Member:
We're writing about your recent redemption request. We've reviewed your order and are unable to fulfill your redemption request. We've found some issues with your account, which may include a lack of legitimate PTZ or a violation of our Terms. We are deducting points from your account as a penalty.
Thank you!
The Lockerz Crew

ja sam reedemo ali nista nisam dobio niti potvrdu niti odbijenicu za sad...

Dear Lockerz Member:
We're writing about your recent redemption request. We've reviewed your order and are unable to fulfill your redemption request. We've found some issues with your account, which may include a lack of legitimate PTZ or a violation of our Terms. We are deducting points from your account as a penalty.
Thank you!
The Lockerz Crew
dobro i koliko ptz-a su ti skinuli?
meni je davno bilo tako, skinuli su mi 50% ptz-a a to je tad bilo ako me pamcenje dobro sluzi 50tak hiljada ptz-a...neki su tada prosli bolje, skinuli su im PETNAEST ptz-a...a meni 50 hiljada :(

cudno mi je, redeemao sam par minuta nakon ostalih, sta su onda svima odbili nagrade :S i ne mora pisati koji redeem?
@Ruske e vids, nisu mi nista skinuli, imam 207k kao sto sam i prije imao :S
poslao sam sad mail Kathy i njihovom supportu, nisam im rekao da mi nisu skinuli bodove vec samo pitao zakaj, to kaj im je redeem bio usran i bio sam lucker i usao nema veze s botom ili slicnim stvarima :/

cudno mi je, redeemao sam par minuta nakon ostalih, sta su onda svima odbili nagrade :S i ne mora pisati koji redeem?
@Ruske e vids, nisu mi nista skinuli, imam 207k kao sto sam i prije imao :S
poslao sam sad mail Kathy i njihovom supportu, nisam im rekao da mi nisu skinuli bodove vec samo pitao zakaj, to kaj im je redeem bio usran i bio sam lucker i usao nema veze s botom ili slicnim stvarima :/
LOL sta je to onaj redeem sta si mi bio pricao?!
BTW pocinjem raditi na novom 24/7 botu !Sto mislite o vlastitom browseru kao kod LRC-a :)

Dear Lockerz Member:
Thank you!
The Lockerz Crew
ja isto to dobio.

pa da, di sam uzeo Nano, mislim da je jos netko uzeo Nano, i bar pricam bratu da bi mogla doci potvrda.. bas me zanima sto ce odgovoriti, dosta su me jucer naljutili sto je redeem trajao 2 minute, sad mi jos nagradu odbiju..:@ mogao bi neki browser samo s potrebnim stvarcicama :P

ja isto to dobio.
jel si ti uzeo Nano taj redeem? uzmemo neku vrijedniju nagradu i odma nas sj*bu.. postali su fakat gamad u zadnjih par tjedana

ja isto to dobio.
jel si ti uzeo Nano taj redeem? uzmemo neku vrijedniju nagradu i odma nas sj*bu.. postali su fakat gamad u zadnjih par tjedana
da nano 16gb. ma uopće me ne iznenađuje moram priznat da sam to i očekivao

Ja sam uzeo majcu mislim da je to bio onaj reedem gdje je lrc zvonio svako malo pa su nas mozda nahvatali...ja nisam dobio mail a nadam se da niti necu

Ja sam uzeo majcu mislim da je to bio onaj reedem gdje je lrc zvonio svako malo pa su nas mozda nahvatali...ja nisam dobio mail a nadam se da niti necu
ma ono kad su pustili slučajno reedem pa brzo zatvorili ali neki su uspjeli redeemat. kao i ja. pa su poslije ponovno pustili i većini se javljali errori a kad sam ponovno probal pisalo je you already reedemed

Pa da ja sam se sa errorima borio pa sam majcu uzeo i to jedva nekako...ali ako ste vi dobili odbijenice zar nebismo mi ostali trebali potvrdu dobiti

zalit cu se. onda su me mogli pustit da reedemam kad su ponovno pustili. ma gade mi se.

zalit cu se. onda su me mogli pustit da reedemam kad su ponovno pustili. ma gade mi se.
tako je! na kraju krajeva, nisam ja kriv sto oni ne znaju normalan redeem napravit i sto sam uzeo u prvom valu..
Mogu li ovi debili skontati za ovaj IRC? Mogu li ti zabraniti pristup ili sta slicno, pozz