Lockerz

nek se gone u tri pycke materine!!!!!!!!!
mogao sam biti u teretani jos, a ja jurio doma da stignem, ma gonite se FAKJU LOKERZ
sad ce me cut uprava i ovu keti sewit cu ševit do jutra ima da joj oci ispadnu...droca jedna

Steve Madden Rose Ruffle Satchel - Taupe
nakon sto sam uzeo,iso sam gledat ostale butike..PSP,DS,ured sve igre,majice,cizme,torbe,sve se moglo uzet..nisam bot koristio nikakav,samo alerter
tako sam ja onda.. steta, sad neces ponovo moci redeemat :/ sad pise coming soon :D kad opet to isprave, uhh..
sta me briga reedemao sam torbu od 80-90$ :D i to lagano rucno..mogao sam cak PSP uzet :S

Daj smiri se Ruske :D Sad će oni to ispravit..."We're taking the redemption down, see you soon!"
Gdje to piše??
pisat ce....niti jedan reedem netraje 5min nego 20-30 kad ga maknu tako onda znas da ce ici opet samo neznam za vas koji ste uzeli nesto jel to vrijedi ili sve ispocetka...
GADOVII!!
Joj sada kad opet piše da će bit ponovno, al ovaj put od 01-05!!

GADOVI JEDNI VI KOJI STE REDEMALI - U CEMU STE BOLJI - MRS!!!!
(naravno salim se - svaka cast - imali ste srece...)

reedmao sam neku narukvicu Alex and Ani Skeleton Key Bangle - Gold.......jel zn iko kolko to vrijedi

Čestitam...Ali moraju ponovit ovo, pa yebemu pa nemreš kenjat da je to bio redeem?!?!?
@Lockerzboy, 15$.

15$ na lockerzu

http://www.zeeberry.com/alex-and-ani-jewelry/skeleton-key-expandable-wire-bangle-russian-gold.cfm
Skoro 150 kuna...

28 dolara

Alex and Ani Skeleton Key Bangle - Gold 199$
Šala, vrijedi 28$

Alex and Ani Skeleton Key Bangle - Gold 199$
Šala, vrijedi 28$
hahahah soljo kralju :)

Dobit ces 50ak kuna... Oni ce ti to dati mozda za $14, pajpal ti skine $4 i to ti je to.

REDEMAO SAM KITU U VUSTA!!!!!!!!!!!! vrijedi tocno ovoliko:
HAHAHAHAH

evo ja digo paypal 15. dobro je. najbolje dosada.:)

kaj ocel onda ponovo otvorit da si uzmemo naljepnice?

15$ na lockerzu
kako si to procjenio....na str ovako vrijedi 28....jel lockerz to za jeftinije daje ili si vidio negdje

ljudi jel ima tko kakav dokaz da je redeemao?

Ajd sad reci jel nisu mulci CIJELI dan ljudi im pisu da nesto nevalja da nisu dobili mailove i slicno i kad je poceo reedem naravno da ljudi poludili i odmah se poceli zaliti sad skinuli naglo ptz place bez obavjesti samo zato sto gledaju gdje je problem! i sta ce biti na kraju!? pustiti ce sve ljude zato sto nece moci isfiltrirat koji mogu koji ne i reci ce da je sve u redu...onda mozda kad budu trebali potvrditi nagradu odbit ce onima koji nisu trebali biti u reedemu a uzeli su nesto i to je to! Barem ja tako mislim

15$ na lockerzu
kako si to procjenio....na str ovako vrijedi 28....jel lockerz to za jeftinije daje ili si vidio negdje
lockerz ti uzme porez na budale (tj na nas) i skine dio vrijednosti

Ali gledaj, ja sam dobio mail, ja bi trebao biti nutra ako su unutra samo oni koji su dobili mail, a nisam.

Ajd sad reci jel nisu mulci CIJELI dan ljudi im pisu da nesto nevalja da nisu dobili mailove i slicno i kad je poceo reedem naravno da ljudi poludili i odmah se poceli zaliti sad skinuli naglo ptz place bez obavjesti samo zato sto gledaju gdje je problem! i sta ce biti na kraju!? pustiti ce sve ljude zato sto nece moci isfiltrirat koji mogu koji ne i reci ce da je sve u redu...onda mozda kad budu trebali potvrditi nagradu odbit ce onima koji nisu trebali biti u reedemu a uzeli su nesto i to je to! Barem ja tako mislim
ma nemoguće da mogu tolko puta pogriješit. ja mislim da se oni namjerno s nama zahebavaju

Ali gledaj, ja sam dobio mail, ja bi trebao biti nutra ako su unutra samo oni koji su dobili mail, a nisam.
Nije samo mail u pitanju nego im sistem nije dobro profiltrirao clanove...i nisu na vrijeme uvidjeli pogresku i tako smo dosli tu gdje smo sada...oni su mislili da je samo mali broj zahvacen pogreskom ali ocito je u pitanju 80% ljudi koji su trebali uci a nisu!

lockerz je troll

tako se ljudi dresiraju.. kao napre, par ih puste da mi čekamo sad do 1 :D
btw maknuli su da je live na Hallwayu :P

HAHAHAHAHA izgleda da su maknuli ono "restock is live" il što već sa Hallway-a...

tako se ljudi dresiraju.. kao napre, par ih puste da mi čekamo sad do 1 :D
btw maknuli su da je live na Hallwayu :P
kasniš :)

Evo ja bi dao screenshot od paypala ali lrc više ne sejva stranicu kad redeemaš. nisam to znao. morat ćete mi vjerovati na riječ
ja nasigurno dekicu a da sam znao da vecina ne moze uci moglo se uzeti bil osta :( ni men inije htio jedan acc al na drugi se regalo :P