RuskeGTT uto 15.3.2011 21:55

nek se gone u tri pycke materine!!!!!!!!!

mogao sam biti u teretani jos, a ja jurio doma da stignem, ma gonite se FAKJU LOKERZ

sad ce me cut uprava i ovu keti sewit cu ševit do jutra ima da joj oci ispadnu...droca jedna

air up there uto 15.3.2011 21:55
FI4 kaže...
air up there kaže...

Steve Madden Rose Ruffle Satchel - Taupe

nakon sto sam uzeo,iso sam gledat ostale butike..PSP,DS,ured sve igre,majice,cizme,torbe,sve se moglo uzet..nisam bot koristio nikakav,samo alerter

tako sam ja onda.. steta, sad neces ponovo moci redeemat :/ sad pise coming soon :D kad opet to isprave, uhh..

sta me briga reedemao sam torbu od 80-90$ :D i to lagano rucno..mogao sam cak PSP uzet :S

Axlus uto 15.3.2011 21:55
CroVandal kaže...
Axlus kaže...
.: R32LowRider kaže...

Daj smiri se Ruske :D Sad će oni to ispravit..."We're taking the redemption down, see you soon!"

Gdje to piše??

pisat ce....niti jedan reedem netraje 5min nego 20-30 kad ga maknu tako onda znas da ce ici opet samo neznam za vas koji ste uzeli nesto jel to vrijedi ili sve ispocetka...

GADOVII!! 

Joj sada kad opet piše da će bit ponovno, al ovaj put od 01-05!!

RuskeGTT uto 15.3.2011 22:01
zgsolja kaže...
Lockerzboy kaže...
reedmao sam neku narukvicu Alex and Ani Skeleton Key Bangle - Gold.......jel zn iko kolko to vrijedi

Alex and Ani Skeleton Key Bangle - Gold 199$

Šala, vrijedi 28$

hahahah soljo kralju :)

Lockerzboy uto 15.3.2011 22:04
Luxy2501 kaže...
Lockerzboy kaže...
reedmao sam neku narukvicu Alex and Ani Skeleton Key Bangle - Gold.......jel zn iko kolko to vrijedi

15$ na lockerzu

kako si to procjenio....na str ovako vrijedi 28....jel lockerz to za jeftinije daje ili si vidio negdje

CroVandal uto 15.3.2011 22:04

Ajd sad reci jel nisu mulci CIJELI dan ljudi im pisu da nesto nevalja da nisu dobili mailove i slicno i kad je poceo reedem naravno da ljudi poludili i odmah se poceli zaliti sad skinuli naglo ptz place bez obavjesti samo zato sto gledaju gdje je problem! i sta ce biti na kraju!? pustiti ce sve ljude zato sto nece moci isfiltrirat koji mogu koji ne i reci ce da je sve u redu...onda mozda kad budu trebali potvrditi nagradu odbit ce onima koji nisu trebali biti u reedemu a uzeli su nesto i to je to! Barem ja tako mislim

RuskeGTT uto 15.3.2011 22:05
Lockerzboy kaže...
Luxy2501 kaže...
Lockerzboy kaže...

15$ na lockerzu

kako si to procjenio....na str ovako vrijedi 28....jel lockerz to za jeftinije daje ili si vidio negdje

lockerz ti uzme porez na budale (tj na nas) i skine dio vrijednosti

KASA uto 15.3.2011 22:07
CroVandal kaže...

Ajd sad reci jel nisu mulci CIJELI dan ljudi im pisu da nesto nevalja da nisu dobili mailove i slicno i kad je poceo reedem naravno da ljudi poludili i odmah se poceli zaliti sad skinuli naglo ptz place bez obavjesti samo zato sto gledaju gdje je problem! i sta ce biti na kraju!? pustiti ce sve ljude zato sto nece moci isfiltrirat koji mogu koji ne i reci ce da je sve u redu...onda mozda kad budu trebali potvrditi nagradu odbit ce onima koji nisu trebali biti u reedemu a uzeli su nesto i to je to! Barem ja tako mislim

ma nemoguće da mogu tolko puta pogriješit. ja mislim da se oni namjerno s nama zahebavaju

CroVandal uto 15.3.2011 22:08
LordShgi kaže...

Ali gledaj, ja sam dobio mail, ja bi trebao biti nutra ako su unutra samo oni koji su dobili mail, a nisam.

Nije samo mail u pitanju nego im sistem nije dobro profiltrirao clanove...i nisu na vrijeme uvidjeli pogresku i tako smo dosli tu gdje smo sada...oni su mislili da je samo mali broj zahvacen pogreskom ali ocito je u pitanju 80% ljudi koji su trebali uci a nisu!