LordShgi uto 15.3.2011 21:37

Perkan iskreno da ti kazem malo si škrt. Sve je u redu s tim što želiš malo zaraditi i poštujem to, ali daj odi to amerima tržit ne ovdje djeci. Neznam zasto ali meni se cini da tržiš toplu vodu, dok naipšem ove testove idem se malo pozabavit s tim, vjerujem da ima neka jednostavna caka koju si samo bacio u kod...

.: R32LowRider uto 15.3.2011 21:38
LordShgi kaže...

Perkan iskreno da ti kazem malo si škrt. Sve je u redu s tim što želiš malo zaraditi i poštujem to, ali daj odi to amerima tržit ne ovdje djeci. Neznam zasto ali meni se cini da tržiš toplu vodu, dok naipšem ove testove idem se malo pozabavit s tim, vjerujem da ima neka jednostavna caka koju si samo bacio u kod...

Al nemoj davat po nekim astronomskim cijenama...80-100kn ja mislim da bi bilo OK ak se nebi jako namučio...Mislim nemoj me slušat, odredi kak ti oćeš...

CroVandal uto 15.3.2011 21:47

Trebao sam biti u ovom nije fer hebote...nije anti bot nego su glupi i nemaju dobar sistem...3 acc sva tri regana prije osmog mjeseca niti jedan neprolazi koje s***nje

sad ova dva sto su ostala ce biti puna ljudi i sve ce lagat i serveri ce im se opet porusiti!

FI4 uto 15.3.2011 21:52
air up there kaže...

Steve Madden Rose Ruffle Satchel - Taupe

nakon sto sam uzeo,iso sam gledat ostale butike..PSP,DS,ured sve igre,majice,cizme,torbe,sve se moglo uzet..nisam bot koristio nikakav,samo alerter

tako sam ja onda.. steta, sad neces ponovo moci redeemat :/ sad pise coming soon :D kad opet to isprave, uhh..

KASA uto 15.3.2011 21:53
FI4 kaže...
air up there kaže...

Steve Madden Rose Ruffle Satchel - Taupe

nakon sto sam uzeo,iso sam gledat ostale butike..PSP,DS,ured sve igre,majice,cizme,torbe,sve se moglo uzet..nisam bot koristio nikakav,samo alerter

tako sam ja onda.. steta, sad neces ponovo moci redeemat :/ sad pise coming soon :D kad opet to isprave, uhh..

samo kaj sad mnogo stvari ni nema više

CroVandal uto 15.3.2011 21:54
Axlus kaže...
.: R32LowRider kaže...

Daj smiri se Ruske :D Sad će oni to ispravit..."We're taking the redemption down, see you soon!"

Gdje to piše??

pisat ce....niti jedan reedem netraje 5min nego 20-30 kad ga maknu tako onda znas da ce ici opet samo neznam za vas koji ste uzeli nesto jel to vrijedi ili sve ispocetka...