Lockerz

Kolko ako nije tajna? I tata bi sine. XD

Perkan iskreno da ti kazem malo si škrt. Sve je u redu s tim što želiš malo zaraditi i poštujem to, ali daj odi to amerima tržit ne ovdje djeci. Neznam zasto ali meni se cini da tržiš toplu vodu, dok naipšem ove testove idem se malo pozabavit s tim, vjerujem da ima neka jednostavna caka koju si samo bacio u kod...
Al nemoj davat po nekim astronomskim cijenama...80-100kn ja mislim da bi bilo OK ak se nebi jako namučio...Mislim nemoj me slušat, odredi kak ti oćeš...

Pa ako ja to uspijem izraditi bit ce besplatno, ja to radim iz zabave i da naucim nesto. Imat cu vremena za zaradu u budućnosti.

Sorry you are not in this redemption! WTF koji im je ovo sad fazon aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sorry you are not in this redemption.
koji gadovi a regan sam u 3 mjesecu 2010

WTFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF !!
mozda zezaju botove :S

Sorry you are not in this redemption! WTF koji im je ovo sad fazon aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Di ti je to doslo?

opet su zasrali.. i meni to pise

oooooooooooo J E B A T cu im majku sad...
pise da nisam u redemu, a regao sam se 7.3.2010.

I meni...koji k*** nije mi jasno od 1.2010 sam clan

Haha, cini mi se da je to anti bot, sad su vas sve botove banali jer ste vi jedini supjeli u pola sekunde uci.

NMG vjerovati da su opet zaje***i stvar idioti. Pa moze li i jedan reedem proci bez problema jbt

Ispravak, opet ocito imaju error.... Napisali na twitteru da je live.. LOL, ni meni nece.

Sorry, you are not in this redemption! :(
Ali nije baš briga iskreno, dobit ću 185$ idući mjesec! :D

Haha, cini mi se da je to anti bot, sad su vas sve botove banali jer ste vi jedini supjeli u pola sekunde uci.
Nope.5 seknudi moras cekati na login stranici prije nego sto se regas!

Trebao sam biti u ovom nije fer hebote...nije anti bot nego su glupi i nemaju dobar sistem...3 acc sva tri regana prije osmog mjeseca niti jedan neprolazi koje s***nje
sad ova dva sto su ostala ce biti puna ljudi i sve ce lagat i serveri ce im se opet porusiti!

WTFFF??? Može li itko ući u REDEMPTION???

ja nemogu uc u reedeem!

prodajem lockerz account sa 210987 ptz-a

Steve Madden Rose Ruffle Satchel - Taupe
nakon sto sam uzeo,iso sam gledat ostale butike..PSP,DS,ured sve igre,majice,cizme,torbe,sve se moglo uzet..nisam bot koristio nikakav,samo alerter

Ma zeznuli su stvar opet 90% ljudi ne moze uci na ptzplace pogledajte fb komentare niko nije usao :D

Daj smiri se Ruske :D Sad će oni to ispravit..."We're taking the redemption down, see you soon!"

WTFFF?? VIŠE NIJE ON!?!?!?!?

kako su neki redemali? evo saki mi javio da je digo paypal 15 dolara - cak :D

nakon sto sam uzeo,iso sam gledat ostale butike..PSP,DS,ured sve igre,majice,cizme,torbe,sve se moglo uzet..nisam bot koristio nikakav,samo alerter
tako sam ja onda.. steta, sad neces ponovo moci redeemat :/ sad pise coming soon :D kad opet to isprave, uhh..

tako sam ja onda.. steta, sad neces ponovo moci redeemat :/ sad pise coming soon :D kad opet to isprave, uhh..
samo kaj sad mnogo stvari ni nema više

REEDEM je gotov!Pazite,RUČNO RUČNO sam uzeo traperice i uletio tek 2 min nakon REEDEMA!!! YES!

Daj smiri se Ruske :D Sad će oni to ispravit..."We're taking the redemption down, see you soon!"
Gdje to piše??

Gdje to piše??
pisat ce....niti jedan reedem netraje 5min nego 20-30 kad ga maknu tako onda znas da ce ici opet samo neznam za vas koji ste uzeli nesto jel to vrijedi ili sve ispocetka...
Perkan iskreno da ti kazem malo si škrt. Sve je u redu s tim što želiš malo zaraditi i poštujem to, ali daj odi to amerima tržit ne ovdje djeci. Neznam zasto ali meni se cini da tržiš toplu vodu, dok naipšem ove testove idem se malo pozabavit s tim, vjerujem da ima neka jednostavna caka koju si samo bacio u kod...