DenY's007 ned 6.3.2011 20:23

tako sam i pretpostavio, da njemu pomognem, ali nisam znao imam li i ja ikakvih pogodnosti od toga,

pa naravno, radije bi ipak preko pozivnice, bolje da pomognem nego ne nekome..

(thx još jednom Fl4 i ovim putem, i nadam se do sutra pslijepodne pozivnici..)

refa pon 7.3.2011 00:41
Perkan777 kaže...
FI4 kaže...

kako vam rade, tj ne rade autobideri? :D

Haha meni radi xD

radi ti kao i svima ostalim par biddova i zakuje da ti radi kao sto pricas vec bi nesto osvojio nebacaj narodu bombe bezveze...

kach pon 7.3.2011 10:53

Meni je LPA poblesavio i sad mi pusta videe i automatski upisuje captchu hahaha,jedino kaj ne vrti isti video 3 puta nego odma ide dalje .Nema veze sad cu ga pustiti cijeli dan da vrti filmice:D

BTW dosla mi je neka stvar s lockerza(one silikonske maske za slualice kaj sma bezveze redemamo tek tolko) i zanimljivo je to kaj nisam dobio nikakv conformation mail za njih.

air up there pon 7.3.2011 11:14
kach kaže...

Meni je LPA poblesavio i sad mi pusta videe i automatski upisuje captchu hahaha,jedino kaj ne vrti isti video 3 puta nego odma ide dalje .Nema veze sad cu ga pustiti cijeli dan da vrti filmice:D

BTW dosla mi je neka stvar s lockerza(one silikonske maske za slualice kaj sma bezveze redemamo tek tolko) i zanimljivo je to kaj nisam dobio nikakv conformation mail za njih.

i onda kad nekom kazem da imam 300k ptz cudi se i pita kako...pa kako ces skupit vise od 100k kad gledas je*ene filmice bez 5x !!!!

Perkan777 pon 7.3.2011 15:41

Dolazi :)

Hrvatski Leskovac, Croatia 07/03/2011 9:00 Warehouse entry clearance details, necessary for customs clearance, have been requested from the receiver / Forwarded to the facility in the destination city

CroVandal pon 7.3.2011 16:17
Perkan777 kaže...
CroVandal kaže...

sta smo dobili od nagrada dobili smo sad samo lova sjeda :-)

Meni odgovara :)

i meni samo sto necu dobiti bevrage dispenser da upotpunim kolekciju ali neka sad mogu uzet haljinu nekakvu i sjedne 80$ na racun :-)

Perkan777 pon 7.3.2011 16:21
CroVandal kaže...
Perkan777 kaže...
CroVandal kaže...

sta smo dobili od nagrada dobili smo sad samo lova sjeda :-)

Meni odgovara :)

i meni samo sto necu dobiti bevrage dispenser da upotpunim kolekciju ali neka sad mogu uzet haljinu nekakvu i sjedne 80$ na racun :-)

Hehe.Kupis u shopu ovo ljeto {#} hehe ;)

Bokyyy pon 7.3.2011 20:21

ma ne brini se doce...vidis da nekim likovima nije doso confirmation mail a nagradu su dobili...tako ce i nama nema maila a vald ce nagrada doc, odnosi se na predznadnji redeem jel odsad salju samo parice ;)

Legendic1911 pon 7.3.2011 23:39
KASA kaže...
ja danas dobio naljepnicu za masku mobitela reedem 26.01. moj prvi reedem i dobitak na lockerzu. sačuvat ću ju iz sentimentalnih razloga

Ja jos nisam dobio ni mail s tog redeem-a...JEdino mi je stigla mjaca s ono 21.1.