Lockerz

kako vam rade, tj ne rade autobideri? :D
7 biddova radi i onda mi izbaci 404 eror

Haha meni radi xD

Jedan bid me djelio od osvanja Apple iPoda 16 GB. Mislim da je veceras moja noc, nesto se mora osvojiti.

joj da mi je onaj Lockerz beverage dispenser :D

tako sam i pretpostavio, da njemu pomognem, ali nisam znao imam li i ja ikakvih pogodnosti od toga,
pa naravno, radije bi ipak preko pozivnice, bolje da pomognem nego ne nekome..
(thx još jednom Fl4 i ovim putem, i nadam se do sutra pslijepodne pozivnici..)

Sta ce biti neki redeem ubrzo??

Haha meni radi xD
radi ti kao i svima ostalim par biddova i zakuje da ti radi kao sto pricas vec bi nesto osvojio nebacaj narodu bombe bezveze...

Meni je LPA poblesavio i sad mi pusta videe i automatski upisuje captchu hahaha,jedino kaj ne vrti isti video 3 puta nego odma ide dalje .Nema veze sad cu ga pustiti cijeli dan da vrti filmice:D
BTW dosla mi je neka stvar s lockerza(one silikonske maske za slualice kaj sma bezveze redemamo tek tolko) i zanimljivo je to kaj nisam dobio nikakv conformation mail za njih.

Meni je LPA poblesavio i sad mi pusta videe i automatski upisuje captchu hahaha,jedino kaj ne vrti isti video 3 puta nego odma ide dalje .Nema veze sad cu ga pustiti cijeli dan da vrti filmice:D
BTW dosla mi je neka stvar s lockerza(one silikonske maske za slualice kaj sma bezveze redemamo tek tolko) i zanimljivo je to kaj nisam dobio nikakv conformation mail za njih.
i onda kad nekom kazem da imam 300k ptz cudi se i pita kako...pa kako ces skupit vise od 100k kad gledas je*ene filmice bez 5x !!!!

potpis...koji kuratz gledate filmice dok nema 5x ili 7x???? beskorisno gledanje...

Nema smisla gledat filmice od 4 ptz-a,ali nisam jos ove homes pogledao i jos neke koji donose vise od 100 boda.

Dolazi :)
Hrvatski Leskovac, Croatia 07/03/2011 9:00 Warehouse entry clearance details, necessary for customs clearance, have been requested from the receiver / Forwarded to the facility in the destination city

Ja danas platio carinu za iPod. Sutra treba stici :)

sta smo dobili od nagrada dobili smo sad samo lova sjeda :-)

Meni odgovara :)

i meni samo sto necu dobiti bevrage dispenser da upotpunim kolekciju ali neka sad mogu uzet haljinu nekakvu i sjedne 80$ na racun :-)

i meni samo sto necu dobiti bevrage dispenser da upotpunim kolekciju ali neka sad mogu uzet haljinu nekakvu i sjedne 80$ na racun :-)
Hehe.Kupis u shopu ovo ljeto hehe ;)

ako bude bio shop za nas onda bi i mogao za sitnu lovu

vama sve dolazi a meni nista, ubit cu ih!!!!!!

ma ne brini se doce...vidis da nekim likovima nije doso confirmation mail a nagradu su dobili...tako ce i nama nema maila a vald ce nagrada doc, odnosi se na predznadnji redeem jel odsad salju samo parice ;)

ja danas dobio naljepnicu za masku mobitela reedem 26.01. moj prvi reedem i dobitak na lockerzu. sačuvat ću ju iz sentimentalnih razloga

:D danas PS3 deal of day..mogu mislit da je nestao u 30 sekundi

Ja jos nisam dobio ni mail s tog redeem-a...JEdino mi je stigla mjaca s ono 21.1.

Meni stigao iPod :)
jel to sa bida ili redeema?

Jel mi moze netko dat neki auto bidder plizz ako nije problem?

Radeem, 9.2.

Radeem, 9.2.
Jbt to je bilo ultra brzo xD
svakako lolz vidim da svi imaju problema sa time zahebo nas lockerz sa antibot mjerama mada sam jednu uklonio ima ih jos nekoliko...