Nabrzaka?? sub 5.3.2011 14:00
Nabrzaka?? kaže...
Nabrzaka?? kaže...
Braco , koliko se moze pogledati video (mislim na ono 3x3 , 7x itd ) razumijete

i moze li se kako iskljuciit skroz video na onim videima ------ da mogu slusati muziku i da ne cujem onaj zvuk iz videa , ------ da svaki put ne namjestam :S

Hoce li iko pomoci ?

Perkane de brate odgovori  :(

RuskeGTT sub 5.3.2011 14:22
KASA kaže...
Perkan777 kaže...
CroVandal kaže...

upravo stigao mail i na drugom acc znaci sad mi je sve odobreno i poslano osim onog zadnjeg na kojem se pare salju...sad samo da dode samo nekuzim zasto usps za majcu i dekicu valjda me nece opaliti za dekicu po depu ipak kosta samo 30$

Ja ne kuzim zasto ups kod mene!

Jel tko jos dobio tracking code od ups-a?!

i kod mene je taj usps ali bez tracking numbera.

meni isto tako, usps i bez code-a...

______

gremlin, lijepo se osjecas djeleci svima TD-ove a?

KASA sub 5.3.2011 14:54
Nabrzaka?? kaže...
Nabrzaka?? kaže...
Nabrzaka?? kaže...
Braco , koliko se moze pogledati video (mislim na ono 3x3 , 7x itd ) razumijete

i moze li se kako iskljuciit skroz video na onim videima ------ da mogu slusati muziku i da ne cujem onaj zvuk iz videa , ------ da svaki put ne namjestam :S

Hoce li iko pomoci ?

Perkane de brate odgovori  :(

videe možeš gledati koliko oćeš a zvuk ne možeš isključit nikako osim da sam stišavaš kod svakog videa posebno

Nabrzaka?? sub 5.3.2011 16:23

Decki pokusao sam al mi onda se smanji zvuk na svemu kontate
meni treba da se samo na lockerzu ne cuje , a na ostalima da se cuje ;)

i btw jutrosa ja kucao captche na captcha traderu i gledao videE u Playu ali mi svaki put dolazi captcha nema da je nema i svaki put moram ukucati :S

Nabrzaka?? sub 5.3.2011 17:35
RuskeGTT kaže...

napravi TOCNO kako sam ja oznacio i bit ce sve u redu...

ti si ocito isao stisati generalni volume, umjesto onaj volume ispod ikone chrome-a, pogledaj 3. sliku moju

Uh nisam vidio ostale slike btw hvala Ruske {#}

RuskeGTT sub 5.3.2011 18:38
Bokyyy kaže...

za ugasit zvuk na videu imate opciju desno od one trake sto se pomera...imate kao nesto ide od najmanje prema vecem (neke crtice) to samo spustite do najmanje i nema zvuka u videu ^^

to ti gasi zvuk na videu koji trenutno se gleda, i svaki ostali ce se cut...nije ti to rjesenje, covjek je pitao da SKROZ uvijek se ne cuju zvukovi

Nabrzaka?? sub 5.3.2011 19:16
RuskeGTT kaže...
Bokyyy kaže...

za ugasit zvuk na videu imate opciju desno od one trake sto se pomera...imate kao nesto ide od najmanje prema vecem (neke crtice) to samo spustite do najmanje i nema zvuka u videu ^^

to ti gasi zvuk na videu koji trenutno se gleda, i svaki ostali ce se cut...nije ti to rjesenje, covjek je pitao da SKROZ uvijek se ne cuju zvukovi

@Bokyyyy trebalo mi je ovo sto Ruske kaze da skorz nemam zvuka , jer mi dosadno slusam neku pjesmu i odjednom cujem od lockerza  pa me zivciralo

tnx anyway ;)

KASA sub 5.3.2011 20:11

sta je lockerz uveo neke antibot mjere na onom 24/7 jer vidim da na general rijetko koji proizvod je na 10000 za razliku kad je svaki bil do kraja. sad neki ne prelaze ni tisuću. kaj se škrtari s ptz-ima

KASA sub 5.3.2011 20:36
CroVandal kaže...

je uveo je barem meni skripta neradi kao sto je radila to jest nakon recimo 20ak bidova stane...

meni nakon 4 bida stane.... ajd barem da taj lockerz napokon nešto napravi kak spada kad već reedemove ne mogu napravit bez pogreške.

majka sub 5.3.2011 23:48

Evo napokon i ja uspio:

We wanted to let you know that the following item from your order has shipped.

Order Number: RED-FEB14-617

SHIPPING INFORMATION

Shipped To:

zdravko grbavac

Shipped on 03/04/2011 via USPS First-Class Mail International.                   

Unfortunately, we do not yet have a mechanism to provide you with a tracking number for your item.  We are working on having this functionality soon!  

PURCHASE INFORMATION       

Stadium Blanket - Blue            

If you have any questions about this email, please submit your question through our Member Support contact form.

Thanks!

Sad ce me samo pozvati sa carine kad to dodje?Jeli tako?

I jos nesto,davno sam trebao majicu dobiti sto sam postao Z ali nisam dobio obavjest sa carine.Jeli se vamo to dogodilo?

majka ned 6.3.2011 00:27
CroVandal kaže...
To sam i ja dobio moli se da nebude carine posto je na granici od 160kn...ako se nebude carinilo dode ti ravno kuci

Ma super.Cini mi se da si i ti htio ovo reedemati?

Ma neka sam nesto i ja dobio.Koliko samo cekanja reedema....

A od majice za Z listu nista nece biti,vjerovatno.

CroVandal ned 6.3.2011 00:31

Da ja sam to i htio reedemati fali mi jos samo bevrage dispenser koji nikada necu dobiti :-( inace imam sve lockerz exklusive nagrade ukljucujuci i z-list majcu...ako budu racunali po trenutnom tecaju nece biti carine al dolar je nestabilan ako i bude mislim da je oko 60kn

Bokyyy ned 6.3.2011 11:51

pa *ebemu mater vise i lockerzu ni jedan confirmation mail nije dosao (ni sa predzadnjeg generalngo redeema a ni sa zadnjeg)
aj sa zadnjeg jos niko nije dobio pare...ali sa predzadnjeg sam trebao dobit...
nek mi neko da email od ksavitt da je priupitam ja malo ;) (nemam twitter jbg)

DenY's007 ned 6.3.2011 13:06

evo, pratim pomalo ovih dana ovu temu, te se odlučio i ja probati taj lockerz

pa @Perkan-e ili tko drugi s acc-om, molio bi čim prije pozivnicu

Puitanja..:
nego vidim da se i da samo reg.-ati, pa jel' znade tko jel' bolje preko pozivnice, a ja mislim da da
ili jel' to uopće sama registracija, možda bi kasnije došla poruka da ne može bez pozivnice.., ali nebi bilo i linka po mome, da se ne može jel..?

thx

Legendic1911 ned 6.3.2011 13:18
DenY's007 kaže...

evo, pratim pomalo ovih dana ovu temu, te se odlučio i ja probati taj lockerz

pa @Perkan-e ili tko drugi s acc-om, molio bi čim prije pozivnicu

Puitanja..:
nego vidim da se i da samo reg.-ati, pa jel' znade tko jel' bolje preko pozivnice, a ja mislim da da
ili jel' to uopće sama registracija, možda bi kasnije došla poruka da ne može bez pozivnice.., ali nebi bilo i linka po mome, da se ne može jel..?

thx

Mozes i bez pozivnice..S pozivnicom pomognes jedino ovom koji ti ju posalje(trebas pozvat 20 ljdu da udes u z-lister i po osobi dboje 2 ptz-a)

RuskeGTT ned 6.3.2011 13:47
Bokyyy kaže...

pa *ebemu mater vise i lockerzu ni jedan confirmation mail nije dosao (ni sa predzadnjeg generalngo redeema a ni sa zadnjeg)
aj sa zadnjeg jos niko nije dobio pare...ali sa predzadnjeg sam trebao dobit...
nek mi neko da email od ksavitt da je priupitam ja malo ;) (nemam twitter jbg)

ne brini se i meni duguju...nabijem ih