Lockerz

Ovak sto se tive PlayStation 3 nisam siguran ali mislim da ce ti pled radit ali samo ce ti slika biti crno bijela zato bi trebao uzet neki kabel nestoo ako transformator(nisam 100% siguran rasptiaj se jos malo u vez tog kabela.
Evo sto bi ti ja preprucio.Posto imas vise od 500 bodova uzmi Amazon gift card za Amazon.co.uk od 300 funti te tamo kupi plej evo tu ti je cjena u amazonu (nekih 250)
Tako ces dobit konzolu kompatibilnu sa nasim televizorima i neces imat nikakvih zavrzlama te ce ti jos ostat 50 funti za par igrica.A onako plej bi samo platio jos skuplje (625 bodova plej a 500 bodova amazon gift card od 100 funti).
Nadaam se da sam ti pomogao.
Eh da jos samo vidi dali isporucju u Hrvatsku na to sam malo zaboravio
o tome sam i ja razmišljao ali mi se ćini da će biti problem u vezi poštarine...

Khm Amazon ne salje u Hrvatsku.Zalim na netocnim informacijama.

Ovo su mi danas poslali na e-mail adresu kad sam ih pito gdje mi je majica i dali šalju još confirmation e-mail.
Poruka glasi ovako:
We are no longer sending confirmation emails. If all of your information is
entered correctly in your account settings - your full name, shipping address,
t-shirt size and phone number - your t-shirt will most likely ship to you the
first week of November.

E imam i ja lockerz. Čemu ovo služi, sve je zbunjeno?

dali je potrebno slati mail lockerzu da bi poslali majicu ili će ona automatski doć???

dali je potrebno slati mail lockerzu da bi poslali majicu ili će ona automatski doć???
Kao što je Perkan777 rekao:
Ovo su mi danas poslali na e-mail adresu kad sam ih pito gdje mi je majica i dali šalju još confirmation e-mail.
Poruka glasi ovako:
We are no longer sending confirmation emails. If all of your information is
entered correctly in your account settings - your full name, shipping address,
t-shirt size and phone number - your t-shirt will most likely ship to you the
first week of November.
Ne. Nije potrebno poslati e-mail. Majica će doći otprilike sredinom (tako su meni rekli) studenog.

Bogati kako ste se samo pomamili! Pa ovo je 10x gore nego za bugove majice. Ajd kamo sreće pa da vam i pošalju, iako se meni čini da su to ćorava posla i da se bolje bavite nečim konkretnijim u slobodno vrijeme (makar igrajući igre). Ovo me sve skupa nekako podsjeća na fejs.

podsjeća na fejs?????????lol
šta se tiče trošenja vremena na lockerzu sam 10 minuta dnevno tako da to nije strašno... :P

Bogati kako ste se samo pomamili! Pa ovo je 10x gore nego za bugove majice. Ajd kamo sreće pa da vam i pošalju, iako se meni čini da su to ćorava posla i da se bolje bavite nečim konkretnijim u slobodno vrijeme (makar igrajući igre). Ovo me sve skupa nekako podsjeća na fejs.
Haha mozda imas i pravo ali ovo mi daje nekakvu nadu.
BTW: Sto se tice majica moguce je da ce doci skupa s nagradom ako uspijete uzet nesto.

lol na stimulansov post....
na lockerzu dnevno maksimalno provedem minutu i pol, toliko o gubljenju vremena...
nista me ne kosta, strpljivo skupljam bodove i ne nadam se nicem, ali ako ovo profunkcionira (mislim na to da neka stvar nakon restocka ne nestane u roku 5 minuta), tko sretniji od mene...

Što znači lijevo crvena zastavica <<new alerts>>???

djelim pozivnice! posaljite mail na PM!

Što znači lijevo crvena zastavica <<new alerts>>???
obavijesti neke npr da ti je netko prihvatio invate ili tak neke stvari

Evo meni su ispravili broj poslanih pozivnica na home-page-u.

Također dijelim pozivnice... šaljite mail na PM
Pokušavam pronaći popis zemalja u koje šalju, jel neko našao možda?

...ja cu napravit jedno 5 mail adresa na net.hr ili negdje i na njih si slat pozivnice i tako acceptat i postat z-member , evo jednu vec tako napravio i sve proslo bez problema tako da mozete i to :D da se ne patite sa stekanjem ljudi...
Budi siguran da će te bannati. Ako ne sad, onda kad pokušaš naručiti nagradu.
nece ako koristi proxy ;)))

Također dijelim pozivnice... šaljite mail na PM
Pokušavam pronaći popis zemalja u koje šalju, jel neko našao možda?
Jel nemožeš pročitat par postova u nazad i vidjet da šalju u Hrvatsku

KOME treba pozivnica nek se javi!

Takoder posaljite mi PM ako zeli netko pozivnicu

Evo obrisano do greske je doslo,a ne zbog namjere neke

Evo hvala Bogu ispravljeni bugovi!

Ja ne dobivam bodove kad se logiram, vi?

ne

Evo sad sam provjrio svoj mailbox i dosao mi je odgovor na pitanje.
Nece biti toga da ce samo z-listeri pobrat nagrade nego ce biti jedan poseban redeming samo za z-listere a onaj 114.10 ce iti za sve.Pa nemorate se zurit sa slanjem pozivnica.
Kazu da za sve daljnje obavijesti provjerimo na njihovoj facebook i myspace grupi te u svom mailu.

ne
ja da

Pa kad će više djelit te nagrade, na svim nagradama piše MORE SOON?

ak treba kome pozivnica nek mi na pm posalje mail na koji hoce primiti pozivnicu... jos mi 12 ljudi fali...

Ukoliko ne dobivate bodove, morate se Sign Out-ati pa ponvno Sign In-ati...
zakaj meni ne vrate članove i ne pošalju pozivnice koje sam poslao!!!