Lockerz

bilo bi lijepo kad bi paolo updateao onu listu, ovaj spam nema smisla više.
:(((
Ja sam lijepo napisao da tko mi pošalje PM ja ću ga staviti na listu (ne istu sekundu, ali hoću kada stignem). Ja nemam namjere čitati 10 ili 15 stranica poruka i iz toga izvlačiti podatke i gledati tko, što i kada.

Potrebno osoba do Z-Membera: 7
Mail: original.cdkey@gmail.com (šaljem u roku odmah)
Poruka: Molim da mi se javi 7 korisnika koji žele invite za Lockerz
Ona tema je zaključana pa ću ovdje napisati.

I jel ko kaj dobio?

Ako vam nisu poslali confirmation e-mail da je majica poslana mozete je zaboravit.Jer ako vam nije poslan confirmation e-mail nije ni majica jer imaju displaybug pa nemogu vidit da ste z-lister.Posajite im poruku na support@lockerz.com.
i šta da onda napišem
Pa napises im da si z-lister i da nisi dobio confirmation e-mail pa ce ti se javit netko od njihovih canova i pokusta ti pomoc.
BTW:OVO JE SAD PREVRSILO SVKU GRNAICU ZOVEM ADMINA.
a sta tebe to tolko smeta?ajde lijepo pogledaj prvi post pa onda nesto pricaj,nema tu admin sta radit,i sam vidis da ima ljudi koji i traze pozivnice,tak da molim malo se primirit
Pa sta si ti corav jesi ti vidio da je jedna tema posbeno otvorena za dijeljenje pozivnice.Boze sacuvaj ovakvih noobova.
BTW dobio sam odogvor amazon (svi iz europe) salju sve stvari koje narucite a onaj popis sluzi samo za "jeftinije tarife" sto god im to znacilo.

Tko zeli kakvu pozivnicu za lockerz neka mi samo posalje privatnu poruku sa mailom i poslat cu mu, :D

Evo ja razmišljam o nabavci PS3 preko Lockerza, pa onda do tu kažem par stvari...
1. Oni će imat onaj utikač sa 3 nožice (110V)? Onda bi trebao kupit u Chipoteci onaj konverter (Ali KOJE SNAGE? Je li dosta 45 W ili treba više?) - 45 W - 60 kn - 85 W - 100 Kn
2. U paketu ne dolazi HDMI kabel. Najjeftinije sam ga našao u ADM-u - 40 kn! Ugodno iznenađenje, jer dosad nisam vidio ispod 80 kn... Ovo je problem ne samo PS3, već i drugih konzola
3. Frend kojeg sam pozvao na Lockerz isto tako planira nabavit PS3. Uz to, on planira kupiti i neke igre (isto preko lockerza, kao i ja). Je li izvedivo (čisto znači hoće li raditi) da on meni posudi npr. 3 igre, pa da si ih ja instaliram (PS3 Slim - 120 Gb HDD), pa ja njemu posudim 3 pa on sebi instalira i tako to, znači ukupno obojica imamo 6 igara u pola cijene...
4. Kako srediti NTSC/PAL probleme, za PS2 je tu prije bio onaj RGB kabel ili BootDisc, kako tu?

Evo ja razmišljam o nabavci PS3 preko Lockerza, pa onda do tu kažem par stvari...
1. Oni će imat onaj utikač sa 3 nožice (110V)? Onda bi trebao kupit u Chipoteci onaj konverter (Ali KOJE SNAGE? Je li dosta 45 W ili treba više?) - 45 W - 60 kn - 85 W - 100 Kn
2. U paketu ne dolazi HDMI kabel. Najjeftinije sam ga našao u ADM-u - 40 kn! Ugodno iznenađenje, jer dosad nisam vidio ispod 80 kn... Ovo je problem ne samo PS3, već i drugih konzola
3. Frend kojeg sam pozvao na Lockerz isto tako planira nabavit PS3. Uz to, on planira kupiti i neke igre (isto preko lockerza, kao i ja). Je li izvedivo (čisto znači hoće li raditi) da on meni posudi npr. 3 igre, pa da si ih ja instaliram (PS3 Slim - 120 Gb HDD), pa ja njemu posudim 3 pa on sebi instalira i tako to, znači ukupno obojica imamo 6 igara u pola cijene...
4. Kako srediti NTSC/PAL probleme, za PS2 je tu prije bio onaj RGB kabel ili BootDisc, kako tu?
1.Neznam
2.stoji
3.ja mislim da nemozes instalirat na ps3 igru i onda igrat sa harda nego da mozes instalirati ali ti treba blu ray disk na kojem je igra ak si instaliro da ce ti radit samo brze neznam..
4.to znam za ps2 a za ps3 neznam
znam da ti nisam pomogo al eto

Mislim da si u krivu za 3. jer i BUG-u piše da tad ne treba disk (kako bi konzola radila tiše)...
"...kao i pobornike Silent Computinga razveselit će mogućnost instaliranja igara na čvrsti disk, kada konzloa ponovno radi jedva čujno. Mjesta na disku ima dovoljno..."
Dobro je imati BUG pri ruci :D

ALo jel iko išta dobio preko lokerza koji dar ili bilo što?
Sad imam za neku igru znaći imam 100 bodova, i sad mi piše više uskoro, što sad trebam čekati da to dobe?

(1) ALo jel iko išta dobio preko lokerza koji dar ili bilo što?
(2) Sad imam za neku igru znaći imam 100 bodova, (3) i sad mi piše više uskoro, što sad trebam čekati da to dobe?
1.) Ja čekam majicu, no to se ne računa jer sam ja njihova hodajuća reklama.
2.) Pazi, dodaj na to još 20 bodova jer toliko su troškovi slanja!
3.) Da, ako budeš imao sreće da stigneš uzeti ono što želiš / da "potrefiš" pravi trenutak ako dan restocka bude random.

Hajde molim vas,17 ljudiiiiii!!!!!!!!!!!!!
Tko treba pozivnicu?
Moliiiim vaaasss!!!!!!!!!!!!!!!!

Jel ko uspio nešto naručit osim majice???

Djelim pozivnice za lockerz! posaljite mi mail na PM!

Djelim pozivnice za lockerz! posaljite mi mail na PM!
Ne djelimo li svi?

a nađite neko drugo mjesto za djeljenje pozivnica... svi već imaju pozivnice i nikome ne treba.... ako će netko trebati pitat će...
nemojte spammat

Itko???
Dajte bitno je :)

Ovak sto se tive PlayStation 3 nisam siguran ali mislim da ce ti pled radit ali samo ce ti slika biti crno bijela zato bi trebao uzet neki kabel nestoo ako transformator(nisam 100% siguran rasptiaj se jos malo u vez tog kabela.
Evo sto bi ti ja preprucio.Posto imas vise od 500 bodova uzmi Amazon gift card za Amazon.co.uk od 300 funti te tamo kupi plej evo tu ti je cjena u amazonu (nekih 250)
Tako ces dobit konzolu kompatibilnu sa nasim televizorima i neces imat nikakvih zavrzlama te ce ti jos ostat 50 funti za par igrica.A onako plej bi samo platio jos skuplje (625 bodova plej a 500 bodova amazon gift card od 100 funti).
Nadaam se da sam ti pomogao.
Eh da jos samo vidi dali isporucju u Hrvatsku na to sam malo zaboravio

Ja sam smislio ideju eto ja sam nabavio 15 frendova na lockerz da mi se regaju i onda ostalih pet invitationa posto se i to moze tj nije zabranjeno , i sam lockerz kaze da svatko u kucanstvu moze imat svoj acc , ja cu napravit jedno 5 mail adresa na net.hr ili negdje i na njih si slat pozivnice i tako acceptat i postat z-member , evo jednu vec tako napravio i sve proslo bez problema tako da mozete i to :D da se ne patite sa stekanjem ljudi ...
Iako i meni bi puno olaksalo kad bi netko htio pozivnicu , ako nekom treba pozivnica samo nek mi se javi, mail je : wildwest25@hotmail.com

Može li meni netko dat 1 pozivnicu?
Hvala

Mene zanima dali će mi onda nakraju kad mi dođe paket doma skroz u HR da ekipa dođe na vrata i veli da moram platit punu cijenu proizvoda.
Jel je to pošiljka od vrata do vrata ili se ide na poštu?
Kako se računa poštarina?

meni umjesto da zbrajaju, meni oduzimaju bodove
i članove koje sma dodao
nema ih
a nekim još ni pozivnica nije stigla
SRANJE!

To all Z-Listers: We are up-to-date, and have shipped out all recent Z-List T-shirt orders. If you have made the Z-list in the past few weeks and have not received your T-Shirt, please go to your account settings and make sure that your address is correct and fully completed. For those of you who have reached the Z-list even more recently (within the past week or so) your shirt will be on it's way to you by early to mid-November

Rekli su da šalju kao "gift" iliti poklon, tako da se carina ne bi trebala odnositi na proizvode.
...ja cu napravit jedno 5 mail adresa na net.hr ili negdje i na njih si slat pozivnice i tako acceptat i postat z-member , evo jednu vec tako napravio i sve proslo bez problema tako da mozete i to :D da se ne patite sa stekanjem ljudi...
Budi siguran da će te bannati. Ako ne sad, onda kad pokušaš naručiti nagradu.

Dijelim pozivnice. još 18 ljudi mi fali. eto

Dijelim pozivnice za lockerz, još mi samo dvije fale do Z-LIST.

Evo blog o Lockerzu. http://lockerz-crew.blog.hr/ . Djelim pozivnice na njemu.

Evo baš danas dođoh na Lockerz i iznenadih se! Sve do jučer sam imao oko 140 PTZ, a kad sam se danas ulogirao imao sam 230! Vratili su moje ukradene bodove...
bilo bi lijepo kad bi paolo updateao onu listu, ovaj spam nema smisla više.
:(((