Popusti, akcije i dobre ponude za igre

sve navedene igre ces igrat jednom i vise nikad....nije to neka goty igra, tak da i posudba je ok stvar za 4 eur dusu dalo

Večinu igara repriziram. Također ne stignem sve to odigrati u mjesec dana.

Trenutno na popustu na Steamu Silence of the Siren , Early acces je, ukratko opis je Heroji u svemiru (HoMaM). Igrao sam Demo i zasada nemam ništa loše za reći, jednaka mi je igrivost kao i Heroji.

PS Store akcije:
Lies of P Deluxe Edition - 41.99€
Hogwarts Legacy - 22.49€
The Crew Motorfest Gold Edition - 39.99€
Ima još puno al ta 3 su mi zapela za oko.

Ako je netko propustio TR: Definitive Survivor Trilogy, sad nema izgovor. Za novu Tomb Raider trilogiju sa DLC-ima 11.98eur (-94%)

Fanatical djeli besplatno steam ključ za igru Spirit of the North.

Na Prime gaming besplatno: Marvel's Guardians of the Galaxy, Mafia: Definitive Edition, Dishonored: Definitive Edition, A Plague Tale: Innocence, BioShock Remastered, DOOM Eternal i razne druge, pa tko ima prime neka si pokupi.

Na Prime gaming besplatno: Marvel's Guardians of the Galaxy, Mafia: Definitive Edition, Dishonored: Definitive Edition, A Plague Tale: Innocence, BioShock Remastered, DOOM Eternal i razne druge, pa tko ima prime neka si pokupi.
to je dobro i za ove koji nemaju Prime, šteta je ne uzeti za 5-6 eura, pokupiš igre i onda otkažeš

upitno koliko je dobro, mene je mafia zanimala, ali kada sam vidio da je na gog platformi odmah sam odustao
najbolje da svaki proizvođač ima svoju platformu, pa kada hoćeš nešto igrati moraš imati 12 klijenata i na svakome po dvije igre
siguran put u kraj gaminga

Okomio si se na pogrešnu platformu. Kod GOG-a su svi naslovi DRM free i kad kupiš igru, zaista si kupio igru, samo je skineš od njih i tvoja je, ne treba ti njihov launcher da bi je instalirao, aktivirao, kopirao na drugi računar i igrao.

Hvala na infu, nisam to znao!

Ima li gdje forza horizon 5 na popustu, odn. gdje je najeftinija igra (PC).
Hvala !

Ima li gdje forza horizon 5 na popustu, odn. gdje je najeftinija igra (PC).
Hvala !
https://www.allkeyshop.com/blog/buy-forza-horizon-5-cd-key-compare-prices/

Na gog-u besplatan:

Half-Life 2 je besplatan na Steamu
https://store.steampowered.com/app/220/HalfLife_2/
"Free to keep when you get it before 18 Nov @ 7:00pm. Some limitations apply."

Half-Life 2 free na Steamu.

Danas od 17:00h Beholder je free na EGS-u

Samo info za sve one kojima je novi STALKER zanimljiv, imate ga na gamepassu, ja sam ga upravo stavio na download

Dark Sector - Steam
Breathedge - Fanatical Steam key

Humble Bundle | game bundles, book bundles, software bundles, and more
ovaj mjesec za 10 eura odlične igre
Mozda sam lud, ali sta je tu odlicno? Igre se vec nalaze u xbox pass-u
na passu ih posudiš, ovdje su tvoje, aktiviraš ih na steamu i ugasiš pretplatu nakon toga. Ponovno aktiviraš pretplatu kad bude dobra ponuda.
Pa i na Steamu ih posuđuješ, samo malo duže. Nijedna igra na Steamu nije tvoja.
Koliko duže?