Igre - općenito

Popusti, akcije i dobre ponude za igre

forumaš čet 3.10.2024 19:11
Alfredo nr.2 kaže...
forumaš kaže...
dado16 kaže...
forumaš kaže...

Mozda sam lud, ali sta je tu odlicno? Igre se vec nalaze u xbox pass-u

na passu ih posudiš, ovdje su tvoje, aktiviraš ih na steamu i ugasiš pretplatu nakon toga. Ponovno aktiviraš pretplatu kad bude dobra ponuda.

Pa i na Steamu ih posuđuješ, samo malo duže. Nijedna igra na Steamu nije tvoja.

Koliko duže?

dejo6 uto 12.11.2024 16:19

Na Prime gaming besplatno: Marvel's Guardians of the Galaxy, Mafia: Definitive Edition, Dishonored: Definitive Edition, A Plague Tale: Innocence, BioShock Remastered, DOOM Eternal i razne druge, pa tko ima prime neka si pokupi.

Cansee sri 13.11.2024 09:57
dejo6 kaže...

Na Prime gaming besplatno: Marvel's Guardians of the Galaxy, Mafia: Definitive Edition, Dishonored: Definitive Edition, A Plague Tale: Innocence, BioShock Remastered, DOOM Eternal i razne druge, pa tko ima prime neka si pokupi.

to je dobro i za ove koji nemaju Prime, šteta je ne uzeti za 5-6 eura, pokupiš igre i onda otkažeš

Hacker002 sri 13.11.2024 11:18

upitno koliko je dobro, mene je mafia zanimala, ali kada sam vidio da je na gog platformi odmah sam odustao

najbolje da svaki proizvođač ima svoju platformu, pa kada hoćeš nešto igrati moraš imati 12 klijenata i na svakome po dvije igre

siguran put u kraj gaminga

Ivan(4) sri 13.11.2024 11:28

Okomio si se na pogrešnu platformu. Kod GOG-a su svi naslovi DRM free i kad kupiš igru, zaista si kupio igru, samo je skineš od njih i tvoja je, ne treba ti njihov launcher da bi je instalirao, aktivirao, kopirao na drugi računar i igrao.