Kako napraviti svoj dedicated server - TUTORIAL

Evo dokaza da ti nisi autor ovog pravljenja servera! Srami se! Našao sam i stranicu na kojoj sve piše isto tako!
Kud još linkovi nerade kod tebe! Kud nedostaje dosta toga za upisat!
Skužio sam kako treba upisati u cmd-u, i nemože bez toga da se ne upiše!

Evo dokaza da ti nisi autor ovog pravljenja servera! Srami se! Našao sam i stranicu na kojoj sve piše isto tako!
Nekontam te??!! Šta ti misliš da bi ja to trebao sve imat u glavi? Šta ti misliš da sam toliki geek? BTW: Linkovi rade..
Nije copy/paste, prevedeno je sa druge stranice. Sve je dobro, sve je na mjestu, ništa ne nedostaje. Sad se ti srami jel imaš zdefanu verziju Windowsa...

Nekontam te??!! Šta ti misliš da bi ja to trebao sve imat u glavi? Šta ti misliš da sam toliki geek? BTW: Linkovi rade..
Nije copy/paste, prevedeno je sa druge stranice. Sve je dobro, sve je na mjestu, ništa ne nedostaje. Sad se ti srami jel imaš zdefanu verziju Windowsa...
Aha, je, je... ;) Stavi Print Screen da ti radi bez da upišeš jednu riječ prije toga, ajde faco! ;) Da vidimo ko to kome laže! ;)

Aha, je, je... ;) Stavi Print Screen da ti radi bez da upišeš jednu riječ prije toga, ajde faco! ;) Da vidimo ko to kome laže! ;)
Nemam potrebne programe, i neda mi se svađat s tobom, dakle, idi davi nekoga drugog, ako si našao stranicu na kojoj to radi sa nje si sve lijepo napravi pa uživaj u svom djelu..

Nemam potrebne programe, i neda mi se svađat s tobom, dakle, idi davi nekoga drugog, ako si našao stranicu na kojoj to radi sa nje si sve lijepo napravi pa uživaj u svom djelu..
Hahaha, sada se izvlačiš preko programa? Loooool, ja se nisam došo tu svađat, ali barem brate priznaj da ovo nije tvoje djelo! ;)

Hahaha, sada se izvlačiš preko programa? Loooool, ja se nisam došo tu svađat, ali barem brate priznaj da ovo nije tvoje djelo! ;)
Neizvlačim se, mogao si se probit barem nekako do desktopa pa na računalo pa onda na C:\HLDS.. Koje nije moje djelo? Ja ovo pisao sat vremena..

KORAK 1
Port Forwarding. Morate imati prave portove otvorene...
U vezi ovog za port forward.Probao sam vec sto puta forwardirat a t-com je rekao da oni to ne podrzavaju,e sad jel so to moze kak izbjec ili nista od servera

U vezi ovog za port forward.Probao sam vec sto puta forwardirat a t-com je rekao da oni to ne podrzavaju,e sad jel so to moze kak izbjec ili nista od servera
Sta oni nepodrzavaju? Odes na 192.168.1.1 i forwardas, za moj ruter je vrlo lako..

Znam ja forwardirat i svi portovi koje sam dosada forwardiro rade osim ovog za server zato sam ih i zvao da mozda nisam nekaj krivo i oni mi kazu da oni to ne podrzavaju,a tocno kaj neznam...

Znam ja forwardirat i svi portovi koje sam dosada forwardiro rade osim ovog za server zato sam ih i zvao da mozda nisam nekaj krivo i oni mi kazu da oni to ne podrzavaju,a tocno kaj neznam...
Jesi odabrao svoj ruter točno? Jesi otišao da hoćeš forwardat portove za CoD4? Napravi taj proces još jednom.

Jesi odabrao svoj ruter točno? Jesi otišao da hoćeš forwardat portove za CoD4? Napravi taj proces još jednom.
Da,i znam da sve 100% tocno radim jer sam vec par puta za utorrent forwardirao i sve je radilo kako treba.Probao sam i s programiom za port forward (simple port forwarding) i nista.
Kad se netko pokusa spojit na server pise mu server connection timed out,a kolko znam to je zbog portova.

Ako već kopiraš taj tutorial od nekud, aj ga onda barem kopiraj u cijelosti jer ama baš nikako neće na tvoj način doć nikud u Command Promptu. Da vam ne objašnjavam puno, evo slike. Zapravo, dvije slike. Ima dva načina

Ako već kopiraš taj tutorial od nekud, aj ga onda barem kopiraj u cijelosti jer ama baš nikako neće na tvoj način doć nikud u Command Promptu. Da vam ne objašnjavam puno, evo slike. Zapravo, dvije slike. Ima dva načina
Eto, neko normalan se javio! ;) Treba upisati cd prije upisivanja D:\HLDS

muci me cmd molim te objasni malko bolje

muci me cmd molim te objasni malko bolje
kako te muci? di si zapeo? daj objasni mal ti gdje je problem

kada ukucam u cmd cd C:\hlds
otovri mi ovo C:\hlds>
ja onda napisem hldsupdatetool.exe -command update -game cstrike -dir
i izbaci mi ovako Missing argument for parametar '-dir'

kada ukucam u cmd cd C:\hlds
otovri mi ovo C:\hlds>
ja onda napisem hldsupdatetool.exe -command update -game cstrike -dir
i izbaci mi ovako Missing argument for parametar '-dir'
dir ti znači direction...
Znači poslje -dir trebaš napisati C:\hlds
to bi ovako trebalo izgledat otprilike
C:\hlds -hldsupdatetool.exe -command update -game cstrike -dir C:\hlds

hvala care sada hoce

mozete li da mi stavite link za download
halflife-admin-2.50.60-win.zip
i
statsme-2.8.3-cstrike.zip
i za patch ali za patch mi nesto nece onaj link

mozete li da mi stavite link za download
halflife-admin-2.50.60-win.zip
i
statsme-2.8.3-cstrike.zip
i za patch ali za patch mi nesto nece onaj link
Koji link? Daj ja tebe nista nekontam? Sta ti zapravo hoces? Imas google!

E a da li mogu da se stavaljaju modovi tj da skinem amx plugine pa da stavim na serv ???

E a da li mogu da se stavaljaju modovi tj da skinem amx plugine pa da stavim na serv ???
onda moras skinit i AMX Mod X sa kojim ces morati dodatno uredjivati .ini fileove..
Mislim da moš 5-6 plugina, deathrun bhop...

a da li moze naprimer da skinem da se pise na serveru belim slovima za admina tsay plugin pa da ga ukljucim

a da li moze naprimer da skinem da se pise na serveru belim slovima za admina tsay plugin pa da ga ukljucim
To ti je AdminMod plugin

da,ali kada instaliram dedicated server da li imaju neke opcije ja koliko sam gledao nije bila ni jedna

da,ali kada instaliram dedicated server da li imaju neke opcije ja koliko sam gledao nije bila ni jedna
pa imaju, ali te opcije se nalaze tamo gdje ti je server instaliran

a kako da ih ubacim na server da pisem belim

a kako da ih ubacim na server da pisem belim
Pa dodje samo sa serverom! napises say:@ ako oces u kutu ili say:@@ ako oces na sred ekrana

juce oko 20:00 sam insatlirao server i to sam pisao nije htelo ali ja sam instalirao serer kada je skidalo u cmd mi je pisalo na kraju nesto winzir eroroschok tkao nesto no installing
ali ja sam i dalje isao na server i pisao nije telo
Ali opet isto :( :
http://i39.tinypic.com/iviyqx.jpg
Probo sam upisati velikim i malim slovima HLDS...
Nekak zdefano. Neznam stvarno što bi moglo bit...
De probaj ti upisati, pa stavi sliku.. Da vidim samo kako mi treba izgledat.. Please ^^