Kako napraviti svoj dedicated server - TUTORIAL

imam jedan problem.Kada želim otvorit dedicated srever za css ja ga otvorim i odlično mi radi.Kada upišem ip od njega on mi ga očita samo u lanu a ne na internetu gdje ja prije toga stavim u opcijama da mi ga hosta na internet,a ne na lan
molim pomoć

Pozz mene i dalje muci ovaj cmd
javlja se greska not recognized ad a internal or external command,operable program or batch file, a sve sam upisao kak ste naveli

ev ja sam sve napravio,jedino sa kad pokrenem dedicated server javi mi se greska fatal error: couldnt allocate dedicated server IP port 27017

I am alive, ti si napravio tutorijal, jedan link nevalja (trebaš sam googlat, moraš imat sreće da nađeš ono što trebaš), a drugog linka nema, a o otvaranju udp porta nam nisi ništa rekao, i kad te mi pitamo, ti praviš budale od nas! mislim da tu treba reagirat! i tutorijal nije potpun...treba popravit linkove (odnosno stavit druge) i stavit link kojeg nisi ni spomenuo, te ili dat link od tutorijala za otvaranje porta ili ga ti trebas objasnit!

Evo dokaza da ti nisi autor ovog pravljenja servera! Srami se! Našao sam i stranicu na kojoj sve piše isto tako!
Kud još linkovi nerade kod tebe! Kud nedostaje dosta toga za upisat!
Skužio sam kako treba upisati u cmd-u, i nemože bez toga da se ne upiše!
Nekontam te??!! Šta ti misliš da bi ja to trebao sve imat u glavi? Šta ti misliš da sam toliki geek? BTW: Linkovi rade..
Nije copy/paste, prevedeno je sa druge stranice. Sve je dobro, sve je na mjestu, ništa ne nedostaje. Sad se ti srami jel imaš zdefanu verziju Windowsa...
I meni se čini da ti nisi autor...neces nam opce objasnis kako otvorit port forwading, neces popravis linkove...daj covjece!

Ova tema je prava bljuzga od kvalitete informacija kojima obiluje, a za sve je naravno zaslužan prvi autor i moderatori koji su je tako nekritički prihvatili i žustro piknuli na vrh ovog podforuma. Ne znam samo o kakvom tutorialu za (valjda kućne) dedicated servere uopće ima smisla raspravljati ako se priča o otvaranju portova na routeru, bez da se posjeduje u najmanju ruku dodatno računalo s odgovarajućim hardverom, statička ip adresa i brzi uplink, što su sve preduvjeti koje gejmeri za po doma sigurno nemaju.

e brt sve sam dobro uradio samo mi reci pls kako da napravim taj "shortcut" :D

jel mozes da mi kazes zasto pojavljuje couldn't listip.cfg i banned.cfg kad otvorim hlds
ništ.. :))