Igre - općenito

Kako napraviti svoj dedicated server - TUTORIAL

Znatiželjac uto 23.11.2010 21:27

imam jedan problem.Kada želim otvorit dedicated srever za css ja ga otvorim i odlično mi radi.Kada upišem ip od njega on mi ga očita samo u lanu a ne na internetu gdje ja prije toga stavim u opcijama da mi ga hosta na internet,a ne na lan

molim pomoć

CroIvo sub 25.12.2010 23:09

I am alive, ti si napravio tutorijal, jedan link nevalja (trebaš sam googlat, moraš imat sreće da nađeš ono što trebaš), a drugog linka nema, a o otvaranju udp porta nam nisi ništa rekao, i kad te mi pitamo, ti praviš budale od nas! mislim da tu treba reagirat! i tutorijal nije potpun...treba popravit linkove (odnosno stavit druge) i stavit link kojeg nisi ni spomenuo, te ili dat link od tutorijala za otvaranje porta ili ga ti trebas objasnit!

CroIvo ned 26.12.2010 00:16
I Am Alive kaže...
Stipa.03 kaže...

Evo dokaza da ti nisi autor ovog pravljenja servera! Srami se! Našao sam i stranicu na kojoj sve piše isto tako!
Kud još linkovi nerade kod tebe! Kud nedostaje dosta toga za upisat!

Skužio sam kako treba upisati u cmd-u, i nemože bez toga da se ne upiše!

Nekontam te??!! Šta ti misliš da bi ja to trebao sve imat u glavi? Šta ti misliš da sam toliki geek? BTW: Linkovi rade..

Nije copy/paste, prevedeno je sa druge stranice. Sve je dobro, sve je na mjestu, ništa ne nedostaje. Sad se ti srami jel imaš zdefanu verziju Windowsa...

I meni se čini da ti nisi autor...neces nam opce objasnis kako otvorit port forwading, neces popravis linkove...daj covjece!

surf3r pet 7.10.2011 11:35

Ova tema je prava bljuzga od kvalitete informacija kojima obiluje, a za sve je naravno zaslužan prvi autor i moderatori koji su je tako nekritički prihvatili i žustro piknuli na vrh ovog podforuma. Ne znam samo o kakvom tutorialu za (valjda kućne) dedicated servere uopće ima smisla raspravljati ako se priča o otvaranju portova na routeru, bez da se posjeduje u najmanju ruku dodatno računalo s odgovarajućim hardverom, statička ip adresa i brzi uplink, što su sve preduvjeti koje gejmeri za po doma sigurno nemaju.