PS3 JAILBREAK - Sve što trebate znati

Znam da nije baš tema, ali zanima me jel se isplati nabaviti move?
Ja sam nabavio jedan i klincima je zanimljivo zbog Eyepet igre. Imamo i Wii tako da nam to nije novo. Move je precizniji od Wii kontrolera, ali mi je malo preskup.
U kompletu moraš uzet i kameru, koju možeš iskoristiti i za PC ako je nemaš inače.
Ja sam isprobao na igri sport Champions 2 nije loše.
Imaš i navigation controler, ali on ne treba u ovih par igara što sam probao.

Definitivno se isplati, preporučujem igru Start the Party , odlična zabava za ekipu, kamera je dobra i radi i na PC-u, i
imaš na Njuškalu več od 250 kn - novo zapakirano, kao i svaka takva stvarčica dok se izguštaš onda ti stoji tako da ne bih dao koliko je cijena u trgovinama - oko 400 kn

Mislio sam više zbog ovih "hardcore" igri, tipa B. Infinite. Kako funkcionira u takvim FPS igrama?

Planirao sam kupit onu pušku za move ali čim sam otkrio da ju COD ne podržava odustao, dakle da se nadovežema na prethodni post- trebamo malo dojmova.......

Planirao sam kupit onu pušku za move ali čim sam otkrio da ju COD ne podržava odustao, dakle da se nadovežema na prethodni post- trebamo malo dojmova.......
Malo si me zbunio.
CoD ne podrzava Move, puska je samo frame u koji se umetnu oba kontrolera.

Jel se isplati uzeti PS3?
Primarno mislim radi igra?

Jel se isplati uzeti PS3?
Primarno mislim radi igra?
Pa to mu je primarna namjena
Isplati se, ako ne mislis uzimati cetvorku za godinu dana.
Ali otisli smo u totalni offtopic, ima tema PS3 Pitanja & Odgovori, bolje da tamo prebacimo diskusiju, a ovo ostavimo cisto za jailbreak.

malo off topic ali jeli sve štima sa update igara preko zadnjeg multimana 4.30 ili je lakše skidanje preko nekakvog game updatera pa to instalirat kao package preko usb sticka i uopće može li se tako napravit update igre? nije mi konzola uopće spojena na net pa da razvlačim kabel ili ne? ono osim tlake razvlačenja kabela da mi usput ne napravi nekakav update sistema ili čega god jer je na netu.....malo paranoično ali ono, bolje da pitam i smiju se nego da imam novi "držač vrata"....hvala unaprid

Ja sve updatam preko igara nema problema. Ne igram na netu pa ne znam jel ima posljedicama, ali igre rade bez problema.
Jedina igra koja mi ne radi je Eyepet & friends javlja stalno error.
Možeš i preko multimana pa naknadno na install pkg.

Ekipa, susjed mi je donjeo PS3 CECHJ04 da mu jaibreakam.
Trenutno ima stock 4.20 software.
Kada ga idem downgradeat na 3.55, stalno mi izbaci: The data is corrupted. (8002F957)
Dali znate u cemu je problem?
Sad sam tek procitao da trebam preko flashera downgradeat, pa me zanima dali to netko od vas može?

Kada ga idem downgradeat na 3.55, stalno mi izbaci: The data is corrupted. (8002F957)
Sad sam tek procitao da trebam preko flashera downgradeat, pa me zanima dali to netko od vas može?
O bože! Pa ne možeš downgradeat sa ofw višeg od 3.55 bez flashera. Imaš sreće što nisi zbrickao konzolu.

O bože! Pa ne možeš downgradeat sa ofw višeg od 3.55 bez flashera. Imaš sreće što nisi zbrickao konzolu.
Pa zato i pitam, dali netko ima E3 flasher da mi downgradea, covjek me trazio 350kn za to.

Pa zato i pitam, dali netko ima E3 flasher da mi downgradea, covjek me trazio 350kn za to.
Imaš na stranici 4 ako si u blizini Vinkovaca čovjek radi za 300 Kn

spojia konzolu na net i veza "uspostavljena" ali neće u multimanu igra da se update-a, kaže da nema novih update-a a na stranici multimana ima skoro 9 gb dodataka za ovu verziju igre koju imam (gt5) i kad idem preko programa na pc-u "ps3 game update" da mi skoro 3 gb dodataka u pkg formatu pa da li da to stavim na usb i instaliram kao package u xmb ili na neki drugi način? hvala unaprid....

350 kn je dobra cijena za flasher, samo pazi da ti daje garanciju na uslugu da ti ne sjebe konzolu

Ja sam radio na 2 načina direktno iz igre automatski ili iz menija multimana stisni kvadratić u multimanu pa update.
nakon toga ugasiš multiman pa u Sony meniju odeš na install pkg, ali pretpostavljam da ide i sa sticka kako si ti rekao.

koji se fw trenutno moze sve modificirat?

Svi od 3.55 do 4.40.
P.S. Sony je izbacio novu verziju firmwarea 4.41 tak da pazite.

Svi od 3.55 do 4.40.
P.S. Sony je izbacio novu verziju firmwarea 4.41 tak da pazite.
mislim da krivo zboriš!!
svi do 3.55 i 3.55 ostale konzole sa 3.56 i vise se moraju downgredat flesherom na 3.55 i onda custum s tim da se ni sve konzole ne mogu downgredati!

Elektronički modul 3K3Y
ima neko iskustva s tim na forumu

Jel zna netko neki tutorial kako pokrenut ps2 igre na ps3?

sorry nisam bio ovdje neko vrijeme, da radim sa e3 flasherom ako treba nekome :)

dobio sam ps3 flashovan na rogero 3.55, znaci ako hocu da stavim noviju verziju samo preko njega kao iz uputsva sa prve stranice. trebam li biti konektovan na net dok to radim? da li da stavim zadnji 4.40 ili da stavim malo stariji 4.30 za koji kazu daje "stabilniji". inace noob sam za ps tako da se izvinjavam na glupim pitanjima. odakle da skinem ps3 igre jer na torrentima je losa ponuda, bar ono sto sa ja gledao, pa ako ne moze ovde na private da mi neko kaze ako moze....

Danas sam pokušao instalirati ReActPSN da bi si složio COD:BO2 Revolution DLC za online igranje. Kad sam se pokušao logirati u PSN acc piše da sam dobio ban.
Jel postoji kakvi način za unban konzole bez rizika od bricka ili se moram oprostiti od PSN-a?

Imam Ps3 Slim 320 GB CHECH-3004B 5 Mjesec 2012 godine, dal se taj Ps3 može jailbreakat ?

Imam Ps3 Slim 320 GB CHECH-3004B 5 Mjesec 2012 godine, dal se taj Ps3 može jailbreakat ?
Neda.
Dadu se svi proizvedeni do 4 mjeseca 2011 godine (proizvedeni poslije toga se nedaju)
Ako griješim neka me netko ispravi

Mislim da si u pravu ! http://www.ps3hax.net/2012/08/which-ps3-consoles-you-can-downgrade-psn-access-its-not-news/

imam pitananje i valjda ce neko odgovoriti, pokrecem igre sa externog diska i sve ok, ali sad sam skino neke igre i one su pkg fileovi, a ne iso, i kakao da njih igram moram li ih prebaciti na hard i instalirati jer kad ih stavim na externi nikako ih ne vidi....''??'

Ekipa bok! evo danas mi je došlo da i ja jailbrejkam ps3! trenutno sam stavio na full format(još 4 sata) , a i skida se FC3 ;)
Model je CECHMO3, tražim ali ne mogu naći koji je serijski firmwarea, vidjeti ću kad se formatira sve.. to je 80 gigi, sve mi je donekle jasno,
jedino me zanima neki link za skinuti cfw 3.55 kmeaw zato što ste naveli da je to prvo što treba.. uputite me još ako negdje griješim ili olakšajte
ako možete, hvala Vam ljudi i nadam se da će se poneka dobra duša javiti da malo pripomogne ako zapne :)
Znam da nije baš tema, ali zanima me jel se isplati nabaviti move?