Bug Online - tehnički problemi

Meni se sada malo prije jako jako sporo učitavalo, mislio sam je do t-scumovog routera no nije on kriv. 1min sam čekao da učita 4 stranice (4 taba) bugovog foruma
Sada je ok.

Prije nisam mogao ući u nijedan topic, sada je situacija malo bolja, ali je još to u komi i pre pre sporo....

Dajte pa strpite se, sigurno rade nešto na serveru ili rade na uklanjanju tog problema.
Strpljen spašen ;)

Ja ni post ne mogu napisat kako treba. Napisem tekst, odem na "pošalji", kad ono meni izbaci "Stranice nedostupne". Refresham, ali ista stvar. Bezveze pisem i ovaj post kad znam da ga nece uspjeti objaviti.
No, nadajmo se da je to samo danas. :)

mora lag bit kad je i bag preša na iwnet

Meni je isto usporeno. Samo Bug site mi steka, ostali svi u redu. Cak smotani face radi donekle...

Ping je u redu... do 35 ms... zakasljao server?

U pravu ste bilo je problema (jedan od starijih switcheva zaželio se mirovine, pa je počeo raditi probleme). Tijekom dana napravljene su pretumbacije, ali kao privremeno rješenje, pa su i dalje mogući povremeni problemi.
Molimo vas za strpljivost i ispričavamo se zbog prošlih i budućih otežanih spajanja!

U par navrata i kod mene poteškoće...sa otvaranjem foruma i kod pisanja nove poruke...a i kod pisanja ove poruke se događa u par navrata već!!!!

Cjenim trud administratora, ali ovo je nepodnošljivo. MENI bi bilo draze da je BOL down nego online sa ovoliko problema...

I ja sam imao problema pri ucitavanju stranice na forumu,ali od kada me je prvi put ucitao sve radi perfektno ;)

Slow motion.

taman napišem poruku, hoću poslat- stranice su nedostupne. LOL
nema veze strpit čemo se da se popravi

Već je sad super kak je bilo.
Nakon moje prve poruke u ovoj temi jedno 2h mogel sam samo gledati forum, nije se otvarala ni jedna tema.
Glavno da je (djelomično) sređeno, tj. da službeno znamo kaj je bilo!
Koji smo Bugoholičari, malo ponestane i odma dršćemo

A ja se prepao da su mi oni iz europronet-a opet nešto zasrali.

Koji smo Bugoholičari, malo ponestane i odma dršćemo
...a prvu obavjest dobili nakon 4 sata...

Meni je još uvijek spor.
Jeste riješili te tehničke probleme?

U pravu ste bilo je problema (jedan od starijih switcheva zaželio se mirovine, pa je počeo raditi probleme). Tijekom dana napravljene su pretumbacije, ali kao privremeno rješenje, pa su i dalje mogući povremeni problemi.
Molimo vas za strpljivost i ispričavamo se zbog prošlih i budućih otežanih spajanja!
Meni je još uvijek spor.
Nisu skroz

Meni je još uvijek spor.
Nisu skroz
Vidim da nisu...
Svako malo mi se pojavljuje,stranice trenutno nedostupne.

wtf?!??!
stavio si preveliku sliku, dugo si čekao i izbaci ti to, ako je tako, onda nije bug

sve šteka. bol, forum... bug je u banani
meni sve radi normalno, ništa ne šteka

Isti avatar ima Razer_Copperhead (s tim da ga je on prvi stavio)...

Isti avatar ima Razer_Copperhead (s tim da ga je on prvi stavio)...
bug off line, devo-lution

kada pokrenem bug forum malo mi je zatamni cijeli zaslon i ne mogu nista kliknuti, i to samo na tom tabu, gdje je bug upaljen, i onda moram refreshati
kako da to maknnem, pretpostavaljam da je neki virus ili se neko smece instaliralo, jer imao sam dosta onih pop upova reklama prije par dana

Ispravite me ako postoji dežurna tema za ovo, nisam mogao naći
Zadnjih cca tjedan dana bug.hr i forum.bug.hr su strašno spori. Imam optiku, speedtest pokazuje OK, testirao sam preko mobilnog interneta na mobitelu i laptopu, isti rezultat. Učitavanje traje 10+ sekundi.
Nisam siguran imate li kakve metrike i priča li itko o tome ili svatko možda misli da samo njemu šteka. Evo teme da pa podijelimo iskustva. Ako nisam jedini, eto Bugovcima razloga da pingaju svog ISP-a oko usluge koju plaćaju jer nešto opako šteka u zadnje vrijeme
Meni se također sporo učitava....nadam se da će za čas biti sve u redu.