zlimagus sub 20.7.2013 01:42

Na bilo kojem faksu ces nauciti osnove, ja sam na TVZ Info i imam prijatelja koji ce diplomirati sad na FOI, slicna pitanja su me mucila
ali nakon zavrsetka studija svodi se na to da se sam skolujes, budes u toku novih jezika i tehnika programiranja.
Zakljucak je da ces uciti svasta po faksevima a na tebi je da se nades u necemu i sam radis na tome, nadogradujes znanje itd. 

Volvox pet 6.9.2013 18:00

Dali sa tvz-om imam studentska prava? iksicu i to? Mislim dali se gleda kao da sam na fakultetu ili? pošto je to veleučilište, iako mi još baš nisu jasne razlike, samo svi govore da je veleučilište bezveze a niko nezna zašto haha:D

prostbroj pet 6.9.2013 18:23
Volvox kaže...

Dali sa tvz-om imam studentska prava? iksicu i to? Mislim dali se gleda kao da sam na fakultetu ili? pošto je to veleučilište, iako mi još baš nisu jasne razlike, samo svi govore da je veleučilište bezveze a niko nezna zašto haha:D

Pusti ti budale da pricaju. Imas sva studentska prava, ako te to imalo zanima naucit ces dosta, a uz to imat i jako puno slobodnog vremena za ostale svoje aktivnosti {#}

g12356 sri 18.9.2013 20:13
Volvox kaže...

Veleučilišta ti se više cijene u europi nego u hr,kod nas se više cijene sveučilišta.

Nuclear sri 18.9.2013 21:07
prostbroj kaže...
Volvox kaže...

Pusti ti budale da pricaju. Imas sva studentska prava, ako te to imalo zanima naucit ces dosta, a uz to imat i jako puno slobodnog vremena za ostale svoje aktivnosti {#}

Kako ćeš naučit puno ako ćeš imat jako puno slobodnog vremena!? To je kontradiktorno. Po tome ne treba ni ić na faks nego samo uzet knjigu u ruke i šibaj. Stvar je šta te na TVZ-u previše ne drilaju kao npr. na FER-u gdje ne možeš proć ako ne znaš sve. Na FER-u si prisiljen učiti konstantno dok na TVZ-u moš i nemoraš učit, a opet prolazit. Studiram na FESB-u koji je miks oba ta sistema.

g12356 sri 18.9.2013 21:24
Nuclear kaže...
prostbroj kaže...
Volvox kaže...

Pusti ti budale da pricaju. Imas sva studentska prava, ako te to imalo zanima naucit ces dosta, a uz to imat i jako puno slobodnog vremena za ostale svoje aktivnosti  {#}

Kako ćeš naučit puno ako ćeš imat jako puno slobodnog vremena!? To je kontradiktorno. Po tome ne treba ni ić na faks nego samo uzet knjigu u ruke i šibaj. Stvar je šta te na TVZ-u previše ne drilaju kao npr. na FER-u gdje ne možeš proć ako ne znaš sve. Na FER-u si prisiljen učiti konstantno dok na TVZ-u moš i nemoraš učit, a opet prolazit. Studiram na FESB-u koji je miks oba ta sistema.

A fer je druga stvar.

Volvox pon 30.9.2013 18:33

Evo zanima me vidim da na informatici na stručnom studiju ima onaj marketing, i isto tako ima na specijalističkom studiju informatike također e-marketing, to je nešto čime bi se u budućnosti želio bavit, pa me zanima koliko se detaljno taj dio obrađuje na tvz-u?!

Volvox uto 1.10.2013 16:00
TracerCPP kaže...

Pregledaj nastavni plan i program na stranicama studija pa ćeš vidjeti koji predmeti se slušaju i što se u njima radi.

Pa vidio sam ali me zanima iz osobnog iskustva nekog dali se stvarno radi taj marketing i nešto nauči ili je to onako, ajmo reć samo da bude.

Ferritin uto 1.10.2013 16:15
Volvox kaže...
TracerCPP kaže...

Pregledaj nastavni plan i program na stranicama studija pa ćeš vidjeti koji predmeti se slušaju i što se u njima radi.

Pa vidio sam ali me zanima iz osobnog iskustva nekog dali se stvarno radi taj marketing i nešto nauči ili je to onako, ajmo reć samo da bude.

moze link? {#}

dado16 pon 7.10.2013 14:14

informatika na tvzu na 1 godini je golo govno... ja sam ekonomsku zavrsio pa sam upisao elektrotehniku a kolega informatiku i oba dva smjera na 1 godini bi svaka budala zavrsila, a kasnije sve naucis

g12356 pon 7.10.2013 14:35
dado16 kaže...
informatika na tvzu na 1 godini je golo govno... ja sam ekonomsku zavrsio pa sam upisao elektrotehniku a kolega informatiku i oba dva smjera na 1 godini bi svaka budala zavrsila, a kasnije sve naucis

Ooo...ima i kod nas padavičara.Ali daleko od toga da je pre teško.

cyclone pet 22.11.2013 17:35

Pozdrav TVZ-ovcima i imam jednu molbu, ima li tko skriptu vezanu uz Javu koja se koristi na TVZ-u i može li mi tko poslati istu, ili uploadati na neki file sharing servis?

Ili predavanja sa vježbama primjerice

Može i skripta sa FOI-a ako tko ima:D

Hvala unaprijed!

Volvox sri 4.12.2013 16:42

Jel zna neko, jel dosta 600 bodova za upast? I kako ide to s plaćanjem, koliko ih upada sa plaćanjem, koliko bez? Koliko se plaća itd.? Pitam za informatiku.

I dali je 1 godina ista na informatici, računalstvu i elektrotehnici? Pa ako ne upadnem na informatiku, odem na računalstvo ili elektrotehniku (gdje je po pričama lakše upast) i na 2. godinu se prebacim na informatiku, jel moguće to? Ako nisu ista dali ima puno razlike za pisat?

Pranja čet 5.12.2013 15:56
Volvox kaže...

Hvala vam na iscrpnim odgovorima!

A ti odgovor odmah nakon pola sata?

Iskreno, sumnjam da češ igdje upast sa 600 bodova, a kamo li na TVZ. Probaj na prometnom ili na privatnim faksevima.

Volvox čet 5.12.2013 16:02
Pranja kaže...

A ti odgovor odmah nakon pola sata?

Iskreno, sumnjam da češ igdje upast sa 600 bodova, a kamo li na TVZ. Probaj na prometnom ili na privatnim faksevima.

Kakvih pola sata čovječe, jučer u 16h sam to napiso.

Bazen21 čet 5.12.2013 16:43
Volvox kaže...

Hvala vam na iscrpnim odgovorima!

Tesko da ces uspjeti sa svega 600 bodova, ja sam sa nesto vise od 730 bodova bio na 71. mjestu, ali oke, vidjet cemo kako ce ova generacija proci maturu i kakav ce im biti cijelokupni uspjeh.