[Tutorial] MSI Afterburner

Koristim verziju 2.2.3
pod core clock i memory clock, slideri su na nuli, ak podesim na npr. core 1100mhz, i stisem apply, vrati se na nulu opet..
Kaj je to neki bug ili...? Napon mogu uredno podešavat...
Bug za HD 7900 seriju, licno nisam iskusio, progooglaj malo, ima solucija negdje.

Koristim verziju 2.2.3
pod core clock i memory clock, slideri su na nuli, ak podesim na npr. core 1100mhz, i stisem apply, vrati se na nulu opet..
Isti problem.
Ajd javi ako nađeš riješenje.

Koristim verziju 2.2.3
Isti problem.
Da li vam je upaljena opcija "Apply Overclocking at..." (slika)?

Je upaljena je, pošto sam još profil za vrtnju venta si napravil...

Zapravo to fale neki clock control file-ovi, ne znam tacno koji.
Malo bacite pogled na OCN, brzo ce te naci soluciju.

Da li se moze podizat napon na vapor-x 6770? i dal je to opce sigrno ? :) hvala

Pozdrav imam verziju programa 2.2.3 i problem je u tome što nemogu staviti da mi se prikazuje FPS , sve ostalo mogu aktivirati ali mi je framerate proziran i nemogu nista s njim. probao sam neke prijasnje verzije ali neke errore izbacuje prilikom pokretanja programa

Koristim verziju 2.2.3
Isti problem.
evo ga
http://www.mediafire.com/?p5y24gfh4s5bmrz
instalirati i restart
izvor: http://www.overclock.net/t/1219889/fix-for-afterburner-ccc-12-2

pa jel moguće da na mojoj gigabyte 7970 verziji ne mogu mjenjati napon?nije valjda zaključan ili kaj već.

Skini Trixx pa pokusaj.

Skini Trixx pa pokusaj.
probal sam,ali nemam za napon povećavati ni na trixx-u

Pokusaj sa dizanjem power limita.

sad sam isprobaval flashati bios drugi niti to mi neda.
moj je verzija f60,a mislil sam staviti ovaj zadnji(f72) pa da vidim dal se bude kaj promjenilo,ali ništa.
edit:ma neću isprobavati sa dizanjem power limita nego hoču normalno probati dizati napon,grrrr koji sam ja srećković

moj je verzija f60,a mislil sam staviti ovaj zadnji(f72) pa da vidim dal se bude kaj promjenilo,ali ništa.
edit:ma neću isprobavati sa dizanjem power limita nego hoču normalno probati dizati napon,grrrr koji sam ja srećković
Flashaj kao covjek iz DOS-a, Hyp vam je postavio tut pa ga prati samo.

Flashaj kao covjek iz DOS-a, Hyp vam je postavio tut pa ga prati samo.
ma budem pogledal,ali nemam ni volje ni vremena sad.

Kako se povećava napon tj. koliko je sigurno ga povećat, do koje granice i u kojim koracima na GTX 560 Ti?

Trebao bi rješanje ako postoji za jedan problemčić, pa ako tko ima kakav prijedlog slobodno neka javi. Znaći snimam gameplay i ako mi se sruši igra ili ako zatvorim igru prije nego što sam prestao snimati, fail koji sam snimio prije rušenja igre ne mogu nikako otvoriti, niti prebaciti u vegas movie studio. molim pomoć

kako uključit enable unoficial ove. na najnovijoj verziji afterburnera za amd kartice 7950 i 7970?
dakle da slider za oc ide preko 1575MHz

Pozdrav svima.
Nabavio sam neki dan novi komp s msi 7950 tf3 oc grafičkom. Kad temperatura GPU-a pređe 50 stupnjeva, ventilatori se krenu vrtiti max brzinom pa imam osjećaj da će grafička odletit XD. Probao sam namjestiti brzinu vrtnje s afterburnerom ali on baš ne funkcionira, tj izgleda da ventilatori uopće ne doživljavaju afterburner ( osim kad brzinu vrznje stavim ručno). Kad uključim automatski način ili onaj korisnički definiran graf afterburner prikazuje točno fan% kako je difinirano u njemu, ali stvarna brzina kojom se ventilatori vrte ne odgovara tom postotku tom postotku. Obrisao sam CCC, i reinstalirao afterburner ali i dalje imam isti problem. Izgleda da neki program overwrite-a afterburner i drži tem na 50 stupnjeva.

Također imam istu karticu i nemam taj problem , ventovi mi se vrte na kojih 2.300rpm-a max. i do kojih 55 - 56° C !
Probaj sa Sapphire Trixx-om namjestit ventilatore ! Ista shema ko u Afterburner-u !

Preporučavam inače na ovoj temi pročitati postove od broja 1 pa na dalje.
Evo, ovaj protjerani @Bugofil je isto dobro objasnio kako se podešava grafikon fana u MSI AB.
http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/tutorial-msi-afterburner/62798.aspx?page=1&jumpto=1185368&sort=asc&view=flat

Preporučavam inače na ovoj temi pročitati postove od broja 1 pa na dalje.
Evo, ovaj protjerani @Bugofil je isto dobro objasnio kako se podešava grafikon fana u MSI AB.
http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/tutorial-msi-afterburner/62798.aspx?page=1&jumpto=1185368&sort=asc&view=flat
Slazem se.
Moja preporuka postavljanja grafikona (crvena crta):

a postoji i dosta pouzdan http://www.evga.com/precision/
na stranici je moguće skinuti i legacy verzije software-a
napomena: za direktan download sa evga servera zahtijevaju registraciju,no ništa zato

Moja preporuka postavljanja grafikona (crvena crta):
Može kako ti odgovara odn. što odgovara kojem primjerku kartice.

Napravio sam kako je @Bugofil napisao. Probao sam i trixx i ista stvar. Afterburner izgubi kontrolu nad ventilatorima kad grafa pređe 55 stupnjeva. Kao da ima negdje još namješteno.
Što je nabolje Fan speed prikazuje kako je namješteno u programu (po grafu kojeg sam napravio), a Fan tachometer prikazuje kako se stvarno ventilatori vrte.

Rješio sam problem. Riječ je o grešci u kontroleru ventiratora. Odneo sam grafiču na reklamaciju, te su mi je zamijenili. Ova nova radi bez problema. Eto tako, ako netko ima isti problem da zna.

pozz svima,imam komp pod moj pc i sad instalirao sam afterburner i pokusavam dici clock ali ne ide tj nece se pomaknuti ona strelica u desno ..

Možda se kartica ne da klokati. Ionako je već stara, nije baš valjala ni nova, i nećeš si s njom pomoći bila klokana ili ne :)
Koristim verziju 2.2.3