Grafičke kartice

NVIDIA - Topic o driverima

hahhaajaads sri 16.1.2019 13:47
fila2208 kaže...

Itko uspio složit gysnc na freesync monitoru? meni ga ne pokazuje u opcijama uopće

Ukljucis freesync u osd postavkama (postavke monitora), nakon toga nvidia control panel > 3d settings > monitor thechnology > gsync compatible, nakon toga ides Set up G-SYNC > odaberes si monitor > stavis kvacicu na "Enable settings for the selected display model" i to ti je to

fila2208 sri 16.1.2019 13:59
dejo74 kaže...
fila2208 kaže...

Itko uspio složit gysnc na freesync monitoru? meni ga ne pokazuje u opcijama uopće

imaš spojeno preko displayporta? jedino preko njega radi čini mi se

Preko hdmi ne ide?

kakav onda to moram kabal imat?

hahhaajaads kaže...
fila2208 kaže...

Ukljucis freesync u osd postavkama (postavke monitora), nakon toga nvidia control panel > 3d settings > monitor thechnology > gsync compatible, nakon toga ides Set up G-SYNC > odaberes si monitor > stavis kvacicu na "Enable settings for the selected display model" i to ti je to

nema te opcije u 3d settingsu

Timo sri 16.1.2019 14:38
fila2208 kaže...
dejo74 kaže...
fila2208 kaže...

imaš spojeno preko displayporta? jedino preko njega radi čini mi se

Preko hdmi ne ide?

kakav onda to moram kabal imat?

hahhaajaads kaže...
fila2208 kaže...

nema te opcije u 3d settingsu

nemas opciju jer si spojem preko HDMI, a preko HDMI ne radi

spoji grafu i monitor na display port, sa display port kabelom

bruslii pon 4.2.2019 21:10

Možda idem off topic, ali zanima me kako su sada uspjeli napraviti taj gsync na tim ostalim monitorima pomoću drajvera kada je u početku bilo objašnjeno da svaki gysinc monitor u sebi ima taj nvidia čip za gsync?

NiramX pon 4.2.2019 21:15
bruslii kaže...
Možda idem off topic, ali zanima me kako su sada uspjeli napraviti taj gsync na tim ostalim monitorima pomoću drajvera kada je u početku bilo objašnjeno da svaki gysinc monitor u sebi ima taj nvidia čip za gsync?

G-Sync monitori i dalje imaju ugrađen modul, ali to ne znači da softverski ne mogu podržati FreeSync monitore. Samo što to nisu htjeli.

MasterOfDisaster sri 27.2.2019 18:49

Pitanje. Pošto sam dugo bio na AMD GPU-ovima zanima me kako se na Nvidia-ji instaliraju driveri - samo pokrenem instalaciju novog i instaliram preko starog ili deinstaliram pomoću DDU-a pa onda instaliram novi driver. Ovo drugo sam ja radio na AMD driver-ima.

Jack Sparrow sri 27.2.2019 20:41
MasterOfDisaster kaže...

Pitanje. Pošto sam dugo bio na AMD GPU-ovima zanima me kako se na Nvidia-ji instaliraju driveri - samo pokrenem instalaciju novog i instaliram preko starog ili deinstaliram pomoću DDU-a pa onda instaliram novi driver. Ovo drugo sam ja radio na AMD driver-ima.

Nvidia ima da izabereš clean install pa ne treba DDU

NiramX sub 2.3.2019 16:13
Jack Sparrow kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Nvidia ima da izabereš clean install pa ne treba DDU

Meni je Clean Install opcija ipak znala ostavljati neke tragove. DDU je posve temeljit. No, najveći problem s NVIDIA-inim driverima je hrpa bloatwarea. Slimmer je u tom pogledu obavezan.

CyberDemonVZ čet 7.3.2019 20:57
Promster kaže...

Jel se događa kome da se tu i tamo igra sama od sebe minimizira? Sad stavljam nove 419.35 drivere pa da vidim dal su to riješili.

Događalo se, i uvijek su bili krivi programi u pozadini koji su nešto javljali, ili željeli skočiti u prvi plan.

Promster čet 7.3.2019 21:23
CyberDemonVZ kaže...
Promster kaže...

Jel se događa kome da se tu i tamo igra sama od sebe minimizira? Sad stavljam nove 419.35 drivere pa da vidim dal su to riješili.

Događalo se, i uvijek su bili krivi programi u pozadini koji su nešto javljali, ili željeli skočiti u prvi plan.

Kod mene nije tako, samo se minimizira, nikakvi Firewallovi nisu iskakali niti nikaj drugo nije htjelo moju pažnju.

CyberDemonVZ čet 7.3.2019 21:57
Promster kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Promster kaže...

Kod mene nije tako, samo se minimizira, nikakvi Firewallovi nisu iskakali niti nikaj drugo nije htjelo moju pažnju.

Ne treba iskočiti.

Probaj pogasiti sve programe u pozadini pa onda probaj.

GrimReaperKC čet 7.3.2019 22:18
Promster kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Promster kaže...

i kod mene tako, al sam mislio da ja nesto mozda potiskam pošto samo Odyssey igram, nisam uopce povezao da je to radi drivera.