NVIDIA - Topic o driverima

Itko uspio složit gysnc na freesync monitoru? meni ga ne pokazuje u opcijama uopće
imaš spojeno preko displayporta? jedino preko njega radi čini mi se

Itko uspio složit gysnc na freesync monitoru? meni ga ne pokazuje u opcijama uopće
Ukljucis freesync u osd postavkama (postavke monitora), nakon toga nvidia control panel > 3d settings > monitor thechnology > gsync compatible, nakon toga ides Set up G-SYNC > odaberes si monitor > stavis kvacicu na "Enable settings for the selected display model" i to ti je to

Preko hdmi ne ide?
kakav onda to moram kabal imat?
Ukljucis freesync u osd postavkama (postavke monitora), nakon toga nvidia control panel > 3d settings > monitor thechnology > gsync compatible, nakon toga ides Set up G-SYNC > odaberes si monitor > stavis kvacicu na "Enable settings for the selected display model" i to ti je to
nema te opcije u 3d settingsu

Display Port
Inače detalje što kako imaš u zasebnoj temi

Preko hdmi ne ide?
kakav onda to moram kabal imat?
nema te opcije u 3d settingsu
nemas opciju jer si spojem preko HDMI, a preko HDMI ne radi
spoji grafu i monitor na display port, sa display port kabelom

https://www.guru3d.com/files-details/geforce-418-81-whql-driver-download.html
Sad odmah se bacite na test Gsynca na AOC WF32.

Radi i na starim driverima.

Radio je ali na mom IPS-u si morao ugasiti ga i upaliti ručno da bi proradilo. Evo sad sam isprobao nove drivere i složili su, šljaka od prve. Nvidia

Ajde bogu hvala da su to ispravili.

Možda idem off topic, ali zanima me kako su sada uspjeli napraviti taj gsync na tim ostalim monitorima pomoću drajvera kada je u početku bilo objašnjeno da svaki gysinc monitor u sebi ima taj nvidia čip za gsync?

G-Sync monitori i dalje imaju ugrađen modul, ali to ne znači da softverski ne mogu podržati FreeSync monitore. Samo što to nisu htjeli.

evo clanak ako nisi vidio:
https://www.bug.hr/komentar/nvidia-i-kad-ju-volim-opet-ju-mrzim-7832
lp

evo clanak ako nisi vidio:
https://www.bug.hr/komentar/nvidia-i-kad-ju-volim-opet-ju-mrzim-7832
lp
Omg haha al me Nvidija scamovala. Al ok, prije godinu dana sam kupio gsync tako da ništa strašno.

Novi driveri 418.91
https://www.nvidia.com/Download/driverResults.aspx/142736/en-us

jedva čekam da skinem jer su u zadnjem opet pokvarili vodu u hitman 2

Kako rade ovi zadnji driveri ?

Kako rade ovi zadnji driveri ?
Ja ih redovno update-am i uvijek mi isto rade. Nikad problema nisam imao, niti na Radeonu niti na NVIDIA karticama.

Novi Nvidia driver 419.17
https://www.nvidia.com/Download/driverResults.aspx/143231/en-us

jel' tko skužio jutiliti za trimanje nvidijinih drajvera?
nvslimmer 0.5, probao i radi bez hrpe nepotrebnih nvidijinih servisa... jedino što treba paziti kod trimanja su dependencies, probajte, sretno!
https://forums.guru3d.com/threads/nvidia-driver-slimming-utility.423072/

Pitanje. Pošto sam dugo bio na AMD GPU-ovima zanima me kako se na Nvidia-ji instaliraju driveri - samo pokrenem instalaciju novog i instaliram preko starog ili deinstaliram pomoću DDU-a pa onda instaliram novi driver. Ovo drugo sam ja radio na AMD driver-ima.

Pitanje. Pošto sam dugo bio na AMD GPU-ovima zanima me kako se na Nvidia-ji instaliraju driveri - samo pokrenem instalaciju novog i instaliram preko starog ili deinstaliram pomoću DDU-a pa onda instaliram novi driver. Ovo drugo sam ja radio na AMD driver-ima.
Nvidia ima da izabereš clean install pa ne treba DDU

Nvidia ima da izabereš clean install pa ne treba DDU
Meni je Clean Install opcija ipak znala ostavljati neke tragove. DDU je posve temeljit. No, najveći problem s NVIDIA-inim driverima je hrpa bloatwarea. Slimmer je u tom pogledu obavezan.

Danas sam bio kod buraza, snimio je te drivere i onda su mi Windowsi javili da imaju novije.
Stavio je install i sad ima 422. O čemu se radi?

Jel se događa kome da se tu i tamo igra sama od sebe minimizira? Sad stavljam nove 419.35 drivere pa da vidim dal su to riješili.

Jel se događa kome da se tu i tamo igra sama od sebe minimizira? Sad stavljam nove 419.35 drivere pa da vidim dal su to riješili.
Događalo se, i uvijek su bili krivi programi u pozadini koji su nešto javljali, ili željeli skočiti u prvi plan.

Događalo se, i uvijek su bili krivi programi u pozadini koji su nešto javljali, ili željeli skočiti u prvi plan.
Kod mene nije tako, samo se minimizira, nikakvi Firewallovi nisu iskakali niti nikaj drugo nije htjelo moju pažnju.

Kod mene nije tako, samo se minimizira, nikakvi Firewallovi nisu iskakali niti nikaj drugo nije htjelo moju pažnju.
Ne treba iskočiti.
Probaj pogasiti sve programe u pozadini pa onda probaj.

i kod mene tako, al sam mislio da ja nesto mozda potiskam pošto samo Odyssey igram, nisam uopce povezao da je to radi drivera.