NVIDIA - Topic o driverima

Opet novi driveri 417.01
https://www.nvidia.com/Download/driverResults.aspx/140341/en-us

Opet novi driveri 417.01
https://www.nvidia.com/Download/driverResults.aspx/140341/en-us
I hotfix.
https://www.guru3d.com/files-details/geforce-417-21-hotfix-driver-download.html

Jel ima tko probleme s novim 416.81 driverima? Ja od kad sam ih stavio, OW i AC:Odyssey mi se random ruše. Vratio sam na 416.34 i sve je opet uredu.
meni se rusio konstantno bf5, blue screen! vratio se na neke starije ispod 4xx.lp

Ja sam još uvijek na 411.70
Nije da imam potrebu mijenjati svako osviježenje drivera
Inače radi sve kao sat

ja sam na prastarim 398.36
ne bi da ću novijim driverima dobiti ne znam kakav boost, pa da riskiram nevidijine pizdarije

Meni instalacija novih drivera konačno prolazi kako treba ali isključivo uz opciju clean instal. Uredno prepozna monitor prek DP-a i TV prek HDMI-a. Ako odaberem nadogradnju prepozna samo jedno od toga, pa moram DDU i drivere na čisto...izluđivalo me to.

Jel ima tko probleme s novim 416.81 driverima? Ja od kad sam ih stavio, OW i AC:Odyssey mi se random ruše. Vratio sam na 416.34 i sve je opet uredu.
meni se rusio konstantno bf5, blue screen! vratio se na neke starije ispod 4xx.lp
Samo spustis clock grafe i problem rijesen. Meni se isto desavalo jer sam mislio da je overclock stabilan.:)

Meni instalacija novih drivera konačno prolazi kako treba ali isključivo uz opciju clean instal. Uredno prepozna monitor prek DP-a i TV prek HDMI-a. Ako odaberem nadogradnju prepozna samo jedno od toga, pa moram DDU i drivere na čisto...izluđivalo me to.
zanimljivo, a ja s tim nikakvih problema nisam imao, a svaki put samo pregazim drivere bez clean installa
doduše meni je monitor preko dvi priključka, a tv isto preko hdmi
čak mi i zvuk ostane poštelan da zvuk za filmove i crtiće ide preko hdmi, a istovremeno za gejmanje i sve ostalo preko zvučnika

Samo spustis clock grafe i problem rijesen. Meni se isto desavalo jer sam mislio da je overclock stabilan.:)
ma nista nije overklokano osim cpu-a, gpu niti nemrem ocati prekuhava se, tako je to kad uzmes budget msi gaming x verziju..lp

ma nista nije overklokano osim cpu-a, gpu niti nemrem ocati prekuhava se, tako je to kad uzmes budget msi gaming x verziju..lp
Ma prekuho bi ti i full custom loop.

Izasli novi driver.
Zasto ovako brzo izbacuju nove drivere ? :D

ja instališem novi drajver jer mi je voda u džast kauzu 4 užasna, grafika vode ko iz prvog dijela.

Pozdrav ekipa, da li osjetite lagani pad performansi sa zadnjim drajverima. Imam 1080 I fps na 1440p mi vise nije slokan na 75 nego mi Sada varira 60 do 70. Kao primer Sam uzeo bf 5

Ja sam bio do sada na starim driverima ali kako sam si upravo nabavio bf5 moram na nove, tako da mogu se hebat kak god okrenes moram imat nove drivere

Ja na 1440p sa gtx1070 na dx11 ultra postavkama imam oko 75-80 zasto ti imaš tako malo

Ne znam, to me muci

Pozdrav ekipa, da li osjetite lagani pad performansi sa zadnjim drajverima. Imam 1080 I fps na 1440p mi vise nije slokan na 75 nego mi Sada varira 60 do 70. Kao primer Sam uzeo bf 5
Pa odgovor je jasan imaš Ryzena.

Ryzen 2600 bi trebao biti dovoljan.

Meni se isto to dogada, odkada imam nove drivere u svim igrama ne samo bf5 pao fps...konf. je i7 6700k , gtx 1070ti i 16 gb ddr4
I cesto padne na sek upola fps

Ryzen 2600 bi trebao biti dovoljan.
Meni radi odlicno, pogotovo na ovim zadnjim driverima, fps drop sam vidio jedno prije 6 mjeseci dok sam bio na intelu

Platis ga vise a dobines sranje koje nevrijedi te pare

Jel jos tko imao problema sa novim driverima sto se tice plavog ekrana

Novi driveri, s podrškom za FreeSync.
https://www.guru3d.com/files-details/geforce-417-71-whql-driver-download.html

Ima li kakvih tegoba sa novim driverima haha

Kod mene (opet) ima... U Overwatchu sam svako malo doživljavao crasheve, vratio prijašnje drivere i sve opet uredu.

U Battlefield V temi netko javio da ima.

Nope