Grafičke kartice

NVIDIA - Topic o driverima

Stjepanj pon 3.12.2018 17:39
Promster kaže...

Jel ima tko probleme s novim 416.81 driverima? Ja od kad sam ih stavio, OW i AC:Odyssey mi se random ruše. Vratio sam na 416.34 i sve je opet uredu.

meni se rusio konstantno bf5, blue screen! vratio se na neke starije ispod 4xx.lp

XXX čet 6.12.2018 09:18

Meni instalacija novih drivera konačno prolazi kako treba ali isključivo uz opciju clean instal. Uredno prepozna monitor prek DP-a i TV prek HDMI-a. Ako odaberem nadogradnju prepozna samo jedno od toga, pa moram DDU i drivere na čisto...izluđivalo me to.

Almin94 čet 6.12.2018 12:11
Stjepanj kaže...
Promster kaže...

Jel ima tko probleme s novim 416.81 driverima? Ja od kad sam ih stavio, OW i AC:Odyssey mi se random ruše. Vratio sam na 416.34 i sve je opet uredu.

meni se rusio konstantno bf5, blue screen! vratio se na neke starije ispod 4xx.lp

Samo spustis clock grafe i problem rijesen. Meni se isto desavalo jer sam mislio da je overclock stabilan.:)

picajzla0707 čet 6.12.2018 16:29
XXX kaže...

Meni instalacija novih drivera konačno prolazi kako treba ali isključivo uz opciju clean instal. Uredno prepozna monitor prek DP-a i TV prek HDMI-a. Ako odaberem nadogradnju prepozna samo jedno od toga, pa moram DDU i drivere na čisto...izluđivalo me to.

zanimljivo, a ja s tim nikakvih problema nisam imao, a svaki put samo pregazim drivere bez clean installa

doduše meni je monitor preko dvi priključka, a tv isto preko hdmi

čak mi i zvuk ostane poštelan da zvuk za filmove i crtiće ide preko hdmi, a istovremeno za gejmanje i sve ostalo preko zvučnika

Stjepanj čet 6.12.2018 20:57
Almin94 kaže...
Stjepanj kaže...
Promster kaže...

Samo spustis clock grafe i problem rijesen. Meni se isto desavalo jer sam mislio da je overclock stabilan.:)

ma nista nije overklokano osim cpu-a, gpu niti nemrem ocati prekuhava se, tako je to kad uzmes budget msi gaming x verziju..lp

mislioc ned 16.12.2018 16:21
Bloodraven kaže...

Pozdrav ekipa, da li osjetite lagani pad performansi sa zadnjim drajverima. Imam 1080 I fps na 1440p mi vise nije slokan na 75 nego mi Sada varira 60 do 70. Kao primer Sam uzeo bf 5

Pa odgovor je jasan imaš Ryzena.