Rhodin pon 24.3.2025 09:39

Aj ono... drvljem i kamenjem po AMD-u.

Jel kome palo napamet, a neki dan sam napisao, da radi sa AMD, 3 dana kasnije update igre, više ne radi?

nVidia ima ogromnu prednost jer godinama surađuje sa studijima koji rade te igre, dikrektno ih financira, pitanje koje sve probleme AMD ima sa njima i podrškom ovakvim funkcionalnostima.

Također, prvih mjesec dana od ničega ne treba ništa očekivati, ruše se stvati, ispeglat će se.

Blizzard izbaci diablo 4, mjesec dana igra neupotrebljiva, malo mrgljamo, ispeglaju se stvari kroz nekoliko tjedana, čak mjeseci, pa proradi kako je trebalo, pa se zaboravi.

AMD izbaci grafe, sa funkcionalnostima koje maltene igru po igru trebaju podržavati, od 1000 igara, ima problema sa 2 gdje radi puno lošije nego bi trebao, neobjašnjivo za sada (Gamer Nexus); od 20 koje službeno podržavaju FSR4 ima problema sa 2 gdje trenutno ne radi, a očito je radilo, ne bi bile navedene, opet drvljem i kamenjem...

Daj promijeni igru, igraj nešto drugo 2 tjedna, pa onda ako stvarno bude grozno nastavi, traži refund.

picajzla0707 pon 24.3.2025 09:55

nije to drvljem i kamenjem nego je to tako

pa uspješniji su bili prije 10 godina kad su bili na rubu bankrota, nego danas kad su se obogatili

da išta od tih novaca uliju u gpu odjel ne bi se doveli do 10% tržišnog udjela

tko im brani da i oni surađuju više s developerima, tko im brani da zaposle i više svojih softveraša, da investiraju u gpu odjel

ali, kako kažem, svaki dolar u cpu odjel vidi se na kraju godine kad se podnose izvješća, svaki dolar u gpu odjel treba dugoročno investirat i rezultati se ne vide odmah jer je fajt protiv nevidije puno teži nego s intelom

samim time baba su nema fokus na gpu, njoj su bitni kratkoročni godišnji rezultati da može paradirat pred dioničarima

gpu odjel je bacila ko oni što bace bebu u bazen, pa nek plivaju kak znaju

Gemmy pon 24.3.2025 10:02

valjda vide da im ide prodaja, pa ce pocet to krpat, inace ce svi ovi novi kupci opet prec nazad na drugu stranu

meni za sada fsr4 ne treba, jer ne igram najnovije neoptimizirane AAA igre za koje treba frame gen i upscaler. trenutno sam zadovoljan

ali ako ne osposobe fsr4 da radi kako spada u nadolazecim naslovima u naredne dvije godine, vjerovatno se selim nazad na nvidiju iducu seriju ako ne budu cijene isle gore opet x2

MewCore pon 24.3.2025 10:15
Rhodin kaže...

Jel kome palo napamet, a neki dan sam napisao, da radi sa AMD, 3 dana kasnije update igre, više ne radi?

nVidia ima ogromnu prednost jer godinama surađuje sa studijima koji rade te igre, dikrektno ih financira, pitanje koje sve probleme AMD ima sa njima i podrškom ovakvim funkcionalnostima.

Također, prvih mjesec dana od ničega ne treba ništa očekivati, ruše se stvati, ispeglat će se.

Blizzard izbaci diablo 4, mjesec dana igra neupotrebljiva, malo mrgljamo, ispeglaju se stvari kroz nekoliko tjedana, čak mjeseci, pa proradi kako je trebalo, pa se zaboravi.

AMD izbaci grafe, sa funkcionalnostima koje maltene igru po igru trebaju podržavati, od 1000 igara, ima problema sa 2 gdje radi puno lošije nego bi trebao, neobjašnjivo za sada (Gamer Nexus); od 20 koje službeno podržavaju FSR4 ima problema sa 2 gdje trenutno ne radi, a očito je radilo, ne bi bile navedene, opet drvljem i kamenjem...

Daj promijeni igru, igraj nešto drugo 2 tjedna, pa onda ako stvarno bude grozno nastavi, traži refund.

Imaš izuzetno niske, praktički nikakve kriterije ako smatraš da je ok da prvih par mjeseci imaš rušenje drivera i nepodržane igre.

FSR4 ne podržava 1000 igara već njih jedva tridesetak od kojih nekoiko ne radi.

Indiana Jones and the Great Circle, Cyberpunk 2077, Silent Hill 2 Remake, Nobody Wants to Die, Still Wakes the Deep, Assassins Creed Shadows....nemaju podršku za FSR 4 i sve su igre koje su mi vrlo intresantne.

Trenutno igram Cyberpunk ali sa optiscalerom jer službene podrške - nema. U igri koja je godinama benchmark za ray tracing i path tracing.

Izdali su novi driver u kome nisu dodali podršku za niti jednu jedinu igru, NV je u zadnjem driveru dodala podršku za 60+ igara.

Apsolutno mi je bizarno kako itko može to braniti.

Nemaš podršku al zato ne brini, moraš se strpiti par tjedana pa ako podrške ne bude nit tad traži povrat novca :D Koja bijeda.

Taraba pon 24.3.2025 10:24

Pa kaj si onda kupio AMD, ne kužim kak to nisi prije znao, nego te stigla naknadna pamet? AMD je dobar proizvod, driveru su isti kod oba tabora ako se mene pita ( i jedni i drugi su ponekad nestabilni ), i ne kužim kod nvidijie da imaju drv i app, koji imaju iste funkcije za namještanje, pa ako staviš na app onda se to automatski primjenjuje u onoj drugoj. Nisu mogli to nakon 30 godina objedinit kao jednu cjelinu, nego eto posebno drv, posebno app...

toxic pon 24.3.2025 10:25
MewCore kaže...
Rhodin kaže...

Imaš izuzetno niske, praktički nikakve kriterije ako smatraš da je ok da prvih par mjeseci imaš rušenje drivera i nepodržane igre.

FSR4 ne podržava 1000 igara već njih jedva tridesetak od kojih nekoiko ne radi.

Indiana Jones and the Great Circle, Cyberpunk 2077, Silent Hill 2 Remake, Nobody Wants to Die, Still Wakes the Deep, Assassins Creed Shadows....nemaju podršku za FSR 4 i sve su igre koje su mi vrlo intresantne.

Trenutno igram Cyberpunk ali sa optiscalerom jer službene podrške - nema. U igri koja je godinama benchmark za ray tracing i path tracing.

Izdali su novi driver u kome nisu dodali podršku za niti jednu jedinu igru, NV je u zadnjem driveru dodala podršku za 60+ igara.

Apsolutno mi je bizarno kako itko može to braniti.

Nemaš podršku al zato ne brini, moraš se strpiti par tjedana pa ako podrške ne bude nit tad traži povrat novca :D Koja bijeda.

Shebali smo se kolega :) haha. Niti prvi niti zadnji puta...

Ja imam srece pa imam neke naslove gdje imam FSR4 a sada sam otkrio i taj FragPunk

Minneyar pon 24.3.2025 10:29

Ne zaboravimo da ni kod NV ne cvijetaju ruze sto se tice drivera i softvera u zadnje vrijeme... Se sjecate NV Appa koji je smanjivao performanse za 10-15% ako je upaljen overlay? Ili trenutacni problemi s 1% lows odnosno microstutterom... za sto se jos treba vidjeti dal je do drivera ili do same arhitekture. Plus gorući konektori, missing ROP, generacijski pomak od 0-10% ovisno o rangu, PhysX gaf, cijene i dostupnost da ne spominjem... NV je tolko sjebala da trenutacno AMDu prolazi nesto sto donedavno definitivno ne bi. Nadam se samo da ce iskoristit priliku da postanu ozbiljnija konkurencija, gap su prakticki potpuno zatvorili, sad je loptica na NV dal ce se potruditi promijenit situaciju ili kao Intel "lako cemo".

forumaš pon 24.3.2025 10:40

Uopće nije u pitanju satbilnost i kvaliteta AMD drivera, jer su odlični. U pitanju je ak platiš 800-900 eura za kraticu što je ogroman novac za igračku, da funkcioniraju od  prvog dana slično kao i kod konkurencije, koja je također odvratno skupa.

Jedni i drugi gaming PC guraju u kategoriju Apllea, pa onda ak sam postao jabučar želim i tu jednostavnost jabučara...da upalim i da se radi kad pritisnem na ikonu.

Oni bi premium zaradau od beta testera. 

Odo na konzole hebo ih jabučarske :D

dery pon 24.3.2025 10:42
Minneyar kaže...

Ne zaboravimo da ni kod NV ne cvijetaju ruze sto se tice drivera i softvera u zadnje vrijeme... Se sjecate NV Appa koji je smanjivao performanse za 10-15% ako je upaljen overlay? Ili trenutacni problemi s 1% lows odnosno microstutterom... za sto se jos treba vidjeti dal je do drivera ili do same arhitekture. Plus gorući konektori, missing ROP, generacijski pomak od 0-10% ovisno o rangu, PhysX gaf, cijene i dostupnost da ne spominjem... NV je tolko sjebala da trenutacno AMDu prolazi nesto sto donedavno definitivno ne bi. Nadam se samo da ce iskoristit priliku da postanu ozbiljnija konkurencija, gap su prakticki potpuno zatvorili, sad je loptica na NV dal ce se potruditi promijenit situaciju ili kao Intel "lako cemo".

Nevidija je bila ok glede drivera dok nisu izbacili novu seriju te ih rade samo za nju. Kad ih dovedu u red onda će se valjda posvetit ostalim. 

MewCore pon 24.3.2025 10:42
Taraba kaže...

Pa kaj si onda kupio AMD, ne kužim kak to nisi prije znao, nego te stigla naknadna pamet? AMD je dobar proizvod, driveru su isti kod oba tabora ako se mene pita ( i jedni i drugi su ponekad nestabilni ), i ne kužim kod nvidijie da imaju drv i app, koji imaju iste funkcije za namještanje, pa ako staviš na app onda se to automatski primjenjuje u onoj drugoj. Nisu mogli to nakon 30 godina objedinit kao jednu cjelinu, nego eto posebno drv, posebno app...

Nisam znao jer lažu u marketingu.

Pisao je netko prije par stranica da više igara koje imaju na službenom popisu FSR4 u stvarnosti nemaju podršku za taj upscaling. Jednostavno ne možeš upaliti u driverima, ljudi to pišu po forumima, žale se i nikome ništa.

Zdravorazumski sam očekivao da će najnovije očekivane AAA igre imati podršku po izlasku, ali nemaju.

Znači očekivao sam neke stvari koje su mi na NV bile jednostavno default, i jbga sjebo sam se.

Gemmy pon 24.3.2025 10:46
forumaš kaže...

Uopće nije u pitanju satbilnost i kvaliteta AMD drivera, jer su odlični. U pitanju je ak platiš 800-900 eura za kraticu što je ogroman novac za igračku, da funkcioniraju od  prvog dana slično kao i kod konkurencije, koja je također odvratno skupa.

Jedni i drugi gaming PC guraju u kategoriju Apllea, pa onda ak sam postao jabučar želim i tu jednostavnost jabučara...da upalim i da se radi kad pritisnem na ikonu.

U zadnjih 10g nisam naisao na igru da mi nije radila zbog drivera

kod svake igra instaliram, pokrenem i radi. isto i kao konzola.

ovdje se prica o dodatnim stvarima kao dlss/FSR koje nemaju sve igre na zadnjoj verziji, ali u rasteru, ili ti normalne performanse sve igre rade

forumaš pon 24.3.2025 10:55
Gemmy kaže...
forumaš kaže...

U zadnjih 10g nisam naisao na igru da mi nije radila zbog drivera

kod svake igra instaliram, pokrenem i radi. isto i kao konzola.

ovdje se prica o dodatnim stvarima kao dlss/FSR koje nemaju sve igre na zadnjoj verziji, ali u rasteru, ili ti normalne performanse sve igre rade

Jasno da se priča o FSRu, konkretno o FSRu 4 koji je bio glavni razlog kupovine kartice mnogima. Evo čovjek tu prodao RX 7900XT i kupio karticu sličnih performansi da bi dobio FSR 4...i bude ga dobio samo mora čekati ovisno od igre do igre.

I onda ga ljudi ne mogu korisiti nego moraju čekati da im to zaživi u nekoj igri koju u međuvremenu odigraju.

Znači pričamo premium cijeni pa je valjda i za očeklivati premium uslugu a ne samo proizvod. I niej da nisu imali vremena, odgodili su izlazak na poar mjeseci.

Nebi ja riječ napisao da je u dućanima neto cijena ra RX 9070 500 ili 550 eura/RX 9070XT 650 eura....ali kad je 750 e onda kad sam platio toliko isporuči.

zzib pon 24.3.2025 10:58
MewCore kaže...

Pisao je netko prije par stranica da više igara koje imaju na službenom popisu FSR4 u stvarnosti nemaju podršku za taj upscaling. Jednostavno ne možeš upaliti u driverima, ljudi to pišu po forumima, žale se i nikome ništa.

Zdravorazumski sam očekivao da će najnovije očekivane AAA igre imati podršku po izlasku, ali nemaju.

Znači očekivao sam neke stvari koje su mi na NV bile jednostavno default, i jbga sjebo sam se.

Mislim da popis sadrži i igre za koje je najavljena podrška za FSR4. Ali bi to tada trebalo biti posebno naglašeno, tako da imaš pravo biti nezadovoljan (odnosno reći da lažu).

Taraba pon 24.3.2025 11:03

Već sam rekao prije, strpljen-spašen. Daj malo vremena tom FSR4 da krene u primjenu, jer je očigledno problem u igrama, AMD je sve pripremio, a programeri igara to trebaju implementirati u svoj proizvod. Imam grafe iz oba tabora i jako sam zadovoljan istima. Ja uvijek igram igre koje me zanimaju i ne gledam na te prefixe. Dojma sam da većina tih triple prefixa su teški poluproizvodi i treba ih zaobilaziti dok ne postanu kompletni. I igrajte igre, malo naštimajte opcije i uživajte ...

Rhodin pon 24.3.2025 11:21
MewCore kaže...
Taraba kaže...

Nisam znao jer lažu u marketingu.

Predugo si na forumu da bi bio toliko naivan i mislio da je to samo do AMD-a.

Ponovit ću još jednom, ponoviti ću sto, tisuću puta, koliko god treba.

TWIMTBP!!!!!

nVidia financira studije, AMD može složiti što hoće sa svoje strane, dovoljan je jedan patch igre da to ne radi dobro sa nekom igrom, mora se maknut iz drivera, popeglat, vratit.

Ja nisam 100% siguran da stoji što ti tvrdiš da AMD laže, u trenutku predstavljanja je možda radilo, bilo podržano, sve navedene igre se redovito patchaju, što se desilo između predstavljanja AMD serije 9000 i danas.

AMD je gnjus, sve je to do AMD-a, lažno predstavljanje. Tim bolje ako imaš webom kupljenu grafu, vrati ju u roku, uzmi nVidiu... ne znam što ti reći.

AMD će ovo složiti, sa vremenom, najbitnije je na releaseu ne dozvoliti im da dišu i da stvore jako negativnu recenziju.

Kupujte svi zeleno, AMD je smeće, imat ćemo za 2-3-5 godina monopol i plaćati duplo.

Pričamo o kruškama i jabukama, ja kažem nije samo AMD kriv, ti kažeš kako možeš tako non-šalantno braniti, AMD si to nije smio dozvoliti. Imaš nešto što se zove nelojalna konkurencija, izrazito teško dokazati, ovo bi se dokazivalo kao urota. 

Cyberpunk je recimo primjer igre gdje je ispočetka bilo da surađuju sa ATI, onda je glasno izletio RTX u Cyberpunku, glavni naslov im je u pozadini oduzet. Jedino gdje AMD trenutno ima sve karte su Sony naslovi i tamo nema opravdanja, sve ostalo TWIMTBP, TWIMTBP, TWIMTBP, ...!!!!

MewCore pon 24.3.2025 11:34
Rhodin kaže...

Predugo si na forumu da bi bio toliko naivan i mislio da je to samo do AMD-a.

Ponovit ću još jednom, ponoviti ću sto, tisuću puta, koliko god treba.

TWIMTBP!!!!!

nVidia financira studije, AMD može složiti što hoće sa svoje strane, dovoljan je jedan patch igre da to ne radi dobro sa nekom igrom, mora se maknut iz drivera, popeglat, vratit.

Ja nisam 100% siguran da stoji što ti tvrdiš da AMD laže, u trenutku predstavljanja je možda radilo, bilo podržano, sve navedene igre se redovito patchaju, što se desilo između predstavljanja AMD serije 9000 i danas.

AMD je gnjus, sve je to do AMD-a, lažno predstavljanje. Tim bolje ako imaš webom kupljenu grafu, vrati ju u roku, uzmi nVidiu... ne znam što ti reći.

AMD će ovo složiti, sa vremenom, najbitnije je na releaseu ne dozvoliti im da dišu i da stvore jako negativnu recenziju.

Kupujte svi zeleno, AMD je smeće, imat ćemo za 2-3-5 godina monopol i plaćati duplo.

Pričamo o kruškama i jabukama, ja kažem nije samo AMD kriv, ti kažeš kako možeš tako non-šalantno braniti, AMD si to nije smio dozvoliti. Imaš nešto što se zove nelojalna konkurencija, izrazito teško dokazati, ovo bi se dokazivalo kao urota. 

Cyberpunk je recimo primjer igre gdje je ispočetka bilo da surađuju sa ATI, onda je glasno izletio RTX u Cyberpunku, glavni naslov im je u pozadini oduzet. Jedino gdje AMD trenutno ima sve karte su Sony naslovi i tamo nema opravdanja, sve ostalo TWIMTBP, TWIMTBP, TWIMTBP, ...!!!!

Teorija urote veliš, a gle - može biti 100% točno. Što meni to kao nekome tko je stavio grafu u komp i pokrenuo igru za koju piše da je podržana(a nije) znači? Baš ništa.

Isto tako ništa ne znači ni opis igara koje je AMD hvalospjevno složio kako bi se pohvalio da i oni surađuju sa gaming studijima: https://www.amd.com/en/gaming/featured-games.html

Od tih pedesetak igara FSR4 podržava njih valjda 5, putem NV app overridea DLSS4 podržavaju skoro sve. Kaj reć na to?

Rok za povrat grafe mi je prošao, jbga, opekao sam se, najmanje što mogu učiniti je upozoriti ljudima na forumu da oni ne naprave isto.

dery pon 24.3.2025 11:38

Naravno da će se sve raditi za onog tko drži 90% tržišta. Kako radeon stoji tako ga prati podrška. Što nisu stavili cijenu novih oko 400$ i naštancali ih milijune pa da vidimo ali ne ne smiju mali su nema ih.

anarky1988 pon 24.3.2025 11:44

https://community.amd.com/t5/gaming/game-changing-updates-fsr-4-afmf-2-1-ai-powered-features-amp/ba-p/748504 

Utilizing features already built into the AMD FidelityFX™ API added when game developers integrate AMD FSR 3.1 into their games, the AMD FSR 4 Upgrade feature will be available or coming soon to 30+ games, with many more to follow later this year. 

Malo loše napisano al 36 igara u tablici... 

Također AdoredTV je nekada u svojim videima opisao što je i sve NVIDIA radila da bi sjebala AMD. Kao npr Ashes of the Singularity: Async Compute  je bio ugašen samo zbog njih. A nikakvog utjecaja na njih nije imao... Samo ako bi se upalio AMD je imao veće performanse...

Tako da ta neka teorija zavjere i donekle stoji....

forumaš pon 24.3.2025 11:49
anarky1988 kaže...

Također AdoredTV je nekada u svojim videima opisao što je i sve NVIDIA radila da bi sjebala AMD. Kao npr Ashes of the Singularity: Async Compute  je bio ugašen samo zbog njih. A nikakvog utjecaja na njih nije imao... Samo ako bi se upalio AMD je imao veće performanse...

Pričao je on isto tako kak je AMD shebao sam sebe jer je za impemetaciju Mantela u najbitnije igre treba "šaka" $...dva-tri programera po igri i nešto sitno posla i nikada to nisu realizirali.

AMD je tada imao velikih problema sa DX 11 CPU overhead driverima...jednastovno neko od galavešina takvu malu investiciju nije smatrao dovoljno vrijednom. 

I opet mene zaboli za to više manje ak mi prodaš grafu po dobroj cijeni.

anarky1988 pon 24.3.2025 11:56
forumaš kaže...
anarky1988 kaže...

Pričao je on isto tako kak je AMD shebao sam sebe jer je za impemetaciju Mantela u najbitnije igre treba "šaka" $...dva-tri programera po igri i nešto sitno posla i nikada to nisu realizirali.

AMD je tada imao velikih problema sa DX 11 CPU overhead driverima...jednastovno neko od galavešina takvu malu investiciju nije smatrao dovoljno vrijednom. 

I opet mene zaboli za to više manje ak mi prodaš grafu po dobroj cijeni.

Problem je bio taj što su bili u financijskim problemima i riješili se dosta ljudi koji su radili direktno sa studijima. A mantle je završio u vulkanu na kraju. I to je bio više manje gameover i početak monopola. Jer je NVIDIA ubijala perf na AMD sa gameworksom više nego na svojim karticama pa je prolazilo :)

MewCore pon 24.3.2025 12:23

Jasno da AMD nema nikakvu suradnju sa večinom developeria te da nemaju načina motivirati ih da implementiraju njihovu tehnologiju.

Ali zašto baš zbog toga ne promjene pristup?

Šačica entuzijasta je sklepala Opticaler koji na ogromnom broju igara vrši implementaciju FGa i upscalea.

AMD je toliko trom i nezainrteresiran za vlastiti proizvod da nisu sposobni napraviti niti nešto u toj maniri.

Taraba pon 24.3.2025 12:30

Pa proizvođačima igara bi trebao biti motiv da im što više ljudi kupi igru, pa upravo iz tog razloga bi trebali imati u igrama implementirane dodatke u vidu FSR/DLSS/XeSS, a ne samo od jednog brenda.

anarky1988 pon 24.3.2025 12:41
MewCore kaže...

Jasno da AMD nema nikakvu suradnju sa večinom developeria te da nemaju načina motivirati ih da implementiraju njihovu tehnologiju.

Šačica entuzijasta je sklepala Opticaler koji na ogromnom broju igara vrši implementaciju FGa i upscalea.

AMD je toliko trom i nezainrteresiran za vlastiti proizvod da nisu sposobni napraviti niti nešto u toj maniri.

Treba vidjeti što točno optiscaler radi. Najvjerojatnije ovo niže. Ako je to točno onda treba mržnju usmjeriti na lijene game developere :)

https://gpuopen.com/learn/new_content_released_on_gpuopen_for_amd_rdna_4_on-shelf_day/

AMD FSR 4 upgrade now available for your games

With the release of our AMD Radeon RX 9000 series graphics cards, our new AMD FSR 4 upgrade feature is available in the AMD Software: Adrenalin Edition driver. Get your games ready to support FSR 4 by upgrading to or adding the latest v1.1.3 version of the AMD FidelityFX SDK that includes AMD FSR 3.1.3.

***edit ako se sjećam nekog videa koji sam proletio on zamjeni neki lib u direktoriju igre i nije preporučljivo igrati online igre.. tako da smrdljivi developeri koji žele da gajmeri pate :)

Rhodin pon 24.3.2025 12:47
anarky1988 kaže...
MewCore kaže...

Treba vidjeti što točno optiscaler radi. Najvjerojatnije ovo niže. Ako je to točno onda treba mržnju usmjeriti na lijene game developere :)

https://gpuopen.com/learn/new_content_released_on_gpuopen_for_amd_rdna_4_on-shelf_day/

With the release of our AMD Radeon RX 9000 series graphics cards, our new AMD FSR 4 upgrade feature is available in the AMD Software: Adrenalin Edition driver. Get your games ready to support FSR 4 by upgrading to or adding the latest v1.1.3 version of the AMD FidelityFX SDK that includes AMD FSR 3.1.3.

***edit ako se sjećam nekog videa koji sam proletio on zamjeni neki lib u direktoriju igre i niej preporučljivo igrati online igre.. tako da smrdljivi developeri koji žele da gajmeri pate :)

O tome i pričam.

A subvencionirani su da se ne žure sa time.

Biti će... AMD grafa je najbolja sa vremenom.

To si ili spreman prihvatit, ili ne ideš na AMD...

jbg...

toxic pon 24.3.2025 12:49
anarky1988 kaže...
MewCore kaže...

***edit ako se sjećam nekog videa koji sam proletio on zamjeni neki lib u direktoriju igre i nije preporučljivo igrati online igre.. tako da smrdljivi developeri koji žele da gajmeri pate :)

Implementacija je vrlo jednostavna no međutim hbte ako meni treba par minuta zar je tako tesko to stavit default u igru...

Modders found a way to inject AMD FSR4 support to any DLSS2+/XeSS games - VideoCardz.com

Da ne smije se to stavljati na online igre jer se moze klasificirati kao cheat i dobijes ban radi gluposti...

toxic pon 24.3.2025 13:42

Prije par dana sam odlucio da napravim svoj neki youtube kanal. Razlog je vrlo jednostavan kada na youtube trazim pojam prvenstveno za moju rezoluciju i aspect ratio tesko dolazim do podataka.

Svrha je nekako da kanal bude iskljucivo za super ultrawide pc gaming te da ljudi mogu pronaci i informirati se itd...

Pa ako želite (ne morate)...mozete podržati.

Fora je da prezentiram prakticki video snimam preko AMD softwarea, 9070XT i super ultrawide a gore lijevo se nalazi AMD-ov overlay.. odustao sam od MSI afterburnera. E i da nisu birane scene vec sami gameplay. Odigram po misiju dvije snimim i uploadam.. Cilj je da pokusam 1 video dnevno s cim vise razlicith naslova

Super Ultrawide PC gaming - YouTube