Ne mogu se sjetit imena filma...

nitko ne zna???

molim vas......kad sam bio malo manji =) valja san se od smijeha xD
plizzz ako znate bilo koji hint...

kmeee =( =(
dajte molim vas xD

Ej,kakvo je ovo spamanje?4 posta za redom!!!Budi sretan,ak te modovi ne srede,ja sam zbog 2 posta za redom dobil žutog.

pogledaj datume i vrijeme samo refreshajem temu mozda netko zna...ddd :D

A čovječe pa ne čitamo misli.
Pokušaj barem neko ime reći ili nešto konkretno!

oceanvih 11,12,13
@a ne sry nije to to i meni je poznato al nemrem se sjetit imena

možda policijska akademija 5....al teško

znam za policijsku akademiju =) a hvala vam na prijedlozima

Nzn sad tocno ni kako ide film znam da ih ima u nekoliko nastavaka....i da je komedija teska =)....oni su stalno pljackali banke ja mislim da ih je bilo 3 nisam siguran...a ovaj njihov voda je stalno ima cigaru u ustima.....sjecam se jedne scene kada su imali dvije iste torbe u 1.su bili novci a u drugoj neke sitnice(majica itd..itd.. ja mislim da je cak bila oprema za opljackat banku)i onda su tu torbu s novcem slucajno ubacili u kontenjer a ostavili te sitnice sto su se trebali rijesit....
Eto ako netko zna....
I ja mislim da im je voda bia celav =) nisam siguran
AKO ZNATE........ =) =) =) =)

Stariji film? Noviji film? Glumci? Poznati tekst iz filma? Lokacija?

stariji film glumce neznam lokacija amerika
znam scenu pise ti gore u prvom postu ali cak mislim da je glumac oni mali celavi sto se zvao u jednom filmu LEO GETZ kako se zove onaj film uf.ff...ff.smrtonosno oruzje.....taj je ja mislim glumac

Sam u kući
XD
neman ideja

ma pljackaju banke ne kuce :D

Jel glumi oni šta glumi lopova u sam u kući
Oni niži lopov

http://www.imdb.com/name/nm0000582/
Evo ti svi filmovi i sve serije na kojima je Joe Pesci(Leo Getz) radio

da nije Goodfellas

a da odes na imdb.com i upises ime tog glumca mislim da je to onaj joe pecsi il tak nekak i vids sve filmove u kojima je glumio?

pa idem..... looooool

da nije Goodfellas

da nije Goodfellas

dali je slučaju to onaj kaubojski

to je devito

ma 100% je ovaj film http://www.imdb.com/title/tt0118541/ bar mislim

ja mislim da cak je ima li ovaj film nastavke??

na kraju će ispast da je taj ćelavi Pamela Anderson...možeš li barem reći koje godine si gledao taj film?
Nzn sad tocno ni kako ide film znam da ih ima u nekoliko nastavaka....i da je komedija teska =)....oni su stalno pljackali banke ja mislim da ih je bilo 3 nisam siguran...a ovaj njihov voda je stalno ima cigaru u ustima.....sjecam se jedne scene kada su imali dvije iste torbe u 1.su bili novci a u drugoj neke sitnice(majica itd..itd.. ja mislim da je cak bila oprema za opljackat banku)i onda su tu torbu s novcem slucajno ubacili u kontenjer a ostavili te sitnice sto su se trebali rijesit....
Eto ako netko zna....
I ja mislim da im je voda bia celav =) nisam siguran
AKO ZNATE........ =) =) =) =)