Vaša Restart vremena

Dal ima tko ssd kingston v300 60gb. neki dan sam išao vidjet restart vrijeme i bilo je 47 sekundi, jel to ok rezultat za ovaj ssd ili nešto nije u redu?

Jel može neko reuploadat skriptu ponovno? :)
Očekujem troznamenkasti broj :)))

Jel može neko reuploadat skriptu ponovno? :)
Očekujem troznamenkasti broj :)))
http://www.sevenforums.com/tutorials/720-restart-time.html
odatle skini

Ljudi može link za skinut taj programcic? Jer onaj vise ne dopusta da skidam, odnosno file je izbrisan.

Tnx, malo sam proguglo pa sam si sam našao :D

Bez ljutnje ali program baš ne štopa vrijeme najtočnije, jer mi je izbacilo 42sec. a Zapravo je puno puno brže sa obzirom da imam jos SSD.

Bez ljutnje ali program baš ne štopa vrijeme najtočnije, jer mi je izbacilo 42sec. a Zapravo je puno puno brže sa obzirom da imam jos SSD.
42s je ok rez sa ssd-om. Stopa on dobro vrijeme.

meni sa kompom pod "Moj PC" restart vrijeme 21sec... kakvih 40sec? sa hdd mi je restart vrijeme bilo 31sec
sutra cu postati SS s vremenom

Budem baš uzeo štopericu pa da vidim dali je tocno to. Jer cudi me malo tih 42sec proleti jako jako brzo

EDIT: Pošto mi se dost procesa dizalo s winsima, i bezveze trošile resurse winsa, sredil sam, tj dizejblal neke nepotrebne servise..

odlicno vrijeme kolega... kod mene kad zavrsi instalacija winsi s update-om bez drivera za grafu vrijeme je isto... sad mi vrijeme 21sec s time da se load-aju driveri za grafu, 2 zvucne i wifi karticu :P + PD 2012 i TuneUp 2013

http://www.thewindowsclub.com/smart-a-utility-for-tweaking-windows-7-vista-xp-services
Evo pa tvikajte do mile volje

Moj stari komp.
Moze se reci da ovim danasnjim i5 nije ni ravan,moze im bit tata. :)
I da malo oživim temu.

Uređivano 9.4.2013 a nema novih rezultata. Kasnije stavim svoj ss

32 sec
evo moje vrijeme sa laptopom (vidi pod moj pc) .. u srijedu stavljam vrijeme i mog pc-a ...
lp

...
Somebody has been playing with photoshop

Ma to ti se samo čini..

Ma to ti se samo čini..
Ne čini mu se jer font slova i brojeva nije isti.
sutra dolazi SSD, pa da se dostojno oprostim od HDD boot-a :D
EDIT: uploadana bolja kvaliteta slike