Benchmark

Vaša Restart vremena

Darjokooo123 pet 7.6.2013 14:56
mate213 kaže...

Dal je normalno da mi se podupla skoro vrijeme restarta nakon instalacije drivera?

Normalno da je moguce jer noviji brze reagiraju,jer npr.imas stariji driver za graficku i ides igrat igru i steka,skines novije drivere i brze ce radit.

mate213 pet 7.6.2013 15:05

Al mislim, podupla mi, u smislu da mu treba skoro duplo više za restart.? Nakon instalacije windowsa mu treba oko 25 sec, kad sam instalirao drivere sad mu treba 40 sec, mislio sam da će bit malo brže pošto mi na drugom kompu sa hardom treba isto oko 40 sec za restart.

vrinho sri 11.12.2013 23:29
benko kaže...
vrinho kaže...

Mogao bi ti updateirati i rezultate drugih, ne samo svoj. 

Napisi tablicu, pa cu je prebaciti u prvi post. A i vjerujem da sam prvi i dalje(sa svim updat-eima) :D

Ako si započeo temu onda ju i updateiraj, ne možeš sad to očekivati od drugih, uzmi sat vremena i složit ćeš. Mislim da ima i bržih od tebe. 

Leopard_st čet 12.12.2013 08:54
benko kaže...
vrinho kaže...

Mogao bi ti updateirati i rezultate drugih, ne samo svoj. 

Napisi tablicu, pa cu je prebaciti u prvi post. A i vjerujem da sam prvi i dalje(sa svim updat-eima) :D

Ja imam 19s, zvonac ima 15s, tako da nisi najbrzi.

sbcreation sri 9.12.2015 23:35

Meni sada nije jasno... korištenjem skripte izbaci mi da za restart treba 59 sekunda.

No ugasio sam full laptop i ponovno ga upalio... i od pritiska gumba za paljenje do prikazivanja desktop-a je trebalo 19 sekundi (mjereno stopericom). tko je ovdje lud ili ja nesto krivo gledam?!

dai53nja sri 9.12.2015 23:47

Skripta mjeri vrijeme dok se računalo reboota i ponovno digne. Ti si mjerio samo podizanje windowsa. Jebe te činjenica da su windowsi natrpani svim i svačim pa dugo traje da se ugase. Prvo, isključi skype prije  pokretanja skripte i to ti je -5 sekundi.

sbcreation čet 10.12.2015 00:22

ma ne razbijam glavu. samo me nervira.

tek kada sam pogasio sve aplikacije i resurse.... trebalo mu je cak i duze da se upali.

no primjetio sam da su se windowsi uredno upalili... no tom VBR programcicu je trebalo jos 2o-tak sekundi da mi da rezultat.

svašta...

sbcreation čet 10.12.2015 00:36

azo! ok. razumijem.

dakle...tu je problem.

windows 10 i ova skripta u globalu daju nikakve rezultate ;)

hvala još jednom. već sam duže na mac os-u i ne pratim često windowse... tako da se ispričavam još jednom na neznanju ;)

Damir22 sub 9.1.2021 21:16

Totalni bs...

po programu, 60 sekundi.

po stoperici, sistem - pokretanje stoperice uz klik na restart - zaustavljanje stoperice funkcionalni windowsi - 26 sekunde...

Samo paljenje (od pritiska na power do funkcionalnih win) 16 sekundi....

Normalni windowsi, ucitava samo drivere  i avg.....