Uputa: Stremio+RealDebrid+Torrentio streaming

Šteka li nekom video na smart TV-u (android, Vivax). Zvuk se čuje, aii sve je crno. I tako sa većinom filmova ( jedino sto je radilo je vlak u snijegu, ostalo ništa 😂)

Ne. Uredno sam gledao hrpu stvari. Možda imaš neki prastari Android pa je do toga?

Šteka li nekom video na smart TV-u (android, Vivax). Zvuk se čuje, aii sve je crno. I tako sa većinom filmova ( jedino sto je radilo je vlak u snijegu, ostalo ništa 😂)
Primjetio sam da se to kod mene događa kada odaberem izvor za gledanje koji je veće rezolucije.
Probaj odabrati izvor manje rezolucije pa bi moglo raditi.

Evo za one koji su čekali, titlovi.com službeni addon za Stremio je napokon dostupan!
https://titlovi.com/clanci/9457/stremio-titlovicom-oficijalni-add-on-napokon-dostupan/
EDIT: vidim na prošloj stranici da me je netko preduhitrio :D

Prvi put nakon valjda 10 godina sam dobio upozorenje od RD da nesmijem gledati sa razlicitih IP adressa na istom racunu. Iako nisam sherao account nego je u pitanju bio vpn. iduci warn je direkt ban

Nema potrebe koristiti VPN za RD a ako želiš moraš njima najaviti

Obavjest za sve. Titlovi.com addon je ponovno u funkciji.

Radili li vama Stremio? Išao sam instalirat na drugi uređaj na novo, novi acc na stremiu i RD, ali mi Torrentio ne radi, ne mogu niakko ubaciti addon u stremio.
Pokušavam na laptopu, ali mi nije pošlo za rukom. Pratim uputstva i nakon nakon podešavanja torrentia kliknem instal i ništa, otvori app stremia i nema addona.
Lud sam već, pokušavam satima. Molim pomoć

ja sam pred par dana to slozio na kompu i laptopu po prvi puta, i usredno radi

Radili li vama Stremio? Išao sam instalirat na drugi uređaj na novo, novi acc na stremiu i RD, ali mi Torrentio ne radi, ne mogu niakko ubaciti addon u stremio.
Pokušavam na laptopu, ali mi nije pošlo za rukom. Pratim uputstva i nakon nakon podešavanja torrentia kliknem instal i ništa, otvori app stremia i nema addona.
Lud sam već, pokušavam satima. Molim pomoć
Ne radi to preko kompa nego sve napravi prvo preko mobitela. Ne pitaj zašto, jednostavno je tako. I ja sam se patio pokušavajuči instalirati addon-ove putem laptopa i na kraju ništa.

Ne radi to preko kompa nego sve napravi prvo preko mobitela. Ne pitaj zašto, jednostavno je tako. I ja sam se patio pokušavajuči instalirati addon-ove putem laptopa i na kraju ništa.
Hm, ja sam uredno instalaciju i setup odradio na PC-u. Nakon toga napravio install Android TV i mob appova, prijavio se i povuklo mi je sav taj setup te je sve iz prve proradilo. Možda su nešto sprčkali s novijim verzijama.

Hm, ja sam uredno instalaciju i setup odradio na PC-u. Nakon toga napravio install Android TV i mob appova, prijavio se i povuklo mi je sav taj setup te je sve iz prve proradilo. Možda su nešto sprčkali s novijim verzijama.
sa V4 si mogao sve uredno instalirati preko kompa dok sa V5 neće pa neće.
Sa V5 često moraš na kompu instalirati i onaj Stremio Service da uopće možeš pokreniti filmove.

Hvala na pomoći, uspio sam i onu večer. Ne znam ni sam kako, proradilo je :D

Stremio je najlakse podesiti na mobu, a onda se postavke prekopiraju na sve druge uređaje, nema drndanja i štelanja do besvjesti.
Jedno 15 puta sam tako sebi i svojima odradio i nikada problema dok je Stremio PC app nepouzdan već dulje vrijeme.

A sto ako imas iphone?

Onda uz stremio dodas Outplayer i gledas na iphonu

Meni na LG Webos--u odlično radi Stremio.Filmovi od 80+ gigi se instant pokreću.Jedino mi fali podrška za Dolby Vision.

koliko ja znam, nema stremio-a za iOS i ne može se gledatio na iPhone-u..

Moze preko Safarija web.stremio.com i radi.

Moze se gledati na iphonu. Stremio upalis i otvori ti u outplayeru.

mislite otovoriti stremio u browseru i onda kopirati ručno link od samog filea u outplayer? ili ima neka integracija automatska sa stremiom, koje nisam svjestan?

Ima integracija sa Safarijem pogledaj upute.
Pozdrav, jel postoji addon za hrvatske filmove i serije?
Ne, ali znatna količina sadržaja (filmovi i serije) ima na HRTi.