Televizori

Uputa: Stremio+RealDebrid+Torrentio streaming

VHalen čet 6.2.2025 07:46
Tenush kaže...

Šteka li nekom video na smart TV-u (android, Vivax). Zvuk se čuje, aii sve je crno. I tako sa većinom filmova ( jedino sto je radilo je  vlak u snijegu, ostalo ništa 😂)

Primjetio sam da se to kod mene događa kada odaberem izvor za gledanje koji je veće rezolucije.
Probaj odabrati izvor manje rezolucije pa bi moglo raditi.

Fule99 sub 1.3.2025 19:14

Radili li vama Stremio? Išao sam instalirat na drugi uređaj na novo, novi acc na stremiu i RD, ali mi Torrentio ne radi, ne mogu niakko ubaciti addon u stremio.

Pokušavam na laptopu, ali mi nije pošlo za rukom. Pratim uputstva i nakon nakon podešavanja torrentia kliknem instal i ništa, otvori app stremia i nema addona.

Lud sam već, pokušavam satima. Molim pomoć

Marko008 ned 2.3.2025 10:45
Fule99 kaže...

Radili li vama Stremio? Išao sam instalirat na drugi uređaj na novo, novi acc na stremiu i RD, ali mi Torrentio ne radi, ne mogu niakko ubaciti addon u stremio.

Pokušavam na laptopu, ali mi nije pošlo za rukom. Pratim uputstva i nakon nakon podešavanja torrentia kliknem instal i ništa, otvori app stremia i nema addona.

Lud sam već, pokušavam satima. Molim pomoć

Ne radi to preko kompa nego sve napravi prvo preko mobitela. Ne pitaj zašto, jednostavno je tako. I ja sam se patio pokušavajuči instalirati addon-ove putem laptopa i na kraju ništa. 

pr0n_addict ned 2.3.2025 10:51
Marko008 kaže...

Ne radi to preko kompa nego sve napravi prvo preko mobitela. Ne pitaj zašto, jednostavno je tako. I ja sam se patio pokušavajuči instalirati addon-ove putem laptopa i na kraju ništa. 

Hm, ja sam uredno instalaciju i setup odradio na PC-u. Nakon toga napravio install Android TV i mob appova, prijavio se i povuklo mi je sav taj setup te je sve iz prve proradilo. Možda su nešto sprčkali s novijim verzijama.

Marko008 ned 2.3.2025 11:04
pr0n_addict kaže...
Marko008 kaže...

Hm, ja sam uredno instalaciju i setup odradio na PC-u. Nakon toga napravio install Android TV i mob appova, prijavio se i povuklo mi je sav taj setup te je sve iz prve proradilo. Možda su nešto sprčkali s novijim verzijama.

sa V4 si mogao sve uredno instalirati preko kompa dok sa V5 neće pa neće.

Sa V5 često moraš na kompu instalirati i onaj Stremio Service da uopće možeš pokreniti filmove.

BioZZG pon 3.3.2025 15:15

Stremio je najlakse podesiti na mobu, a onda se postavke prekopiraju na sve druge uređaje, nema drndanja i štelanja do besvjesti.

Jedno 15 puta sam tako sebi i svojima odradio i nikada problema dok je Stremio PC app nepouzdan već dulje vrijeme.