Koji televizor kupiti - vodič za odabir

Ako netko gleda TCL 55C805, trenutno je na akciji u Smartsonu za 509€.

Pozdrav,
dvoumim se između TCL I HISENSEA do 1000 eura.Po recenzijama Hisense je mrvicu bolji, ali ništa posebno i ima OS-Vidu koja mi nimalo ne odgovara a TLC ima Google tv, šta je za mene velika prednost.
Moje pitanje je ako na Hisense spojim Google chromecast, onda u principu imam sve isto kao da imam Hisense sa OS-Google tv.
Hvala unaprijed na odgovorima.

Daleko BB kupnja za te novce.
Pozdrav,
dvoumim se između TCL I HISENSEA do 1000 eura.Po recenzijama Hisense je mrvicu bolji, ali ništa posebno i ima OS-Vidu koja mi nimalo ne odgovara a TLC ima Google tv, šta je za mene velika prednost.
Moje pitanje je ako na Hisense spojim Google chromecast, onda u principu imam sve isto kao da imam Hisense sa OS-Google tv.
Hvala unaprijed na odgovorima.
Koje modele za usporedbu si gledao ?

Pozdrav svima,
Molim vas preporuku za tv 60 ili 65 incha, a buđet je 600 eura, maksimalno 650 eura. Hvala unaprijed svima na odgovoru!

Ne. Uzmi TCL
Pozdrav produžio bi ugovor sa telemahom i na rate uzeo Tv. U obzir dolaze 55 ili 65. Ne pratim nešto pa ako ima netko da se malo bolje razumije može li mi sa linka odabrati neki pristojan tv a da nije preskup.
Evo link
https://telemach.ba/klub#tab-1/