NBA liga

Decki kakva su vasa predivdanja za finala,
ja mislim da ce East izgledat Was - Mia
a West Sas - Lac

Izgleda da ce smijesni Pacersi i Oklahoma ispasti u prvoj rundi...
Moja procjena Clippersi-Heat u finalu

Gušta se ko malo prase u blatu.
Bullsi ispali, OKC i IND nadamo se sutra.
Ne znam ko će igrati u finalu, nadam se MIA-ATL na eastu, iako će najvjerojatnije ATL izgubit od Wizardsa.
Zapad, nadam se MEM-SAS finalu.
I onda reprizu prošlogodišnjeg NBA finala.
btw. hajpani GOAT nestao u prvoj rundi.

Gušta se ko malo prase u blatu.
Bullsi ispali, OKC i IND nadamo se sutra.
Ne znam ko će igrati u finalu, nadam se MIA-ATL na eastu, iako će najvjerojatnije ATL izgubit od Wizardsa.
Zapad, nadam se MEM-SAS finalu.
I onda reprizu prošlogodišnjeg NBA finala.
btw. hajpani GOAT nestao u prvoj rundi.
Sad o kojem goatu pričamo, ima ih par koji su nestali :D

Jebote NBA, kako suci vuku ovog Duranta i OKC, uzas...
Makar moram reci da su Clippersi i sami krivi na kraju, CP3 prvo izgubio loptu, onda ide faulat westbrooka na trici i jos na kraju izgubi loptu

Vuku I lebrona, kolko su faulova dosudili na njemu proslu tekmu?

Vuku I lebrona, kolko su faulova dosudili na njemu proslu tekmu?
Jel ti gledas uopce tekme??
Lebron dobi faulove u paintu, zaletava se i pomuci se za njih, plus to je bila samo jedna tekma (dosad u PO), dok Durantu sude nevidljive faulove dok puca smijesne sutove, ma daj i to konstantno kroz sezonu i PO
Plus ova situacija sa Jacksonom i Barnesom, trebala je biti lopta za Clipperse, jos su i review radili i krivo dosudili...

Joj daj molim te, LeBrona fauliraju cim dobi loptu unutar 12ft, to sta on flopa da bi sucima doslo do znanja je druga stvar
KD ima glupe faule i u Euroligi mu ovo nikad ne bi svirali

ne kazem ja da kda ne guraju pomalo suci, ali rec da lebrona ne guraju je glupost. sad u zadnjoj tekmi okca je i na westbrooku sudeno puno faulova, jel i njega guraju?
sto se tice zadnje tekme, clippersi su si sami krivi ko sto si je okc kriv sto su popusili onakvo vodstvo u pretprosloj.

Kriv je Paul, ali LAC bi bez tih faula dobio bez problema

analiziraj zadnju minutu tj zadnjih 47 sekundi do kraja, durant zabija cistu tricu, nema pogovora, lac ide u napad ali okc rebounda i durant zabija za dva poena, lac krece i za sekundu im ovi uzmu loptu te jacksona fauliraju, ono je bio cisti faul, cak su komentatori odma viknuli da je fauliran, ali suci ne sude faul jer su kreteni nego sude loptu za okc sto je glupost jer je lopta odbijena od jacksona. loptu dobije westbrook koji puca tricu te mu sude faul, pogada sva tri, te lac dobiva priliku pobjedit, imaju 6 sekundi, i glupi cp opet popusi loptu. tko je tu kriv osim samih clippersa kad nisu u zadnjih 47 sekundi kosa mogli dat? durant imo uzasan sut, ono je koma, 27% je imo, ali je na kraju kad je bilo najpotrebnije zabio dva kljucna suta.

Ne znam, ja mislim da je nepravedno dobio OKC.
Nego, Indiana ima čisto pranje love, u kojem svemiru PG igra 4ku?
Spuše utakmicu da bi igrali još jednu i skupili pare cca 4 mil $ (20000 ulaznica po 200$ u prosjeku) i taman pokriju Bynuma i jos 3 mil u dzep za place do kraja.

Ne volim sto ovo moram reci (jer svaki tim koji sam favorizirao je vec ispao) ali po meni je ovo zavrsena stvar, OKC nema Ibaku i nece moci protiv Spursa, Indiana nema sta trazit protiv Heata, ponovit ce se finale od prosle sezone, Heat ce opet uzeti titulu.

ja se nebi uopce slozio, rec da okc nema nikakve sanse bez ibake je glupost, da to ih je oslabilo al nije da im fali durant, i da spursi su jaki al opet nemozes rec da je gotova stvar. drugo indiana je prvu tekmu dobila, nisam vidio da su se previse pomucili tako da...

Indiana je rasula Heat. Bilo je i 20 razlike.

bome ih je razbucala....ako su se pacersi posložili konačno, a mislim da jesu, i budu ovako koncentrirani kroz cijelu seriju... bit ce heatu gadno...
beat the heat! :D

Zivi bili pa vidjeli. OKC se 7 utakmica patio protiv centarske linije Memphisa, u zadnjoj su dobili poklon Randolphovu suspenziju. Protiv Clippersa takodjer slicno, Ibaka kad ne moze da odbrani Griffina samo ga udari. Vidjecemo ko ce da cuva Duncana, mozda poletni Perkins.
Sto se tice Miamia, oni se tek zagrijavaju, od pocetka playoffa vise nisu igrali nego sto jesu.

Ja navijam za Indianu, dosta mi je Heatovog ega i guranja od sudaca

Vidli smo jučer to guranje.

ima li uopce kakve sanse da se ibaka vrati?

ima li uopce kakve sanse da se ibaka vrati?
zasada svi kažu no-no za iBakicu ... :S ..bad....
sve velike zvijezde su uvijek imale pass kod sudaca što se faula tiče već dugi niz godina, u obrani im ne sviraju a u napadu puno toga im se pokloni u obliku bacanja i nepostojećih faula.... to je uvijek tako bilo..... ali kad vidim TROKORAK kod jamesa pogotovo ali i ostalih... pošaljem NBA u *i*ku *aterinu.... iako nba obozavam i pratim ga jaaaako dugooo..
npr... 4-ti koš heat-a na jučerašnjoj tekmi kada je tek krenula, james je išao 1 na 5 u kontru... bilo je lijeva-desna-lijeva kao da gledam dominikovića u rukometu 2003.... i to je toliko očito bilo da sam htio ugasiti... još ponavljaju i kažu ,vrlo ga je teško zaustaviti... teško ga je normalno zaustaviti po pravilima, a kamoli kad može 3 koraka nositi *e*enu loptu...
al eto, imamo šta imamo, opet je zanimljivo :D

Vidjet ces ga u Miamiu

Zna neko di se moze pogledat draft lottery?

http://www.vipboxeu.co/basketball/228849/1/nba---draft-lottery-2014-live-stream-online.html

http://www.vipboxeu.co/basketball/228849/1/nba---draft-lottery-2014-live-stream-online.html
pocinje u 2 jel?

Vidjet ces ga u Miamiu
Zapravo i sinoc, Joey Crawford sluzbeni clan big trojke Miamia...

Nije mi jasno kako je to Joey Crawford sluzbeni clan MIA ? Lik je sluzbeni izaslanik NBA-a kad triba sudit neku opaku utakmicu ili pak nekog pogurat. A ove price da se LeBronu svira svaki dodir su smjesne, dosta mi je pogledat KD-a i Russa jer njih protivnici ne mogu ni pogledat bez faula. Pa valjda je jasno, bar ljudima koji prate NBA, da postoje superzvijezde kojima je puno vise dopusteno i kojima se svira svasta (a takvih superzvijezda ima skoro pa u svakoj iole jacoj playoff momcadi).
Uostalom u provj utakmici Indiana je imala 37 slobodnih naspram 15 za Miami. Jucer jer bilo 18 slobodnih za Miami, 15 za Indianu, tako da opet ta prica o Joeyu i LeBronu pada u vodu. Samo zelim vidit kako Hibbert suze lije na kraju kad ispadnu, toliko me zivcira da to nisu istine, nakon 2 utakmice regularne sezone samog sebe proglasava DPOY pa se onda ponasa ka princeza kad dovedu Andriju Bynuma.
Nekako se nadam reprizi proslogodisnjeg finala, pa nek bolji pobjedi.

Bilo je barem 6-7 faula na PG i LS koji nisu svirani a evidentni su, nije LS flopao ono bzvz da nije morao...
Heat je bolja momcad, ali ovu tekmu su odigrali losije od prve
Naravno da novinari glasaju, pa kak im se koje godine svidi.
Kad je 2011 Lebron ostao bez MVP titule jer je otišao u Miami je čisti primjer. Da je ostao u Clevelandu, sa hrpom škarta bi dobio.
Jučer se guštalo žešće. Prvo Wizardsi nakantali Bullse, pa onda i GSW nakantao LAC. Pa dobio Toronto i izjednačio seriju, a Portland zakucao još jedan čavao Houstonu. Nije moglo bolje.
Nadamo se danas završit seriju i lagano uživat sljedećih par dana.