Airsoft

Imam pitanje za iskusnije airsoftere.
Dobio sam jučer novu pušku sam maxairsofta, model Cybergun GSG-522, metalna puška.
Uglavnom ne radi hop-up, znači uopće ne reagira kad ga podešavam.
Naravno puška je pod garancijom ali me zanima dali ima nekakva caka da se može to riješiti da ne kompliciram sa slanjem u Sloveniju?
Bez rastavljanja nema ništa odnosno rastaviš izgubiš garanciju,tako da bolje ju pošalji u sloveniju ;)
Ja kontam da je hop up gumica u banani i da ne odrađuje svoj posao kako treba.
L.P.

https://hristo.hr/hr/airsoft/744/ak/cyma-aks-74u-cm035a-aeg-airsoft-puska ima neko iskustva sa ovom verzijom? Koristila bi se za povremeni airsoft. Pošto za iste novce se moze uzet normalna varijanta ali je polimer a zato mogu uzet ovu varijantu.

https://hristo.hr/hr/airsoft/744/ak/cyma-aks-74u-cm035a-aeg-airsoft-puska ima neko iskustva sa ovom verzijom? Koristila bi se za povremeni airsoft. Pošto za iste novce se moze uzet normalna varijanta ali je polimer a zato mogu uzet ovu varijantu.
Sasvim oke pljuca,par ljudi je kod nas u Osijeku furalo dosta često takav AK i to baš taj cymin.
Nećeš pogrješit ako uzmeš :)

Znimalo me mogu li kupovat pljuce u hristo airsoft ducanu ako imam 16 godina

Nisam siguran ali mislim da nećeš moć,javi im se na facebooku pa pitaj.

Nakon 4g pauze vračam se aktivnosti u AT-u :)
Samo ovaj puta campam :P :P
Well MB02
6.01 precizna cijev
g&g gumica
170 opruga(530-540fps-a).
6-9x40 optika,kontam prigušivać nabavit i odradit jedan ludi skin snipa što sam u BF4 koristio :D

Pozdrav,
Imam gsg 522 i tijekom pucanja je samo prestala radit i ne reagira na bateriju iako je baterija puna,kada stavim bateriju i okidam samo se baterija i kablovi pregrijavaju a replika ne reagira,dali mozda netko zna sto bi moglo bit?
U naprijed hvala...

Koliko star moras biti da pocnes sa airsoftom.

Od 18 pa nadalje.

Neki klubovi, ovisno o pravilniku, puštaju na treninge i mlađe (na susrete u pravilu nitko ne pušta mlađe od 18), ali isključivo u pratnji odrasloga koji onda i odgovara za njega.

Pitanje za airsoft... Nisam se nikada bavio time i ne znam ni gdje početi. Imate kakvu preporuku za početno oružje? Ne bih išao na neke susrete i što ja znam, čisto da imam kod kuće kad mi dođe volja gađati mete i tako haha

Igra li ekipa airsoft?
Nov sam u tom svijetu a i imam nekoliko pitanja o baterijama i punjacima ako je netko voljan preporuciti nesto za moju M4 :)
Imam pitanje za iskusnije airsoftere.
Dobio sam jučer novu pušku sam maxairsofta, model Cybergun GSG-522, metalna puška.
Uglavnom ne radi hop-up, znači uopće ne reagira kad ga podešavam.
Naravno puška je pod garancijom ali me zanima dali ima nekakva caka da se može to riješiti da ne kompliciram sa slanjem u Sloveniju?