NIckname66 pet 11.9.2009 17:42

Evo navodjen mnogobrojnim chiterima i haxovima, otvaram ovu temu u kojoj vas molim da mi pojasnite sta su to scripte za cod2 i kako ih ljudi pisu? znaci nije da trazim da mi objasnite kako varati, ali me interesira....sta su te skripte, navodno da neki likovi imaju uvijek miran snajper, mogu brze sprintati i te stvari, moze neko plsss objasniti

kresimir.kralj pet 11.9.2009 19:53

Skripte su ti "legalne" pomoci u igri,ovo za miran sniper nije skripta nego hax,bolje receno no recoil,znaci nijedna puska se nemice dok pucas....ja nikada nisam koristio haxove (wallhack,aimbot i ta sranj*) posto igram na cb-u,ali ja sam dobar sa jednim likom sto pravi cheatove cika kure se zove,zajedno smo napravili jedan "hax" koji automatski uzme sniper na serverima kad ga neko ostavi :D,naravno to je private verzija samo za nas 2,zato sto nezelimo da bude detected.Slaganje skripti je prekomlicirano cak i za nas :P,bolje si skini neki aimbot i ukljucis samo no recoil i to je to naravno,samo ako neigras na cb-u i ako si na 1.0 verziji :)

markoal pet 11.9.2009 20:18
kresimir.kralj kaže...

Skripte su ti "legalne" pomoci u igri,ovo za miran sniper nije skripta nego hax,bolje receno no recoil,znaci nijedna puska se nemice dok pucas....ja nikada nisam koristio haxove (wallhack,aimbot i ta sranj*) posto igram na cb-u,ali ja sam dobar sa jednim likom sto pravi cheatove cika kure se zove,zajedno smo napravili jedan "hax" koji automatski uzme sniper na serverima kad ga neko ostavi :D,naravno to je private verzija samo za nas 2,zato sto nezelimo da bude detected.Slaganje skripti je prekomlicirano cak i za nas :P,bolje si skini neki aimbot i ukljucis samo no recoil i to je to naravno,samo ako neigras na cb-u i ako si na 1.0 verziji :)....=

.... ne na 1.0 nego na 1.2 :DD, nemoj varat kvaris i 1.0 i 1.3, tj. rifle i all weapons (Call of Duty 2 je sve gluplji radi glupih Cheatera).

Skripte, su VARANJE, evo jedne najlakse koja je dopustena ali neznam jeli na cb(ja mislim da ne), "/r_polygonoffsetbias 16", stavi to na 16 vidjet ces kako ces izgubi detalje, haxevi to su ti skupine skripti ako nisi znao.

Dalje ima nesto r_lighttweakambient, ugl. kod toga malo vise svjetle ljudi ,ako oces  tj. bolje se vide(svijetlije), to ti je cheat ali i nepotrebno je samo zabole oci, zatim...:
"/bind mouse1 "+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2" i onda ti M1 brze puca i pistolj i sl., to je isto CHEAT, pomocu slicnog mozes dobit vrlo vjerojatno ali teze da ti se uopce netrese nisan ali vjeroatno u igri nije moguce to stavit nego vraca na default pa je potreban vanjski utjecaj tako je valjda i hackovima opcenito.

Isto tako "/+smoke" sluzi da se necuje pucanj puski, pa ponekad neke neces cuti ili uvjek, to ti je isto kao ono gore samo u jednostavnom obliku dok je ono gore u slozeno.

Mogu jos dosta pricat al mislim da sam dao dovoljno informacija da shvatis(ima i da se bolje ljepe metci i sl.)

boxer pet 11.9.2009 21:21
kresimir.kralj kaže...

Skripte su ti "legalne" pomoci u igri,ovo za miran sniper nije skripta nego hax,bolje receno no recoil,znaci nijedna puska se nemice dok pucas....ja nikada nisam koristio haxove (wallhack,aimbot i ta sranj*) posto igram na cb-u,ali ja sam dobar sa jednim likom sto pravi cheatove cika kure se zove,zajedno smo napravili jedan "hax" koji automatski uzme sniper na serverima kad ga neko ostavi :D,naravno to je private verzija samo za nas 2,zato sto nezelimo da bude detected.Slaganje skripti je prekomlicirano cak i za nas :P,bolje si skini neki aimbot i ukljucis samo no recoil i to je to naravno,samo ako neigras na cb-u i ako si na 1.0 verziji :)

Pa ako nikad nisi koristio cheatove i nazivaš ih sranjima kao što i jesu, kako onda možeš dati ovako jadan savjet da sebi nabavi aimbot i da uključi no recoil?

Ko koristi bilo kakve cheatove je najobičnija pi(č)kica.

NIckname66 pet 11.9.2009 21:51

znaci ljudi meni treba nesto sta je sasvim legalno, necu varati...no zanima me kako ide to sa skriptama. moze neko reci kako skriptu ubaciti i kamo, to se samo spremi kao .cfg file ili sta? cuo sam da se to moze i poslje ubaciti, npr kao nesto ako imas memoriju u tipkovnici i sl.

FlyBoy pet 11.9.2009 22:06

Skripte su unosi u .cfg-u koji poboljšavaju neke stvari.

Ustvari skripta je ništa doli skup komandi, cvar-ova (console variable) i dvar-ova (ne znam sta je to)

Recimo, postoje skripte za skoro sve, moj bivši teammate ima za jaču eksploziju bombe (u cod4 doduse) da se slabije cuje dok hoda, itd....

Skripte se često izvode preko bindova (npr bind W walk forward, toggle r_granatedamagemultiplier, 1 2....ovo bezveze navodim primjer, da razumijete)

Skripte nisu nikako prihvaćene na warovima.

Na CB-u možete npr. zatražiti server log, ili ako se igra na vašem serveru pogledate ga, i tamo ima detaljna lista   bindova svih igrača, cvar-ova,

dvar-ova i još gomila stvari.

NIckname66 sub 12.9.2009 13:07

e, sad kad kazete da su legalne, to mi se svidja moze neko sad onda reci i gdje to downloadati? navodno da ima neka skripta za m1 da se ne mice i za brzi reload....te bih htio imati

btw; recite tocno kako napraviti tu scriptu, da radi

markoal sub 12.9.2009 13:29
NIckname66 kaže...

e, sad kad kazete da su legalne, to mi se svidja moze neko sad onda reci i gdje to downloadati? navodno da ima neka skripta za m1 da se ne mice i za brzi reload....te bih htio imati

btw; recite tocno kako napraviti tu scriptu, da radi

pa ja sam ti gore sve napisao, to se upisiva u console isto kao i da pokaziva fps i sl., ali to je sve varanje!

Domek sub 12.9.2009 13:40
kresimir.kralj kaže...

Čovječe kako ti sereš...^^

Dobar si si sa cikom kuretom, i nema boga da ti nisi probal hax! tvrdi kaj oces, kao sto velis dobar si sa njim samo.. (kao- bez wh, aimbota...)

A ko je radil ne SKRIPTE nego hax-ove,  sa njm? moj stari ne?

P.S Inače ovaj "Čika Kure" zna ga cijela CoD Hr, Slo, Bih, Srb... scena (jedan on onih koji prodaju "Skill")

Da ovaj Skill čitaj kao _:Hax:_

markoal sub 12.9.2009 21:18
Yamayka kaže...

a jes's se sejebo sad s ovime... "bind mouse1 "+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2" napisao ja to i sad mi je tako, KAKO TO SRANJE MAKNUTI?

Haha lol, frend mi rekao za tu :DD, ma jednostavno odes u kontrole i stavis da ti gdje se puca stavis ljevi klik.

Lol.

kresimir.kralj sub 12.9.2009 21:23

Hehe isprobavao sam ja cheatove kad sam bio na 1.0 i na 1.3 (ne na cb-u) :D al kad sam presao na cb nema ni h od hax :) a sad mi je zao,nekada si cak promjenim cd key pa uzmam aimbot i anti kick sto sam radio sa cika kuretom i odem na 1.3 pb server pa tamo "skillam" xD

FlyBoy pon 14.9.2009 23:07
NIckname66 kaže...

a kakve su to za brze reloadanje i za vecu destruktivnost granatama?

Preporuči bih ti da ako nisi dovoljno kompetitivan, i ne vidiš drugog izbora od haxa   (ili skripti, za mene je to sve ista liga) da bi bio kompetitivan,  da lijepo odes /uninstall i svima učiniš uslugu.

Dosta nam je i ovako "izmeta" koji bi na lakši način.

markoal uto 15.9.2009 22:34
FlyBoy kaže...

Preporuči bih ti da ako nisi dovoljno kompetitivan, i ne vidiš drugog izbora od haxa   (ili skripti, za mene je to sve ista liga) da bi bio kompetitivan,  da lijepo odes /uninstall i svima učiniš uslugu.

Dosta nam je i ovako "izmeta" koji bi na lakši način.

Uzeo si mi rjec iz usta, ljudi nekoristite ni skripte ni nista, ono gore ja napisao za primjer, ja uradio samo copy paste, svako olaksavanje je cheat, i varanje i ti si automatski glupan koji kvari Igru i skill, istina je da oni koji su probali i ostali su na hackovima.
Samo ljepljenje neke tocke po sredini monitora jecheat, iako vrlo vrlo glup jer svatko bi trebao znat otprilike gdje je sredina monitora i da puske nepucaju u sredinu nego samo 1 metak....

boxer sri 16.9.2009 22:06
NIckname66 kaže...

moja tema xD

ajd pls recite mi tu skriptu da brze mogu reloadati i da su granate jace pls, pa da mogu mirno napraviti renistall, ajd pls pls pls

Lee Enfield i 3 bombe....

Lee Enfield zbog toga što u  sekundi reloada 10 metaka, a 3 granate za destruktivnost u stilu Boška Buhe...

NamigivaBelji se

boxer sri 16.9.2009 22:11
NIckname66 kaže...

ma daj stvarno, ma skripte , i to sto si ti rrekao nije tako na svim serverima, meni treba za brze reloadanje, ne sveukupno nego ono kad mjenja metak po metak

Pa Lee Enfield reloada 10 metaka u sekundi 2x5 metaka....Belji se

Nemoj igrati sa Springfieldom i Karabinom...Namigiva

NIckname66 čet 17.9.2009 10:52
boxer kaže...
NIckname66 kaže...

ma daj stvarno, ma skripte , i to sto si ti rrekao nije tako na svim serverima, meni treba za brze reloadanje, ne sveukupno nego ono kad mjenja metak po metak

Pa Lee Enfield reloada 10 metaka u sekundi 2x5 metaka....Belji se

Nemoj igrati sa Springfieldom i Karabinom...Namigiva

a lol lik, ali ne razumijes...trebam skriptu za brze reloadanje, reloadanje kad puknem, da brze stavi drugi metak u cijev... znaci da kad istovremeno puknemo is puske, ja reloadam 1 put brzeBogataš