Cod2 skripte?

EE ti mi sigurno mozes pomoc ja bi trebo za cod2 skriptu za trench gun da mi moze dalje pucat??

EE ti mi sigurno mozes pomoc ja bi trebo za cod2 skriptu za trench gun da mi moze dalje pucat??

250 fps + 31 ping (cl_packetdup 3 , cl_maxpackets 100 ) = trench dalje puca(nece pucati dalje s ovim al ce pucati najbolje najpreciznije)

Imam Amd athlonx2,2.8ghz,grafu ati hd 6770 1gb ddr5,ram ddr2 4 gb.Isad mi za tu konfu treba napajanje koje može sve to prožvakat.JEr sa starim napajanjem (corsair cx430)graf mi ne daje kolko treba fps mi nie upola kolko sam imamo na staroj grafi, nije dovoljno grafa nahranjena.Preporučite mi neko napajanje koej moze vuc ovo sve pls!!!!!

Ne zanima me nikaki hax vec me zanima vidio sam kod nekih da usporeno natezu i ciljaju kar98k nakod reloadanja ako neko zna :) molim brzi odgovor
bas si nepismen nauci se citati
xemi wrote
oh cg_nopredict = 1 gg
cg_nopredict -- you can jump higher, make weapon better norecoil, 50-100 fps, laggbing
molim te nauci se koristit google
http://www.stage.xfire.com/video/3794af/
i neznaci da server nece "PREDVIDATI" (hahahhahaha) nego da ces se pomicati samo kad server odreagira na pomak (realtime ping 0 ms)