Vakaka pon 10.9.2018 11:10
soniman kaže...
znači za vdsl treba drugi modem. a ugovor i dalje ostaje na snazi samo uz ovu izmjenu.

Novi ugovor potpišeš i treba ti modem koji podržaje vdsl, to ti oni donesu i instaliraju.

escobar_ sub 6.10.2018 21:01

Ne postoji, Zapadnohercegovački kanton je u isključivoj nadležnosti HT-a. :) Ako šta tješi nije to problem samo tog kantona već svih u Bosni i Hercegovini, ako nisi u nekom od većih gradova "osuđen" si na jednog ili u najboljem slučaju dva ISP-a od kojih je po pravilu barem jedan od njih smeće. :)

error_666 uto 27.11.2018 18:54

Zar nije Telemach dostupan tamo ? Zivim u sr.Bosni i dostupni su kako u vecim gradovima , tako i u manjim , pa i perifernim naseljima i selima  pojedinim . Ima li kakvih kabelskih operatera  u tom podrucju , jer se spominjalo da ce se siriti jos ? 

Evo nedavno pustili novu brzinu , i sto je najbitnije totalno neovisno o TVu , tj nema padova zbog HD kanala itd . Koliko placam toliko imam (paket 100/8

Nadam se da ce se promjenit situacija ubrzo i u tom dijelu BIH 

marionezi82 uto 14.4.2020 13:09

Da ne otvatam novu temu, pitati cu ovde. Naime zanima me da li mi neko ko je iz Bosne a da zna, koji internet provajder nudi bezzicni internet? Roditelji su otisli na selo pa da se mozemo cuti i vidjeti trebao bi nekog provajdera da nudi navedene usluge. Cuo sam za Zonu i Logosoft, jel postoji jos neko? Hvala 

Envy pon 29.3.2021 14:50
Publicenama kaže...

Hoce li biti kakvih povecanja brzina, nista vec par godina ne mrda s mjesta :(

I ako ti povećaju tehnički nećeš moći imati radi one šugave aluminijske parice.

Imaš li Telemach kao opciju?

Žohar sri 23.6.2021 11:45

Imam Eronet 25/2 vdsl internet, nakon cijelog DESETLJEĆA na 4/0,3 brzini. Ovaj je skuplji internet, otprilike 700kn na godišnjoj razini ali se definitivno isplati. Oklijevao sve ove godine u nadi da će bar malo povećati UPLOAD.

Zanima me, pošto sam od centrale udaljen kažu mi više od kilometra, je li imam dobru brzinu: 19/1,75 ?? 

Žohar sri 23.6.2021 11:48
Lineman kaže...

Po atenuaciji ispada da si oko 1700m od centrale tako da na vdsl-u nebi dobio gotovo nista, a na adsl-u bi se mozda dalo jos malo pustiti...

Ma kako je do ovih 1700 došao?? Atenuacija???

midzan21 sri 12.6.2024 10:04

izgleda da otvaram zamrlu temu no mislim da netko mora ponovno dignuti istu ;)

pitanje za vas sve znalce: koji je najbolji fiksni pružatelj internet+telefon usluge u bih, područje banja luka-prijedor (dakle mjesto između ta 2 dva tj. selo van magistralnog puta) te kako bi se moglo iz hrv nazvati ili dobiti podršku da vide tehničke mogućnosti jer bi ponovno na kuću koja se obnovila i u koju sad u zadnje vrijeme često dolazimo ko familija (proširena čak) postavili telefon te bi još uveli kakav-takav internet i da je flat jer ovi paketi na mobilnim sim karticama se znaju potrošiti brzo (koristimo mtel sim na dopunu i uzmemo recimo nekad i za 2 dana u zemlji  3 ili 4 puta paket od 3 dana s 30gb neta za 3km što se i ne isplati posebno kad se skupi veći broj ljudi i kad svima treba net za neki whatsapp/viber poziv ili pak da ima glazbe preko youtube cijeli dan dok radimo po dvorištu). još za ovaj mobilni internet svatko kad ide nosi svoju sim karticu pa se ne isplati baš davati nekad po 9-12km za 2 dana neta što nam treba.

isto tako da li kao u hrv ovi bih pružatelji daju mogućnost da se usluga stavi u mirovanje na par mjeseci jer znam da preko zime se ide rijetko ili nikad (od kraja 11 mj pa do negdje početka 2 mj zna nikog ne biti) pa da se za to vrijeme barem ne plaća usluga bez veze kad nema nikog.

svi savjeti su dobrodošli i prijedlozi pružatelja pa ću ih dalje kontaktirati jer imam točnu adresu na kojoj nas zanima usluga.

jedan primjer gdje sam za 2 dana spucao 120gb neta - nosio sam poslovni laptop da radim dok sam u toj kući, spojen hotspot na mobitel stari, brzine su bile cca 20mbps down, 4g i za jedan dan mi je pojelo rad za posao+privatno 50gb neta