Vaš audio kutak

Pitanje:
Zašto izbjegavate Deezer?
Zbog čega je Tidal ili Spotify bolji od Deezera?
Tidal je pred zatvaranjem, Spotify godinama obećava HI-FI.

Pitanje:
Zašto izbjegavate Deezer?
Zbog čega je Tidal ili Spotify bolji od Deezera?
Tidal je pred zatvaranjem, Spotify godinama obećava HI-FI.
Mislim da je stvar internet hypeanja, pošto većina kakti influencera je iz amerike itd gdje je spotify i tidal glavni, Deezer je više europska stvar, iako je meni odličan i ima flac već jako dugo

apple music

Tidal pred zatvaranjem?!

Unazad par mj. ga koristim, zadovoljan sam i sad isto s čuđenjem čitam gornju objavu..

Službeno pismo foruma je hrvatska latinica, a službeni jezik hrvatski.
https://forum.bug.hr/forum/topic/sluzbene-obavijesti-pravila/pravila-foruma/96209.aspx
A za ostale, ako nešto nije po pravilima imate tipku PRIJAVI, koju vam je očito teško koristiti, a komentirati rad moderatora vam nije teško

@volegradele
Bilo je dosta veliki članak o mogućem zatvaranju Tidala nedavno. Šteta što ga nisam arhivirao.
Evo, našao.

Ne bi rekao da je pred zatvaranje, a ovo je definitivno click bait clanak. Pred godinu dana su najavili ukidanje nekih functionalnosti, kao Plex integracija i slicno, al to je bilo to.
Osim te vijesti nisam nigdje vidio da govore o mogucem zatvaranju. Vjerojatno bi ih netko preuzeo, prije nego se zatvore.
Ja vrlo zadovoljan Tidalom - jeftin je, dosta albuma je hi res, AI preporuke i playliste su odlicne, integrira se u Roon.
Ako nesto nema Roon integraciju uopce ne razmatram kao opciju.
Offtopic jedan jer neznam gdje pitati.
Da li ima neko kupon(Prestige Reservation Card) sa linsoul websitea za trenutnu akciju? Ako mu netreba da se mozemo razmjeniti.