Stol i stolica

Mene isto zanima.
Stolica, NE-GAMERSKA, vec ergonomska, kvalitetna uredska stolica kojoj se može podešavat sve što se treba podešavat...

Stolica, NE-GAMERSKA, vec ergonomska, kvalitetna uredska stolica kojoj se može podešavat sve što se treba podešavat...
Ja sam ljudima u firmi nakon probe uzeo Ikea Markus i svi su se izjasnili kao zadovoljni.

Markus i Mittzon. Imam na poslu, stvarno odlicno za cijenu.

Ja sam ljudima u firmi nakon probe uzeo Ikea Markus i svi su se izjasnili kao zadovoljni.
Ima ko viši u firmi? 195-200?

Ima ko viši u firmi? 195-200?
Hmm ne, od ekipe koja je dobila navedenu stolicu svi su niži tako da tu ne mogu pomoći.

Markus je jako neprilagodljiv, dakle ili ti pase ili ne i ne mozes nista oko toga. Meni sa 185 nikako odgovara, a visima vjerojatno jos gore. Ako budzet nije problem, Herman Miller Embody topla preporuka

Mittzon gledam i zanima me je li moguće na njega pričvrstiti stalak za monitore? vidim da ima iza kao nekakav plastican dio koji sluzi kao za kablove, zanima me ovaj dio na sredini kad se makne, bi se moglo tu uglavit onaj vijak za taj stalak?
I ja sam visi i narucit cu secretlab neku XL stolicu, dosta ljudi mi ju je pohvalilo. skupa je ali da vrijedi

Ja sam nedavno uzeo Markus, stolica djeluje solidno, kvalitetno i udobno. Meni je problem jedino širina naslona za ruke, dosta je uska, pa bedrima možeš zapinjati za naslon ako si malo jači u nogama.
Htio sam uzeti i Mittzon stol na podizanje, ali me smetao onaj plastični dio na vrhu stola koji je namijenjen za utičnice i slično jer bezveze zauzima površinu stola.
Na kraju sam uzeo u Jysku Svaneke stol na podizanje. Stol je solidne kvalitete za tu lovu, i ako ti ne smeta dosta bučan motor pri podizanju/spuštanju, mislim da je solidna kupovina.
Ako želiš nešto bitno kvalitetnije, Velinac ima vrhunske stolove na podizanje, građeni ko tenk. Samo je cijena paprena (800 € na više...).

Netko preporuku za bijelu ili svijetlo sivu stolicu..gledao sam sihoo c300 ali dosta razliciti komentari pa nisam vise siguran.

Herman Miller AERON i miran si do kraja života

U vezi Mittzona - imam stalak s 2x27" monitorima.
Ta crne letva je drvena, ispod nje je "kanal" za cable management koji treba prefrknuti (od materijala ko neka prešana tkanina/filc, nemam pojma, uglavnom stražnju stranu sam prefrknuo tako da ne smeta nosaču)
Ako ima još pitanja, tu sam...
Lijep pozdrav svima!
Zanima me imate li kakve preporuke za stol i stolicu da mogu smjestit komp sa 32inch monitorom, stol da se može podići elekrično a stolica da je ergonomski udobna, ne mora nžno biti gamerska marka a budget i nije toliko bitan. ps bilo bi super da se plaćanje može vršiti u crypto