Vodič za rješavanje problema kod GTA IV

kad ocu kreirati srv mi dodje ovo : http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/3123d77a85adf1143f5cdbcc78c5b8b169cc5662.png

Onda ne mozes igrat MP..

ma ja ocu preko hamachia lol xD

gta 4 the application failed initialize properly (0xc0150002)
zna li netko problem

e ja imam isto jedan problem,nece mi se sejvat igra.. :S

Pozdrav. Kupio sam juce GTA VI instalirao na Xp (SP3) ne zeli uopce da otvori igricu pojavi mi se slika pise na njoj razor
i onda se otvori neki program sve crno na njemu. Evo sad sam probao na win 7 ali nije kompatibilan bude greska %P probao
sa neke savjete sa interneta (desni klik na setup pa properties blabla i nije ni to upalilo) zanima me sta trebam uraditi da igram
na xp/u jer sve potrebno imam a upali mi se prozor na kojem je neka crna stranica i bjela crta titra na pocetku nista vise. ako treba
jos neka informacija javite.
Kad je to izašlo? De ajd prodas mi dat cu ti... Hmm.. 300 kunića?

Pozdrav. Kupio sam juce GTA IV instalirao na Xp (SP3) ne zeli uopce da otvori igricu pojavi mi se slika pise na njoj razor
i onda se otvori neki program sve crno na njemu. Evo sad sam probao na win 7 ali nije kompatibilan bude greska %P probao
sa neke savjete sa interneta (desni klik na setup pa properties blabla i nije ni to upalilo) zanima me sta trebam uraditi da igram
na xp/u jer sve potrebno imam a upali mi se prozor na kojem je neka crna stranica i bjela crta titra na pocetku nista vise. ako treba
jos neka informacija javite.
Koji komp imas??

Moraš napraviti offline profil (tipka home u meniu igre)

Jak ti je problem,osim toga kad tek uces u igru prvi put pita te za napravit profila GfW.
A ako neznas sad kako,povise quita imas Games for Windows uđes otvori ti se prozori i napravis.

Jak ti je problem,osim toga kad tek uces u igru prvi put pita te za napravit profila GfW.
A ako neznas sad kako,povise quita imas Games for Windows uđes otvori ti se prozori i napravis.
Kakav offline profil? To se zove local profile...

jel mi moze ko pomoc u vezi s hamachijem da mi da neki turorijal..?? da mogu rokat preko interneta s nekim tam ljudima ...al da je sve ljepo objašnjeno i da sve radi .. :D jel mi moze ko dat pomoc ?

jel mi moze ko pomoc u vezi s hamachijem da mi da neki turorijal..?? da mogu rokat preko interneta s nekim tam ljudima ...al da je sve ljepo objašnjeno i da sve radi .. :D jel mi moze ko dat pomoc ?
Procitaj ovdje.. Sve pise i ima slika..

E slušaj.Uzroci:
1 Nevalja ti crack-probaj nać Razorov-on ti funkcioniše
2.Igricu pokreni u Windows 98
3. Pokreni je preko Rock Star Social Club,a i njega pokreni preko Windows 98
To je to što je i mene prije zezalo pa sam tako pokreto igricu dok je nisam prešo.Ako ti bude pijana kamera skini neki drugi Crack

E slušaj.Uzroci:
1 Nevalja ti crack-probaj nać Razorov-on ti funkcioniše
2.Igricu pokreni u Windows 98
3. Pokreni je preko Rock Star Social Club,a i njega pokreni preko Windows 98
To je to što je i mene prije zezalo pa sam tako pokreto igricu dok je nisam prešo.Ako ti bude pijana kamera skini neki drugi Crack
Nek preko 98? neka ide preko 2000!

Evo cr*ck koji radi sa 1.0.0.4.!
EDIT by scorpion667 : Link Uklonjen

Ovako srušio mi se sistem. Pa kada sam instalirao GTAIV nece mi se sejvat igra kaže mi da napravim games for windows live profil i jesam
kad sam napravio profil onda mi kaže da ukucam neku šifru a ja neznam šifru pa jel mogu nekag sejvat bes te šifre

Ovako srušio mi se sistem. Pa kada sam instalirao GTAIV nece mi se sejvat igra kaže mi da napravim games for windows live profil i jesam
kad sam napravio profil onda mi kaže da ukucam neku šifru a ja neznam šifru pa jel mogu nekag sejvat bes te šifre
MORAŠ NAPRAVIT OFFLINE PROFIL. NA LIVE PROFILU TE TRAŽE SERIAL OD IGRE -.-'
P.S. skuzajte za caps lock taman igrao GTA IV i trebao nekoga pratit pa mi osta upaljen, tek sad skuzija

P.S. skuzajte za caps lock taman igrao GTA IV i trebao nekoga pratit pa mi osta upaljen, tek sad skuzija
e da i mene trazi serial kojeg nemogu nac... -.-""""""""""""""""""""""""""""" sta cu saD ?

e da i mene trazi serial kojeg nemogu nac... -.-""""""""""""""""""""""""""""" sta cu saD ?
pa hebo vas jesam ti LIPO NAPISA DA NAPRAVIS OFFLINE PROFIL -.-'

A da koristiš Google

Evo stižu nam dlc-i na naš dragi pc.

Evo stižu nam dlc-i na naš dragi pc.
Bravo, odlična odluka.
GTA IV sam prešao prošle godine, a jedva čekam da vidim šta se dešava u dodacima.

da,probo sam uzet neki serial s interneta,al mi ne radi,javlja gresku, (nemam orginal igru)

jeli se zna kako će se moći kupovati ti DLC-i i koliko će koštati?

JEL MI MOZE KO POMOC OKO OFFLINEN ACCTIVATIONA ???!!!

jeli mislis ono sto trazi serial kodove i to
ako nato mislis a nemas original nikad neces preko ofline activacije jedino crackom razor 1191 ako imas pirat

JEL MI MOZE KO POMOC OKO OFFLINEN ACCTIVATIONA ???!!!
Ljudi, pa Bog ga ubio, kada legnete na krevet pojavi vam se da morate aktivirat acc i te gluposti, scrollate dolje, make local profil, klik na to, register i eto!

on misli na aktivaciju ne na akaunt aktivacije je ono kad nisi fino kreko pa moras serial kodove i to

meni se nece sejvat igra...sta moram napravit ?!
Probaj skinuti ovo post iznad...