PC igre

Vodič za rješavanje problema kod GTA IV

DombaCoD uto 19.1.2010 17:15
17strider17 kaže...

Pozdrav. Kupio sam juce GTA VI instalirao na Xp (SP3) ne zeli uopce da otvori igricu pojavi mi se slika pise na njoj razor

i onda se otvori neki program sve crno na njemu. Evo sad sam probao na win 7 ali nije kompatibilan bude greska %P probao

sa neke savjete sa interneta (desni klik na setup pa properties blabla i nije ni to upalilo) zanima me sta trebam uraditi da igram

na xp/u jer sve potrebno imam a upali mi se prozor na kojem je neka crna stranica i bjela crta titra na pocetku nista vise. ako treba

jos neka informacija javite.

Kad je to izašlo? De ajd prodas mi dat cu ti... Hmm.. 300 kunića?

FiCo_Ri uto 19.1.2010 19:30
17strider17 kaže...

Pozdrav. Kupio sam juce GTA IV instalirao na Xp (SP3) ne zeli uopce da otvori igricu pojavi mi se slika pise na njoj razor

i onda se otvori neki program sve crno na njemu. Evo sad sam probao na win 7 ali nije kompatibilan bude greska %P probao

sa neke savjete sa interneta (desni klik na setup pa properties blabla i nije ni to upalilo) zanima me sta trebam uraditi da igram

na xp/u jer sve potrebno imam a upali mi se prozor na kojem je neka crna stranica i bjela crta titra na pocetku nista vise. ako treba

jos neka informacija javite.

Koji komp imas??

cappy čet 21.1.2010 22:23
APazinjan kaže...
Miran54 kaže...

e ja imam isto jedan problem,nece mi se sejvat igra.. :S

Moraš napraviti offline profil (tipka home u meniu igre)

Jak ti je problem,osim toga kad tek uces u igru prvi put pita te za napravit profila GfW.

A ako neznas sad kako,povise quita imas Games for Windows uđes otvori ti se prozori i napravis.

DombaCoD čet 21.1.2010 22:24
cappy kaže...
APazinjan kaže...
Miran54 kaže...

e ja imam isto jedan problem,nece mi se sejvat igra.. :S

Moraš napraviti offline profil (tipka home u meniu igre)

Jak ti je problem,osim toga kad tek uces u igru prvi put pita te za napravit profila GfW.

A ako neznas sad kako,povise quita imas Games for Windows uđes otvori ti se prozori i napravis.

Kakav offline profil? To se zove local profile...

FiCo_Ri sri 27.1.2010 12:39
Miran54 kaže...

jel mi moze ko pomoc u vezi s hamachijem da mi da neki turorijal..?? da mogu rokat preko interneta s nekim tam ljudima ...al da je sve ljepo objašnjeno i da sve radi .. :D jel mi moze ko dat pomoc ?

Procitaj ovdje.. Sve pise i ima slika..Namigiva

Glumac sri 27.1.2010 17:22

E slušaj.Uzroci:

1 Nevalja ti crack-probaj nać Razorov-on ti funkcioniše

2.Igricu pokreni u Windows 98

3. Pokreni je preko Rock Star Social Club,a i njega pokreni preko Windows 98

To je to što je i mene prije zezalo pa sam tako pokreto igricu dok je nisam prešo.Ako ti bude pijana kamera skini neki drugi Crack

Mato_Ivanovac sri 27.1.2010 17:23
Glumac kaže...

E slušaj.Uzroci:

1 Nevalja ti crack-probaj nać Razorov-on ti funkcioniše

2.Igricu pokreni u Windows 98

3. Pokreni je preko Rock Star Social Club,a i njega pokreni preko Windows 98

To je to što je i mene prije zezalo pa sam tako pokreto igricu dok je nisam prešo.Ako ti bude pijana kamera skini neki drugi Crack

Nek preko 98? neka ide preko 2000!

oo7 pet 29.1.2010 09:58

Ovako srušio mi se sistem. Pa kada sam instalirao GTAIV nece mi se sejvat igra kaže mi da napravim games for windows live profil i jesam

kad sam napravio profil onda mi kaže da ukucam neku šifru a ja neznam šifru pa jel mogu nekag sejvat bes te šifrePlač

Mitsuoka pet 29.1.2010 11:23
oo7 kaže...

Ovako srušio mi se sistem. Pa kada sam instalirao GTAIV nece mi se sejvat igra kaže mi da napravim games for windows live profil i jesam

kad sam napravio profil onda mi kaže da ukucam neku šifru a ja neznam šifru pa jel mogu nekag sejvat bes te šifrePlač

MORAŠ NAPRAVIT OFFLINE PROFIL. NA LIVE PROFILU TE TRAŽE SERIAL OD IGRE -.-'

P.S. skuzajte za caps lock taman igrao GTA IV i trebao nekoga pratit pa mi osta upaljen, tek sad skuzija Sramim se

Miran54 pet 29.1.2010 16:07
Mitsuoka kaže...
oo7 kaže...

P.S. skuzajte za caps lock taman igrao GTA IV i trebao nekoga pratit pa mi osta upaljen, tek sad skuzija Sramim se

e da i mene trazi serial kojeg nemogu nac... -.-""""""""""""""""""""""""""""" sta cu saD ?NeodlučanSramim seViče

Mitsuoka pet 29.1.2010 19:44
Miran54 kaže...
Mitsuoka kaže...
oo7 kaže...

e da i mene trazi serial kojeg nemogu nac... -.-""""""""""""""""""""""""""""" sta cu saD ?NeodlučanSramim seViče

pa hebo vas jesam ti LIPO NAPISA DA NAPRAVIS OFFLINE PROFIL -.-'

DombaCoD pon 1.2.2010 15:58
Miran54 kaže...

JEL MI MOZE KO POMOC OKO OFFLINEN ACCTIVATIONA ???!!!

Ljudi, pa Bog ga ubio, kada legnete na krevet pojavi vam se da morate aktivirat acc i te gluposti, scrollate dolje, make local profil, klik na to, register i eto!