Vodič za rješavanje problema kod GTA IV

Eeee ljudi, tek sam danas dobio priliku da dođem na komp, pa da vam odmah kažem, da onaj crack 1.0.5 (ili kak se već zove) za koji sam bio reko na torrenthr-u NERADI !!!
Ali zato GRAPHIC PATCH radi, a preporučam ga svima !!!
Mozes mi poslat link od njega? Jer mi jako treba..

Kako misliš u kompatibilnom modu?

Kako misliš u kompatibilnom modu?
nemoj ga preko autoruna nego idi u folder od cda i manualno instaliraj taj social club onako desni klik properties na ikonu od setupa i kartica kompatibilnost i stavi kvacicu i probaj neki os XP ili nes

Opet ništa jer nemože u nijednom compability modu osim kad bi postojao za SP3..
Čini se nerješivo...

Opet ništa jer nemože u nijednom compability modu osim kad bi postojao za SP3..
Čini se nerješivo...
vista je ionako sr*anje cisto instaliraj si win 7 i HF

odlična tema...
imam problem sa gta4, u xp mi radi odlično na naj rezoluciji, dok u sedmici sve igre rade odlično a gta4 šteka do te mjere da se neda igrati...
patcheve nisam nikakve instalirao....
može li tko pomoči?

odlična tema...
imam problem sa gta4, u xp mi radi odlično na naj rezoluciji, dok u sedmici sve igre rade odlično a gta4 šteka do te mjere da se neda igrati...
može li tko pomoči?
sam si si dao odgovor, instaliraj si patcheve i bolje ce radit

odlična tema...
može li tko pomoči?
jesi na xp-u imao patcheve?

SAMO DA PITAM....IGRAM GTA 4...I ZAPEO SAM NA JEDNOM NIVOU...IMAM ZADATAK DA UKRADEM AUTO POLICIJE I DA IZBRISEM ONOG LIKA BRUCIE...JA UKRADEM AUTO I UDJEM U POLICIJSKI COMPIJUET"E" I NADJEM OVOG BRUCIE U BAZI PODATAKA DA SE TRAZI ALI NEZNAM KAKO DA GA IZBRISEM???MOZELI MI NEKO POMOC AKO ZNA??????

nisam na xp imao patcheve...
zar je do njih?

SAMO DA PITAM....IGRAM GTA 4...I ZAPEO SAM NA JEDNOM NIVOU...IMAM ZADATAK DA UKRADEM AUTO POLICIJE I DA IZBRISEM ONOG LIKA BRUCIE...JA UKRADEM AUTO I UDJEM U POLICIJSKI COMPIJUET"E" I NADJEM OVOG BRUCIE U BAZI PODATAKA DA SE TRAZI ALI NEZNAM KAKO DA GA IZBRISEM???MOZELI MI NEKO POMOC AKO ZNA??????
Kako misliš izbrišeš?
upiši u youtube ime misije...

odlična tema...
može li tko pomoči?
Isti problem sam imao i ja. Stavi jedan od patcheva i riješit ćeš problem.
Ja osobno koristim patch 1.0.3.0 i nemam nikakvih problema.
A da uđeš u računalo, lociraš tog Brucie-a, izađeš iz računala, odeš autom do njega i ubiješ ga?
Ne sjećam se točno, ali mislim da ga trebaš ubiti.
Ne možeš nikoga izbrisati iz računala, možeš ga samo locirati na mapi.
btw CAPS LOCK ugasi

dupli post, mod neka obrise

odlična tema...
može li tko pomoči?
Isti problem sam imao i ja. Stavi jedan od patcheva i riješit ćeš problem.
Ja osobno koristim patch 1.0.3.0 i nemam nikakvih problema.
A da uđeš u računalo, lociraš tog Brucie-a, izađeš iz računala, odeš autom do njega i ubiješ ga?
Ne sjećam se točno, ali mislim da ga trebaš ubiti.
Ne možeš nikoga izbrisati iz računala, možeš ga samo locirati na mapi.
btw CAPS LOCK ugasi
A da ti naučiš editirat poruke?

A da ti ne spamaš sa glupostima??
Napisao sam to u žurbi i tako je ispalo -.-"
Eto, editirao sam post. A mod neka obriše ova suvišna zadnja tri posta

Kako misliš izbrišeš?
upiši u youtube ime misije...
ok..bio si upravu,pogledao sam na youtobe i presao sam taj nivo::hvala ti
samo mi reci postojili na youtobe misije kao sto postoje za GTA4 i za call of duty 4 moden warfare 1(i tu ima jedan nivo na kom sam zapeo)

samo mi reci postojili na youtobe misije kao sto postoje za GTA4 i za call of duty 4 moden warfare 1(i tu ima jedan nivo na kom sam zapeo)
moguće, potraži malo...gdje si zapeo?
meni je youtube pomogao par puta oko gta4 i jednom oko crysisa, korisna stvar dosta..

meni je youtube pomogao par puta oko gta4 i jednom oko crysisa, korisna stvar dosta..
ne kuzim stvarno kak na gta 4 ili na cod4 nemos nesto proci da neznas di ides pa na tim igrama ti bar sve pise samo moras nesto malo engleskog znat osim tog youtube je koristan za recimo splinter cell ili neke legendarne avanture kao sto je monkey island ili grim fandango po meni jedne od boljih starijih igara

call of duty 4 moden warfare-sad neznam tacno koji je nivo i naziv nivoa.....ja sam presao nivo taj prođe se kao neki vodopad i svuda naokolo malo dalje imaju neke vrece nesto veliko kao padobran-tako izgleda i ono zuto ima svijetli iznad,a moji saborci oni prolaze tamo do jednog dijela kao neki buker-kuca neki prolaz i oni stoje sa stana a u sredini su vrata ali nemogu proc kroz njih...neznam statu trebam uraditi..?

eeeeeeejjjjjjjjj...zna li neko možžda kako stavit nove aute u gta 4??? plis recite!!...tnx unaprijed

eeeeeeejjjjjjjjj...zna li neko možžda kako stavit nove aute u gta 4??? plis recite!!...tnx unaprijed
imas masu o tome procitaj unatrag 4 stranice

imas masu o tome procitaj unatrag 4 stranice
ili upiši gta4 mod..

ljudi imam jean problemčić...neradi mi GTA IV Mod Installer...instaliro sam to i pokrenem i pokaze mi ono kao da ga otvara (vrti se ono sranje u krug kraj pokazivača miša (imam windows 7))....molim vas ako ima neko rješenje =))

Imam jedan veliki problem. Kao prvo moj operativni sistem je Windows 7 Ultimate(32-bita), windows je aktiviran naravno. Imam:
2 gb rama
NVIDIA GeForce 8600 GT
Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.00GHz 3.01 GHz
Imam problem sa Rockstar games social clubom... nemože ga pokrenuti (verziju 1.0). Probao sam update na verziju 1.3 ali mi je pisalo da mi ne radi na operativnom sistemu, nakon toga sam išao u kompabiliti mode i uspio instalirati. Ali... svejedno mi ga neželi otvoriti. Dupli klik na GTA 4 i ništa se ne događa. Sve sam patche instalirao ali neće.
Kad je moj frend instalirao GTA 4 uspjelo je. Za razliku od mene on ima Windows 7 Pro(32-bita) i drugu grafičku neku malo bolju rado 9500 i ima Intel Dual Core 2.0GHz. I njemu je sve radilo.
Zanima me zašto mi to ne radi?? Kada otvorim posebno social klub (probao i kompatibilno i obično) ništa se ne događa. Čak sam probao to sve re-instalirati.

Evo, stavio sam GTA 4 Graphic patch na rapidshare, valda je to taj koji ja imam i koji radi.
http://rapidshare.com/files/330824711/GTA_IV_Graphics_Patch.7z
Ima jos jedan al niko ne seeda, pa se neda downloadat.
Reci te dal vam radi.

jel ima netko rjesenje za mene? plz..

E ljudovi....ja pročta da je ovo Vodič za rješavanje problema kod GTA IV.Pa de molim vas recite mi,odgovor na ovo pitanje tražim već 3 mjeseca,kako instalirat GTA LOst and Damned na PC(nemam XBox,a imam CD na kojem su neki fajlovi u vezi odjeće ,oružja i skripti nekakvih).U upustvu piše da treba te fajlove zamjenit sa nekim iz GTA IV treba zamjenit preko programa SPARK IV.MOzak koji je ovo upustvo piso nije dobro objasnio...PREKOMPLIKOVANO.Ima li ko da zna....de molim vas.
Hvala.

E ljudovi....ja pročta da je ovo Vodič za rješavanje problema kod GTA IV.Pa de molim vas recite mi,odgovor na ovo pitanje tražim već 3 mjeseca,kako instalirat GTA LOst and Damned na PC(nemam XBox,a imam CD na kojem su neki fajlovi u vezi odjeće ,oružja i skripti nekakvih).U upustvu piše da treba te fajlove zamjenit sa nekim iz GTA IV treba zamjenit preko programa SPARK IV.MOzak koji je ovo upustvo piso nije dobro objasnio...PREKOMPLIKOVANO.Ima li ko da zna....de molim vas.
Hvala.
Nisam znao da je već izašao Lost and Damned za kompjuter. Stvarno, prvi put čujem...

Nisam znao da je već izašao Lost and Damned za kompjuter. Stvarno, prvi put čujem...
pa nije ni izašao službeno, ovo su samo neki modovi vjerojatno...
Zar nitko nema rješenje za moj problem?
reinstaliraj ga ili ga probaj instalirat u kompatibilnom modu