Star Wars: The Force Unleashed: Ultimate Sith Edit

Ovo igri je bolje da bude dobra.
Skidam 14 gb po min brzini .
Ali za konnzole nije dobila baš velike ocjene .

jbt samo 5 seedera, to se nece downloadati par tjedana omg, kako sam nesretan ;(
i jos k tome igra ima 14 gb, pa poludit cu
jbg treba znat od kuda skidat
ps pogle mi potpis

Slika govori sve
Sam di cu nac jos 14 gb za instalirat
Mozda na E particiji al bit ce na knap..E ima jos free 14.8 gb a ostale particije (C,D) po 5 gb ) Zeznuto malo

Pricekat cu do ponedjeljka pa cu na faksu skiniti, ako bude dobra sigurno je kupujem...
@hrvatskafarkasevec sramota za tvoj potpis
nadam se da ce te netko prijaviti da prodajes pozivnice pa ces pokupiti ban na trackeru
Nemojte slučajno kupovati pozivnice, potrudite se malo i za sve se može dobiti pozivnica

@hrvatskafarkasevec sramota za tvoj potpis
nadam se da ce te netko prijaviti da prodajes pozivnice pa ces pokupiti ban na trackeru
Nemojte slučajno kupovati pozivnice, potrudite se malo i za sve se može dobiti pozivnica
nadaš se? treba tebe prijaviti zbog tih podmuklih želja j.....
Usput , trebat će vam 25 GB da instalirate.........haha......ja sam morao štošta igara koje igram (osim pesa naravno) obrisati

Zakon mi je omot, a u biti uvijek naprave uber omot :
Ja neskidam u komadu već dvd 1 je jedan torrent, a dvd 2 drugi torrent pojavio se među prvima jučer danas ima na tone torrenta sa force unleashed-om use.
2. torrent u kojem je dvd2 mi se skinuo još je prvi ostao nešto se vuče, a onaj je išao do 300kB/s.

počeo sam igrati i grafika je fenomenalna, ali evo šta se desi, igram pola sata i dođem do jednog dijela igre i samo me izbaci iz igre bez ikakvoga upozorenja niti ičega - NIŠTA
samo se pojavi desktop................ jel ima tko kakvu ideju šta da radim ili koji bi mogao biti problem?
nema veze riješio sam ga lol
evo par sličica iz igre

Slika govori sve
Sam di cu nac jos 14 gb za instalirat
Mozda na E particiji al bit ce na knap..E ima jos free 14.8 gb a ostale particije (C,D) po 5 gb ) Zeznuto malo
Jel skidaš sa privatnog trackera pa ti ide tako brzo ili ?meni se vuče užasno sporo

evo da i ja kažem par riječi.. počeo sam igrat ovo dugo najavljivano čudo od igrice i dojma sam da i nije baš tolko čudo... kao prvo izbornici su kao iz nekih igara od prije 10 g. grafika i nije baš neka ljepotica, ali ajde nije ni loša... igra mi od početka nekako djeluje dosadno i zamorno jer se sve svodi na jednostavnu tabačinu sa neonskim lampama, istina tek sam na početku pa se stigne i popravit, ali eto... jedini za sada svijetli trenutak je ona treba kaj pilotira(valjda će bit malo naked)... to je za početak a dalje ćemo vidjet...

E ja stavio skidat prvi dvd na mininovi, vuče mi se na 10 KB/s
Kakva je optimizacija?Se da igrat na prosječnim kantama?
Dugo sam iščekivao ovu igru, i sad je tak velika, malo je to pretjerano, ehh.
Ak netko mozda ima kakav bolji torrent, bio bi zahvalan na PM.

U 23h bilo na 53%, ostavim ga cijelu noć i probudim se sljedeći dan (danas) u 11h i skinulo se samo 15%
I instalacija je neka komplicirana WTF?
1. Unrar
2. load/install game in dpro with vide
3. Use DTE from the tools folder to cloak the drive (may have to use USB driver in DTE)
4. Run it.
šta je vide, dte dođe sa igrom služi za cloack-anje nikad čuo za to, odakle mi daemon tools pro? (tražio sam onog sa 4.35 verzijom no svi puni virusa)
Možda bi radilo sa običnim daemon tools lite-om bez ovog dte samo load-am image i install?

U 23h bilo na 53%, ostavim ga cijelu noć i probudim se sljedeći dan (danas) u 11h i skinulo se samo 15%
I instalacija je neka komplicirana WTF?
1. Unrar
2. load/install game in dpro with vide
3. Use DTE from the tools folder to cloak the drive (may have to use USB driver in DTE)
4. Run it.
šta je vide, dte dođe sa igrom služi za cloack-anje nikad čuo za to, odakle mi daemon tools pro? (tražio sam onog sa 4.35 verzijom no svi puni virusa)
Možda bi radilo sa običnim daemon tools lite-om bez ovog dte samo load-am image i install?
ma taj cloack ti rjetko kad uspije i zakaj sa partisa ne skidas tam ce ti ic najbrze ja ti garantiram i tamo je reloaded verzija znaci nikakav deamon tools pro niti slicne gluposti
neznam kakav je problem tamo se regat

Meni torrent skida cijeli vrijeme full brzinom. To nije problem, igra ce se skinuti za par sati. Nasao sam jednu dobru stranicu.
Samo sto je problem kad mi se igra skine treba osloboditi jos 20 i kusur gigabajta. Mission Impossible...

Meni torrent skida cijeli vrijeme full brzinom. To nije problem, igra ce se skinuti za par sati. Nasao sam jednu dobru stranicu.
Samo sto je problem kad mi se igra skine treba osloboditi jos 20 i kusur gigabajta. Mission Impossible...
meni to nije problem meni je problem pokrenuti igru

MISSION IMPOSSIBLE

kupi dual core, gigu rama i piči i grafa neka jača bi dobrodošla xd
a što se tiće skidanja evo ja ju skidam,nekak sam našo mjesta, i ide 400 kbs
kad sam skinuo gta4 mogu i ovo!

kupi dual core, gigu rama i piči i grafa neka jača bi dobrodošla xd
a što se tiće skidanja evo ja ju skidam,nekak sam našo mjesta, i ide 400 kbs
kad sam skinuo gta4 mogu i ovo!
ovo je dualcore stavio sam ga 3.ghz clockao grafu i to dosta i pici farcry2 na medium pod manjom rezom
nabavit cu vec nesto jbg kad nevida nema neke low end isplative kartice ko npr 4670 (treba mi nvidia zbox linuxa)

Evo registrirao se na partis.si i skidam force unleashed, a brzina je predivna prema ostalim torrentima istog sadržaja!
Samo neznam kako ću natuć onaj omjer (možete me podsjetit koji?) ili seedanje 48h jel to svejedno ili?
Sve je na slovenskom
Može mi pojasnit netko u vezi toga tko je tamo učlanjen?

NIsam na tom trackeru, al sam na nekim drugima al mislim da su pravila slična ovako ide na drugim trackerima:
Moraš održavati neki ratio najbolje bi bilo preko 1 provjeri jos tocno kako je na partis ali ako imas oko 0.8 pa vise mislim da si siguran
Obvezno seedati torrnet 48 i više sati jer ti se inace moze racunati to kao h'n'r što vecinom rezultira banom sa trackera
Ali opet partis je lvl1 tracker pa mislim da nisu bas previše rigorozni
EDIT: Malo smo otisli OT registrirat cu se na partis pa me na PP pitaj ako te kaj zanima.....

Moraš održavati neki ratio najbolje bi bilo preko 1 provjeri jos tocno kako je na partis ali ako imas oko 0.8 pa vise mislim da si siguran
Obvezno seedati torrnet 48 i više sati jer ti se inace moze racunati to kao h'n'r što vecinom rezultira banom sa trackera
Ali opet partis je lvl1 tracker pa mislim da nisu bas previše rigorozni
mogu ti rec da jesu banaju samo tak ali igre vece od 5gb su sve free znaci da ne diraju ratio skines igru od 15gb a tebi pise da si skinuo 0mb i treba bit 1.0 inace sereju

Da free je! Brzina oko 150kB/s
Tek će se sutra downloadat, pa hoću to više zaigrat?!
Mogao bi kupit privremenu grafičku za nekih 500-600kn

Da free je! Brzina oko 150kB/s
Tek će se sutra downloadat, pa hoću to više zaigrat...
Mogao bi kupit privremenu grafičku za nekih 500-600kn
ma sam da pokupis jos kojeg seedera ici ce puno brze,
ja sam prodavo na pc expertu hd4850 za 500kn pa mozda mozes i bolje upiknut

Vele na pcekspertu da je fps lock na 30, grafičke postavke se nemogu mijenjat WTF?
Također kažu da je predivna grafika i mogućnosti sile.

Jako je teško novi account na partisu napraviti XD Brzina ne pada ispod 400 kbps.

preko partisa 8 h trebalo za skinuti,meni je ratio 0.7 pa eh moraš čekati 35 sekundi da klikneš za skinuti.evo instaliram ju,pa ovo je preveliko ajme!

konverzija s konzola je pa često ne daju velik izbor rezolucija,probaj mijenjati postavke preko launchera(kao i u batmanu AA).

loooooooooooool Meni je ratio 2.59,ali ne kužim skinuo sam managera od 2.5gb, i sad skidam ovaj star wars koji je na 50%(oko7.6gb) i piše mi da sam skinuo ukupno 850mb,a uploadao 2.1gb, zato mi je ratio 2.59.
Što se tiće ovog star warsa, dali se iplati potrošiti tolko mjesta, mislim vi koji ste probali dali je dobra igra?

pričekaj 10 minuta pa ti javim,još malo pa je gotovo s instalacijom.

radi crack i hm nema postavka za grafiku samo reza...hm.
ovak stavio sam ju da mi skida prek rapida preko noći, svaki od dva .iso fajla se ekstaktirao sat vremena, i sama igra se instalirala sat i pol haha, i još sam morao osloboditi 25 GB za instalaciju hahaha, ovoj igri je bolje da je predobra jer ovoliko se nisam potrudio da igru instaliram skoro