PC igre

Star Wars: The Force Unleashed: Ultimate Sith Edit

wyks uto 25.5.2010 13:49

Stvarno ne razumijem koji kreten je tako loš port dao u prodaju.

Fanovi su željni dobre borbe lightsabera, svi su oduševljeni kotorom i na tom hypeu su mogli masno zaraditi.

Spominjem kotor jer jedino što su mu zamjerali je bila borba, a tu je ova igra mogla briljirati.

Nakon Jedi knighta nije bilo igre u kojoj su saber i sila imali glavnu ulogu i zato su zasr*li motku.

Nakon ovih recenzija (i probanog pirata) samo u mom društvu su izgubili zaradu od kojih 2000kn (6 primjeraka *350-40kn).

doxy ned 20.6.2010 14:31

Vader me pošalje na moju prvu misiju. I kad dođem do onog pilara s lijeve strane kojeg moram izvuć da skočim na njega, i s njega izvuć neki most na koji moram skočit izbaci me u winse, kao "windows is checking for solution" ... svaki put na istom mjestu mi s eto dogodi. Čim izvućem drugi most.

eterna luchar uto 22.6.2010 15:54

e pop*izdit ću s onim orbital shipyard gdje trebam srokat onaj brod, znam da trebam uništit male smradove i onda desni klik pa onda držat A i mišem dovest isperd sebe, ali šro se onim kad mi svijetli ono zeleno D??? kak da ga srokam dolje??? tnx

WItcher sri 23.6.2010 23:44

Evo igram igru već neko vrijeme ,još je nisam prošao, na pcu.

Igra mi je super .

Niti ne šteka nimalo.

Neki vitality:) patch od 400 mb i derem na  1080 p  bez po frke .

Ultra cool igra, gameplay je predobar.

Moči i kombo su fakat super izvedeni ,grafika na prvi pogled prelijepa a kad malo bolje pogledaš malo su teksture musave.

Leveli su dosta raznovrsni .

Priča je baš fora .

Jedva čekam  2. nastavak  sa dobrim portom .

Do sad su  igre po flimu rađene , sad bi mogli film po igri :) .

1337Code_breaker pon 19.7.2010 23:25

ljudi jel znate neku drugu star wars igricu koja ima malo manje zahtijeve ali da ipak ne izgleda malo bolje od jedi academy, ova ce igra ipak pricekat novi komp, laptop mi ima C2D 1,6 GHz, 1GB RAM, i osrednju karticu, neznam naziv, ako ocete usporedbe vrtim sins of a solar empire na najvecim detaljima na jedno 30-50 fps
koju joos star wars igricu znate da ce se vrtit na tome, ali da nije mmo

Hyperion uto 20.7.2010 00:10
1337Code_breaker kaže...
ljudi jel znate neku drugu star wars igricu koja ima malo manje zahtijeve ali da ipak ne izgleda malo bolje od jedi academy, ova ce igra ipak pricekat novi komp, laptop mi ima C2D 1,6 GHz, 1GB RAM, i osrednju karticu, neznam naziv, ako ocete usporedbe vrtim sins of a solar empire na najvecim detaljima na jedno 30-50 fps
koju joos star wars igricu znate da ce se vrtit na tome, ali da nije mmo

Kao što kolega veli:

Empire at War + ekspanzija Forces of Corruption (dodaje super star destroyer i još jednu opoziciju smugglere, te naravno priču)

Igra je ok, izbačena je 2006.-e godine, grafika je super ima modova za nju pa ako si recimo fan star treka, bsg-a ili stargate-a možeš kompletno promijenit brodove. Možda probam BSG.

Imao sam jedan problem s igrom, nakon nekog vremena počme mi štekat i vuć se ko krepana mačka, vjerovano je do cra*ka. Problem je u tome što zauzeće grafičkog procesora mi padne na 0.5 - 1%, nikad nisam rješio problem.

Šteta što mi je dosta brzo dosadila. Imaš borbe u svemiru i na kopnu, preferiram svemirSmijeh

Od star wars igara, a da je novije tj. najnovije imaš još onaj "clone wars" koji je rađen prema star wars animiranoj seriji.

Malo starije,ali super igre su:

star wars battlefront I (2004) - upravljanje samo običnim jedinicama tipa klonovi, wookijima jako odlično izvedena igra, može se upravljat svim vozilima koje vidiš. Proveo sam sate i sate uz tu igru. Primjetio sam da u ovoj igri (year 2004) ima isto probijanja sunčevih zraka kroz krošnje drveća kao i u crysisu. Ostao sam zapanjen, grafika je super.

star wars battlefront II (2005) - glavno je da se može upravljat jedijima, dodane borbe u svemiru no nekako mi je prvi dio bolji od toga.

Star Wars Republic Commando (2007) - nema jedija no upravljaš klonom, i zapovijedaš trojici klonova u svojem vodu. Igra je jedna od boljih, na gamespotu ima ocjenu 8.7, a s time bih se i složio. Htjeo sam prije par mjeseci igrat no nije mi htjela se instalirat na sedmici.

Lego star wars complete saga - iskreno odmah sam uninstalirao jer mi se nesviđaju te lego igre.

Star Wars KOTOR - ako si fan vjerujem da si igrao.

Star Wars KOTOR II - The sith lords - nimalo lošiji nastavak

Mislim da bi to bilo to za PC, jedino ako nisi igrao jedi knight - jedi outcast II...

Hyperion uto 20.7.2010 19:31
1337Code_breaker kaže...
imam lego i igra je ZAKON, tako igrivu igru nisam vidio jos od san andreasa...
nisam kotor igro i to mi je greska, a kakva je?

KOTOR nisi igrao? To ti je RPG od bioware-a kada odigraš vidjet ćeš odakle potječe mass effect. Mass Effect je u biti improved verzija kotora na polju grafike, bug-ova (u kotoru ih je znalo biti dosta), odabira dijaloga (u kotoru je to jadno napravljeno)...

Upravo ja prelazim prvi dio KOTOR-a po drugi put, instalirao sam patch 1.3 no očito mi je to bila pogreška jer zna se nerijetko javit bug da se lik neželi pomaknut ni u jednu stranu.Viče Ili je to do windows viste?

Također max. reza je 1280x1024 (ima i 1600x1200,ali ta nepaše), a ništa prelazim je po malo.

Jedino što zamjeram KOTOR-u 1 i 2 je početak, užasno su dosadni, a znaju biti i teški dosta jer imaš glupe obične mačeve kakvi su se koristili u doba vikinga i prije te jadne blastere. Tek kada pređem prvi planet dobivam brod, solidnu ekipicu i onda nedugo nakon toga i prvi svjetlosni mač, e tu igra počinje biti prva liga. Kako se priča razvodnjava igra je sve bolja i bolja do klimaksa na kraju i onda želiš da bude duža da još više uživaš u njoj.

KOTOR 2 je radio neki drugi tim no na razini je prvog dijela, nešto mračnija i trun poboljšana.

Mass Effect si igrao ne?

Hyperion uto 20.7.2010 20:05
1337Code_breaker kaže...
nisam, laptop mi ne podrzava pixel shader 3.0, evo gledo sam sad na youtoubeu KOTOR 1 i bas mi grafika ne izgleda dobro, jel dvojka bolja?

LOL

Grafika je bolja od one u jedi academy, dvojka je temeljena na istom engineu kao i jedinica.

Vuja12 ned 25.7.2010 11:02
1337Code_breaker kaže...
hoce li se snimati novi star warsi, malo mi je cudno da su zadnja 3 broja snimana prije prva 3?

Pa to je zato sto su 1,2,3 prequeli, s tim da se prvi dio nekad nije zvao Star Wars: Episode 4: A New Hope, nego samo Star Wars

frost25 čet 5.8.2010 21:06

Imam problem s Star wars: the force unleashed, instalirao sam u C progr. files skinio patcheve 1.1 i 1.2v zadnji crack imam i kad otvara igru prije nego uđe u glavni meni izade iz igre, pokusam opet otvara ju i pise LOAD FAILED.THIS SAVE GAME APPEARS TO BE DAMAGED AND CANNOT BE USED. Mogu igrat igru ali bez opcije SAVE, kompjuter mi je intel core duo 2x2.66, graficka nvidia9600GT 4gb rama 800mhz, hard 500gb..
Naso sam na nekom Americkom forumu lika koji ima isti problem, on kaze da u MY Documents save od igre treba stavit "uncheced" i da nesmije se otvarat vise jer ce bit opet "checked", neznam sta to znaci...
MOLIM ZA POMOC LJUDI!!!!

DragonSlade čet 9.2.2012 02:29
doxy kaže...

Vader me pošalje na moju prvu misiju. I kad dođem do onog pilara s lijeve strane kojeg moram izvuć da skočim na njega, i s njega izvuć neki most na koji moram skočit izbaci me u winse, kao "windows is checking for solution" ... svaki put na istom mjestu mi s eto dogodi. Čim izvućem drugi most.

Imam identican problem,izbaci me na tom mistu i kaze STTFU stopped working.

Igran na 1920*1080 sa phenom x4 955 BE,6790 safirkom na win7

Daj Helpajte

Hyperion čet 9.2.2012 03:15
DragonSlade kaže...
doxy kaže...

Imam identican problem,izbaci me na tom mistu i kaze STTFU stopped working.

Igran na 1920*1080 sa phenom x4 955 BE,6790 safirkom na win7

Daj Helpajte

Stavi patch 1.1 ili 1.2