NFS: Shift

Da, u SHIFT-u broj FPS-ova pada kada je puno drugih automobila oko tebe (ne znam zašto je to tako). U DiRT-u 2 i GRID-u se takvo što nije događalo.
Covjece pa snimi si novi patch 1.02 koji ispravlja to... i dobit ces 20FPS-ova više.
hmh cudi me to kod njega...meni je i bez patcha bilo vise nego igrivo, nije bilo framedropova...

Pa skinuo sam si patch, ali nikada nisam siguran instalira li se...
ako imas piratsku igru nakon instaliranja patcha moras stavit i crack za taj patch.

Pa skinuo sam si patch, ali nikada nisam siguran instalira li se...
ako imas piratsku igru nakon instaliranja patcha moras stavit i crack za taj patch.
ne obavezno meni radi i bez njega

i kod mene je radio bez cracka, a pirat je, imao bolji FPS (malo) ali to sa autima nije popravljeno..sada skino i crack, i malo je drugacije..ne pada fps kada ima vise auta, ali zato igra zakoci bukvalno na trenutak ako dodirnem drugo auto, ili zid..ima jos neko ovaj problem ??
koji crack ste koristili, odakle ?

e ljudi, imam pitanje!
Sigurno zamjećujete razliku između svojih pila koji baš stoje pod "My cars" i one koji su pod "Reward cars".....recimo kaj se tiče BMW GT2. Meni osobno najbolji auto na igri. Sa svojih 491 konja nije baš neka nabrijana pila, ali naravno nisu KS sve u autu. Ovaj auto je baš trkaći automobil, koji je napravljen baš za trke, znaći suspenzija, gume, downforce...itd su podešeni tako da auto može savladavati zavoje nevjerojatno brzo i precizno bez imalo muke, a imam i obićni M3 koji ima 770 KS i više, ali nije ovome ni do koljena....možda ima previše konja ili neznam kaj...sad, moje pitanje je; dali se ti auti daju podesiti na razinu ovih trkaćih, jer tamo pod tuning ima opcija kolko te volja, samo treba znati poštelati....

i kod mene je radio bez cracka, a pirat je, imao bolji FPS (malo) ali to sa autima nije popravljeno..sada skino i crack, i malo je drugacije..ne pada fps kada ima vise auta, ali zato igra zakoci bukvalno na trenutak ako dodirnem drugo auto, ili zid..ima jos neko ovaj problem ??
Al ti imas slabu grafičku i igraš na 22" monitoru, to ti je razlog slabih performansi

je li netko zna neki link za skinit HighResolution Skinove za auta???? Hvala

Postoji li neki patch koji poboljšava perfomanse na nVidia grafama?
Meni je FPS dosta loš.Trebao bih bar 35 FPS-a a imam ih 20.

Postoji li neki patch koji poboljšava perfomanse na nVidia grafama?
Meni je FPS dosta loš.Trebao bih bar 35 FPS-a a imam ih 20.
cudna da s 9800GTX+ imas tako mali FPS, ja s HD4850 postavke sve na max, AA 4x , AF 16x imam puno veci FPS, nepada mi ispod 60FPS-a, a ponekad zna ici i preko 100 FPS-a... naravno to je s zadnjim 1.02 patch-em.

Al ti imas slabu grafičku i igraš na 22" monitoru, to ti je razlog slabih performansi
nije radi toga..pokusao sam igru i sa 1300*900 (tako nekako xD) rezolucijom, u windowed, i ista situacija..FPS jest nekih 45 (za razliku od 30 na 1680*1050) ali i dalje kada udarim u auta, zakoci..to nije bilo prije cracka, a igrao sam i na vecoj rezoluciji..tako da je meni crack malo pokvario situaciju :P

jel mi moze neko reci koje ovdje auto trebam imati?
bilo koje sa worksom

jel igra neko preko hamachia?

Jel iko zna kako mogu spremiti fotografije iz photo modea? Ili di se spremaju. Igram sa piratom.

Evo ja uspio rješiti problem sa FPS-om tako što sam postavke pojačao sa Bilinear na Trilinear i sada imam nekih 20 FPS-a više

Evo ja uspio rješiti problem sa FPS-om tako što sam postavke pojačao sa Bilinear na Trilinear i sada imam nekih 20 FPS-a više
Di si to našao u postavkama?

Odeš pod Options<Graphics Setting<i tamo imaš,mislim da su to teksture ali nisam siguran.
Imaš bilinear,trilinear,...

Odeš pod Options<Graphics Setting<i tamo imaš,mislim da su to teksture ali nisam siguran.
Imaš bilinear,trilinear,...
Aha, ja to imam na antistrophic pa nisam skužio.

Jel iko zna kako mogu spremiti fotografije iz photo modea? Ili di se spremaju. Igram sa piratom.
Imam igru ali nisam to koristio niti sam doma pa ti ne mogu reći. Prva moja pretpostavka jest u my documents-ea games-nfs shift.
Za snimanje screenshota možeš koristiti i fraps :-)

Ma mogu, al onako ljepo namjestim kut i kameru. I bez ikakvih điđibaja po ekranu. Kad probam skrinsotat iz igre, samo javi da trebam bit dio enacije :S

ljudi pa jel igra iko preko hamachi-a da se ganjamo
nije moguce da niko ne igra

Aj objasni mi kako i rado ću zaigrat.

Ajmo sad preko vikenda bacit koju partiju. Ja mogu u petak navečer i cijelu subotu...
EDIT: Mislim na hamachi...

Ajmo sad preko vikenda bacit koju partiju. Ja mogu u petak navečer i cijelu subotu...
EDIT: Mislim na hamachi...
moze

evo mene na hamiju, ja mogu kad god, ovaj tj mi je skola ujutro, sljedeci popodne, trening mi je do 6h, petkom i subotom ne mogu od 20 do kad se vratim doma..

Ajmo tko želi igrat shift, evo napravio sam account
ime: bugforumshift
šifra: 123

Ajmo oće netko preko hamachia?

Ajmo oće netko preko hamachia?
Što je "hamachia"?
Nije hamachia nego hamachi.

A neda mi se čitati pokušavati shvaćati komplicirane tehničke izraze za razne protokole...
Čemu to služi (u kratko), mogu li igrati originalnom igrom, i trebam li biti sing up-an u EA?
EDIT: Dajte malo screenshotova!!!
To ti je kao emulacija LAN-a preko interneta. (Kao da si spojen s drugim racunalima u LAN)
Da, u SHIFT-u broj FPS-ova pada kada je puno drugih automobila oko tebe (ne znam zašto je to tako). U DiRT-u 2 i GRID-u se takvo što nije događalo.
Covjece pa snimi si novi patch 1.02 koji ispravlja to... i dobit ces 20FPS-ova više.