NFS: Shift

Vi želite reći da je onakvo suludo proklizavanje u SHIFT sasvim OK i uobičajeno? Ja mislim da nije u tolikoj mjeri, a njagore od svega sve mi je isto i nakon patcha...
Dali si pratio ulazak u zavoje i brzinu?
Ako ti o takvom proklizavanju treba dokaz rado cu ti ga pokazati...
Ocito ne pratis da u zavoj udes sa 180 na sat.. i da napravis odlicno motanje, auto ce ti proklizit... Slazem se da nebi trebalo bit tako jako izrazeno, ali igra je sklona pretjerivanju, pa je tu dodala jos malo proklizavanja zbog tezine

Odlicno vozis
Drzanje auta na cesti je poprilicno realno.
To igras sa nekim modom ili...?

Bez moda, patch 1.1 i 1.2 plus Logitech Formula Force volan.

Odlicno,a sto mislis o onom DLCu sa novim autima?isplati li se skidati?

@alex,autić je baš fora,kaj mu fali? ;-)

@luckyluke - obavezno, sa njim se mjenja i fizika vožnje, a dobiješ i malo starudije za vozit
@Alex55 - guš mi je vozit ove standardne jurilice, a ne Zonde, Maseratie i sl. Sljedeći video će biti sa Nissanom 370Z

@luckyluke - obavezno, sa njim se mjenja i fizika vožnje, a dobiješ i malo starudije za vozit
@Alex55 - guš mi je vozit ove standardne jurilice, a ne Zonde, Maseratie i sl. Sljedeći video će biti sa Nissanom 370Z
Odlicno samo nemoj stavljat muziku..rade da cujem zvuk motora :)

Pa u SHIFTU se uopće skoro ni ne čuje zvuk motora od one muzike...

Pa u SHIFTU se uopće skoro ni ne čuje zvuk motora od one muzike...
Sredi to u opcijama!

Evo ja tek sad napravio NFS od crashanja i eto nakon 1 sat voznje mogu reci da je extra igra.Mislim da ovo i jest simulacija naravno sa malim nedostatcima ali sve u svemu mislim da su napravili dobar potez.Po meni je Shift bolji od Dirt 2.Eto pozdrav

Ma meni je igra jednostavno odlicna, a pogotovo zvuk u igri, jedino sto sam mjenjao jest muzika(i za Drift) stavio na 0 ejr mi smeta previse, to sam uradio cim san je instalirao, zvuk svega je odlican pogotovo kad tamo malo nadogradis auto pa osjetis kako smanjiva brzinu i sve, i zvuk gume je odlican, a proklizavanje je malo pretjerano ali ja sam se navikao s tim a vrlo lako mogu i bez toga, igra je odlicna, jedini NFS zadnjih par godina da valja.
Evo par SS(nesto xfire zeza kad stavim da prikaziva fps, slova od kilometra :D)

Ma igra je bolesno dobra samo sto neki to ne znaju cijeniti.
Valjda nisu probali modove :-P

Evo pravog gamera NFS:Shift

meni je igra losa ja sam ocekivo puno vise

Nije losa al sta se tice ocekivanja tu si upravu.

jeli pach zauzima 135mb??

Drugi demo vani, temeljen na 1.02 verziji igre:
http://crosimracing.hcl.hr/nfs-shift-falken-tire-demo-za-pc/504

e imam jedno pitanje
gdje mogu naci neki cheat ili predeni profil..... trebao bih tuinirati sam jedan auto...... molim vas pomoc....
HVALA

HVALA sad nema trenutno servera ali np
e upisivo sam sve osim toga hehe hvala :D

a koji auto ti triba???

a koji auto ti triba???
Ma trebam sam one razno-razne naljepnice
Naso sam :D

pozz svima!
Prvo oču reći da mi je NFS SHIFT najbolja igra koju sam ikad igrao !! Izgleda mi totalno realna i mislim da je prava simulacija!
E sad....želio bih igrati igru na LAN, a nemogu nigdje u igri naći tu opciju..hehe....molim pomoć!

pozz svima!
Prvo oču reći da mi je NFS SHIFT najbolja igra koju sam ikad igrao !! Izgleda mi totalno realna i mislim da je prava simulacija!
E sad....želio bih igrati igru na LAN, a nemogu nigdje u igri naći tu opciju..hehe....molim pomoć!
ako hoćeš pravu simulaciju igraj LFS, GTR i sl.

ljudi hvala vam na savjetima, ali nije sad to tako bitno, koja je igra bolja....imam LFS i dobra je....., ali mene zanima dali tko od vas zna kako igrati NFS SHIFT preko LAN mreže....evo imam dva kompa i želio bih probati to igrati 1 v 1 .....

...ma nema LAN opcija u igri...u tome je problem....pa sam mislio da možda ima neki drugi način....inače več sam skinuo patch za koji piše da je za LAN, ali opet ništa..

...ma nema LAN opcija u igri...u tome je problem....pa sam mislio da možda ima neki drugi način....inače več sam skinuo patch za koji piše da je za LAN, ali opet ništa..
Ako imas piratsku verziju igre,a predpostavjam da imas. moras nakon instalacije patcha snimit crack koji je kompatibilan s tom verzijom patcha inace se igra ponasa kao da nije patchana. Nakon toga bi trebo mati lan opciju.
Evo ia sam se docepao novog nfs SHIFT za PS3, igra je odlicna, ali je samo za jednog tj. singleplayer, a meni treba multiplayer pa ako neko ima koju dobru da se moze igrat u dvoje min. Malo za ekipu navecer uz pivce i to!