unic0rn sri 9.12.2009 21:55

Evo ia sam se docepao novog nfs SHIFT za PS3, igra je odlicna, ali je samo za jednog tj. singleplayer, a meni treba multiplayer pa ako neko ima koju dobru da se moze igrat u dvoje min. Malo za ekipu navecer uz pivce i to!

Hacker-ri čet 10.12.2009 00:29
Alex55 kaže...

Vi želite reći da je onakvo suludo proklizavanje u SHIFT sasvim OK i uobičajeno? Ja mislim da nije u tolikoj mjeri, a njagore od svega sve mi je isto i nakon patcha...

Plač

Dali si pratio ulazak u zavoje i brzinu?

Ako ti o takvom proklizavanju treba dokaz rado cu ti ga pokazati...

Ocito ne pratis da u zavoj udes sa 180 na sat.. i da napravis odlicno motanje, auto ce ti proklizit... Slazem se da nebi trebalo bit tako jako izrazeno, ali igra je sklona pretjerivanju, pa je tu dodala jos malo proklizavanja zbog tezine

doktor1 čet 10.12.2009 11:10

@luckyluke - obavezno, sa njim se mjenja i fizika vožnje, a dobiješ i malo starudije za vozit

@Alex55 - guš mi je vozit ove standardne jurilice, a ne Zonde, Maseratie i sl. Sljedeći video će biti sa Nissanom 370Z

benko čet 10.12.2009 11:13
doktor1 kaže...

@luckyluke - obavezno, sa njim se mjenja i fizika vožnje, a dobiješ i malo starudije za vozit

@Alex55 - guš mi je vozit ove standardne jurilice, a ne Zonde, Maseratie i sl. Sljedeći video će biti sa Nissanom 370Z

Odlicno samo nemoj stavljat muziku..rade da cujem zvuk motora :)

alen92 čet 10.12.2009 13:25

Evo ja tek sad napravio NFS od crashanja i eto nakon 1 sat voznje mogu reci da je extra igra.Mislim da ovo i jest simulacija naravno sa malim nedostatcima ali sve u svemu mislim da su napravili dobar potez.Po meni je Shift bolji od Dirt 2.Eto pozdrav

markoal čet 10.12.2009 23:39

Ma meni je igra jednostavno odlicna, a pogotovo zvuk u igri, jedino sto sam mjenjao jest muzika(i za Drift) stavio na 0 ejr mi smeta previse, to sam uradio cim san je instalirao, zvuk svega je odlican pogotovo kad tamo malo nadogradis auto pa osjetis kako smanjiva brzinu i sve, i zvuk gume je odlican, a proklizavanje je malo pretjerano ali ja sam se navikao s tim a vrlo lako mogu i bez toga, igra je odlicna, jedini NFS zadnjih par godina da valja.

Evo par SS(nesto xfire zeza kad stavim da prikaziva fps, slova od kilometra :D)

croMeister sri 30.12.2009 22:53

pozz svima!

Prvo oču reći da mi je NFS SHIFT najbolja igra koju sam ikad igrao !! Izgleda mi totalno realna i mislim da je prava simulacija!

E sad....želio bih igrati igru na LAN, a nemogu nigdje u igri naći tu opciju..hehe....molim pomoć!

P4k1 sri 30.12.2009 23:19
croMeister kaže...

pozz svima!

Prvo oču reći da mi je NFS SHIFT najbolja igra koju sam ikad igrao !! Izgleda mi totalno realna i mislim da je prava simulacija!

E sad....želio bih igrati igru na LAN, a nemogu nigdje u igri naći tu opciju..hehe....molim pomoć!

ako hoćeš pravu simulaciju igraj LFS, GTR i sl.

croMeister čet 31.12.2009 00:08

ljudi hvala vam na savjetima, ali nije sad to tako bitno, koja je igra bolja....imam LFS i dobra je....., ali mene zanima dali tko od vas zna kako igrati NFS SHIFT preko LAN mreže....evo imam dva kompa i želio bih probati to igrati 1 v 1 ..... Cool

mtopol čet 31.12.2009 08:00
croMeister kaže...

...ma nema LAN opcija u igri...u tome je problem....pa sam mislio da možda ima neki drugi način....inače več sam skinuo patch za koji piše da je za LAN, ali opet ništa..Plač

Ako imas piratsku verziju igre,a predpostavjam da imas. moras nakon instalacije patcha snimit crack koji je kompatibilan s tom verzijom patcha inace se igra ponasa kao da nije patchana. Nakon toga bi trebo mati lan opciju.