NFS: Shift

Hvala puno.Pozdrav
I samo da napomenem pošto si nov na forumu, probaj bez onih prosti rječi.
Sto se tice NFS Shifta, meni je on odlican za razliku par nastavaka prije, cak bolji od NFS U2 po voznji (ali U2 ima jedinstven grad)
Nika EA nece nadmasit ono sta su napravili prije par godina,a to je U2 i MW.
Shift nije losa igra al nemoze nadmasit ta dva serijala a tako nevirujen da ce ni jedan buduci nfs nadmasit dobra stara vermena.
Kad smo već kod toga oni koji dobro poznaju NFS znadu da su glavni nastavci bili prije Undergrounda a to je Hot Porsuit, Porshe, ah kad se samo sjetim kad san bio mali i igra High stakes :D, a Underground 2 i Most Wanted su odlicni iako kad sam nedavno igrao Most Wanted vidio sam kako je nerealan i skoro isti Undercoveru, novi NFS Shift definitivno spada pod Top NFS Games i nije uspoređiv s prošlim nastavcima sto se tice realnosti jer su do sada sve bili velike arade pogotovo Undercover.

Hvala puno.Pozdrav
Sto se tice NFS Shifta, meni je on odlican za razliku par nastavaka prije, cak bolji od NFS U2 po voznji (ali U2 ima jedinstven grad)
Shift nije losa igra al nemoze nadmasit ta dva serijala a tako nevirujen da ce ni jedan buduci nfs nadmasit dobra stara vermena.
Kad smo već kod toga oni koji dobro poznaju NFS znadu da su glavni nastavci bili prije Undergrounda a to je Hot Porsuit, Porshe, ah kad se samo sjetim kad san bio mali i igra High stakes :D, a Underground 2 i Most Wanted su odlicni iako kad sam nedavno igrao Most Wanted vidio sam kako je nerealan i skoro isti Undercoveru, novi NFS Shift definitivno spada pod Top NFS Games i nije uspoređiv s prošlim nastavcima sto se tice realnosti jer su do sada sve bili velike arade pogotovo Undercover.
Ako ti mos usporedit Undercover sa Most Wantedom i rec kako je i MW nerealan na prema UC onda nesto nije uredu satebon.

sta ce mi drugi kad ni prvi ne radi...

novi NFS Shift definitivno spada pod Top NFS Games i nije uspoređiv s prošlim nastavcima sto se tice realnosti jer su do sada sve bili velike arade pogotovo Undercover.
uuuuuuu a shift je jaaaaako realan, usporediv s gran turismom. mene shift jako podsjeća na burnout samo sa manje atraktivnim sudarima. mogli su bar same utrke napravit realnijima ako već nisu aute.

novi NFS Shift definitivno spada pod Top NFS Games i nije uspoređiv s prošlim nastavcima sto se tice realnosti jer su do sada sve bili velike arade pogotovo Undercover.
uuuuuuu a shift je jaaaaako realan, usporediv s gran turismom. mene shift jako podsjeća na burnout samo sa manje atraktivnim sudarima. mogli su bar same utrke napravit realnijima ako već nisu aute.
sta konkretno?

sta konkretno?
pa recimo umjesto da se nagrađuje guranje drugih auta sa staze to bi trebalo kažnjavati, ukloniti skupljanje zvjezdica, ubacit trošenje guma i goriva, odlaske u boks...

sta konkretno?
pa recimo umjesto da se nagrađuje guranje drugih auta sa staze to bi trebalo kažnjavati, ukloniti skupljanje zvjezdica, ubacit trošenje guma i goriva, odlaske u boks...
s tobum se slažem neka bude više realistički...

Ako ti mos usporedit Undercover sa Most Wantedom i rec kako je i MW nerealan na prema UC onda nesto nije uredu satebon.
Hahaha, pa UnderCover je trebao biti ako nisi znao Most Wanted 2, zaigraj ponovo Most Wanted pa ćeš vidjeti, inace meni je on prije bio najbolji NFS, ali sto si stariji arkada ostaje mlađoj generaciji (namjenjena najvise djeci) tako da mi je bolji Shift od MW, jer kad ga sad igram pre nerealno je a prije mi je to bilo zakon.
U Shiftu su odlicno napravili detalje unutar automobila, jos kad pritisnete Num 4 i 6 za pogled kroz ljevi/desni prozor detalji su očiti.

Jedan preporuka,
igrajte samo sa joypadom jer je puno lakse igrat. Malo sam se ja testirao na Playu3, uvijek pobjedim i to bez assistova i na skoro najtezoj razini.
(mozda je vec to receno priije ali nisam gledao cijelu temu)

sta konkretno?
hmmmm
pa koliko ti vozis krugova? 58? pa nije to formula...
imas 2,3,4 kruga a ne 3 sata voznje
oko guma se slazem, ali bi to ispalo prekomplicirano za odrzavat :D

sta ce mi drugi kad ni prvi ne radi...
ako imaš orginal mora radit,ako imaš gusara treba nekon instalacije ponovno cr**kat igru

Igra je bez rijeci stvarno se napravili nesto sto je dobro ali jos uvijek je ne mogu igrati.Opet mi crasha,ne znam vise sta da radim.Hvala GMAN na pomoci ali mi ni to nije uspjelo.Pozdrav

Jel se vama dogodi da vam se igra "zaledi"?
Meni je danas prvi put to bilo nakon 20-tak sati igre

Samo k*njate i bezveze s*rete,
gde vam je Mercedes gde vam je Bmw,
Metalik siva mečka 320e,
moam to da vozim da se paler ribice,
drkaju na moje kožno sedište,
a posle svršavaju na moje spojlere,
To se tako mora ako neko pita.
Eto ovo vam je Ajs preporučija.
Šala mala.

E ovo san i tija vidit vase reakocije na ovo a nisan ni mislija da ce bit drugacije.

Kada odprilike izlazi taj Patch.

Evo igrao sam Shift 2 dana i skoro sve je super ali je bezveze kad izletiš van ceste kako se auto trese, skače kao ''dvoje napaljenih ljubavnika u krevetu'' :). Smeta mi i što kad stavim damage na full on na kraju ima samo par ogrebotina iako se zabijem u zid sa više od 100km/h.

Nabavio sam igru i nakon 2 sata voznje letjela je kroz prozor.Necu ici u detalje o ukusima se ne raspavlja, ali prosto me nervira to, prije sveg graficki je extra ne to nisam imao zamjerki i prije sveg to me najvise privuklo.U EA su pokusali da prave simulaciju i arkadu u jednom pa nisu napravili ni jedno ni drugo kako valja, voznja je totalno teska reko bi nemoguca, pokusao sam sa volanom i izgubio se.Dok su ukljucene pomocne alatke tipa automatsko kocenje i najbolja linija, igrica postaje predosadna, jer sam kupio igru da je igram a ne a igraju za mene.Nakon sto sam iskljucio sva pomagala, tad je bilo nemoguce voziti bez volana, i sa volanom dosta se namucis.Sve u svemu bruka i sramota za EA, jer ova igra je vise isla na graficki dizajn, nego na gamplay i izgleda da je to jedino cime se SHIFT moze pohvaliti.I igra nije ono sto je nekad bila, stalna bjezanija od murije.Prosto legalizacijom NFS vise nije zelja za brzinom, nego zelja za novcem koja je ocigledno vise vladala u EA gamesu neg zelja da nam pruzi pravi kvalitet adrealina.

http://www.gamershell.com/tv/23184.html
LOL :)
Šta sve EA neće napraviti da dokaže da je igra prava simulacija... ccc...

Koji bokci :(
Razlike u igri 7 sekundi, na minutnoj stazi LOOL - 4 profia, nema šta
Dobra strana priče je kaj se budu sad mogli hvalisati da su vozili Mustanga :)
A i samo iskustvo toga, prvenstveno.

Ja ocekujem da cemo i mi to moci napraviti dolaskom dirta 2!

Ja ocekujem da cemo i mi to moci napraviti dolaskom dirta 2!
Recimo... na Velebitu weeeee :)

Ma golf "DVICA" i tour de croatia xD

EA se trudi a to je najbitnije,nakon ovih par godina gubljenja.

Pozdrav raja,mozeli mi ko pomoci ovdje u vezi ove igre.Kada je instaliram i pokrenem na prvom onom test lap samo sto krene igra izbaci mi prozor da je igra pala( ono don't send),ne znam sta je problem.Imam nVidia GeForce 8400 GS 512 MB.Probao sam novi directX al nista.Pokusavao sam i ono na shotrcut compatibillity pa promjenio na win98 al ni to mi ne pali.Ako ko ima rijesenje bio bih mu zahvalan.Hvala unaprijed.Pozdrav:-)
kao u u vecini ostalih ljudi igra crasha...posaljem ti na pm kako sam ja to rijesio...
meštre možeš li i meni poslati rješenje???

NEVJEROJATNO
upalim NFS shift
krenem prvu stazu, BMW M3, full gas, dolazi mi zavoj, skrećem al BMW ide ravno... i ode moj BMW u zaštitnu ogradu... vračam se na stazu, to sranje pleše, skače, proklizava...
ok je igra, al nisu ju trebali nazvat NFS
volan obavezan!!!!

NEVJEROJATNO
upalim NFS shift
krenem prvu stazu, BMW M3, full gas, dolazi mi zavoj, skrećem al BMW ide ravno... i ode moj BMW u zaštitnu ogradu... vračam se na stazu, to sranje pleše, skače, proklizava...
ok je igra, al nisu ju trebali nazvat NFS
volan obavezan!!!!
pa recimo da zakocis mozda, i to je zato sto su ti u toj ''trci'' iskljucena sva pomagala da ocijene kako vozis da ti namisti protivnike, tezinu i pomagala za kasnije

I ja sam prvi puta kad sam vozio zavrsio sam u tom zavoju xD
ali dobro je sto mozes ponoviti race
Hvala puno.Pozdrav