8ax čet 12.11.2009 19:14
Fake_Alert kaže...

Se osjeti razlika u igri(fps) izmedu starog i novog patcha?

Meni gotovo nikakva (sve very high/highest) View.D 22 Detail.D 22 Vehicle Den. 100 Shadow Den. 1 1024x768 i prije i sad ~28 fps

Game_Fan čet 12.11.2009 22:17
8ax kaže...
Fake_Alert kaže...

Se osjeti razlika u igri(fps) izmedu starog i novog patcha?

Meni gotovo nikakva (sve very high/highest) View.D 22 Detail.D 22 Vehicle Den. 100 Shadow Den. 1 1024x768 i prije i sad ~28 fps

Jel nije bolje smanjiti sve na Medium detalje pa ce tada ici brze.Ja neznam sta je ovo sada,lik ima 2x ati 4870 i veli igra mu steka,pa mora stekati kada nabildas detalje.Zasto kao normalni covjek ne smanjis detalje na Medium i icice igra skroz lagano,znam da ste vi naucili svake godine nadogradzivati pilu,ali covjek se mora nauciti da stedi pa zato smanjite rezu ili detalje na medium pa derite po igri.Ja imam ATI x1550 i nikada mi nije palo napamet da kupim 4870-x2,to mi je potpuno besmisleno bacati pare na graficku sto moze vrtiti igru na normalnim detaljima.

Edit: Znam i ja zelim igru igrati u punom sjaju ali ja necu da zbog igre trosim pare,bolje bi potrosio na neki original program kao sto je Photoshop,After Effect ili Adobe Flash CS3.

Kill Frenzy sub 14.11.2009 14:24

Postoji li riješenje za problem kada npr ja uzmem jedan auto i 80% drugih auta u tom trenutku su taj isti auto koji ja vozim.malo me to sekira jer pri ubacivanju auta želiš probat druge aute koje si stavio a meni se vrti samo auto koji ja vozim,taxi i još možda jedan druge "vrste" :D. Znam da je taj problem otkad je gta. Ubacili su oni stvarno dosta auta u igru ali jako ih je malo različitih u istom trenutku ako me kužite

ScorpioN60 sub 14.11.2009 18:34

Evo upravo instaliram GTA IV (opet, nakon deinstalacije) i naravno, imam original.

A sad neznam bas da ce mi poboljsat performanse na laptopu (Toshiba P200D-11L (super laptop xD)) al vjerujem da bude na kompu (Core 2 Duo 2.66GHz, 4GB RAM)

Kill Frenzy sub 14.11.2009 22:48
ivann.n kaže...

Taj problem se otklanja povećavanjem "Vehicle Density"-a u rubrici "Graphics", u glavnom izborniku.

INFO: "Vehicle Density" isključivo koristi RAM memoriju.

Ma da znam. to mi je na 100 i imam ja dosta auta u "kadru" ali istih.najviše tri modela različita. to mi je totalno bezveze kao i kad svi imaju isti auto kao je tj većina njih

RazerDinoMan sub 14.11.2009 22:51
ScorpioN60 kaže...

Evo upravo instaliram GTA IV (opet, nakon deinstalacije) i naravno, imam original.

A sad neznam bas da ce mi poboljsat performanse na laptopu (Toshiba P200D-11L (super laptop xD)) al vjerujem da bude na kompu (Core 2 Duo 2.66GHz, 4GB RAM)

Vjeruj mi, na kompu će ti bit smeće (pogledaj Moj PC Namigiva)

Tvrdy sri 10.2.2010 09:50

Znam da je ovo stari thread ali trebam pomoć. Tražio sam po gta forumima ali nisam uspio naći.

Dakle, meni se negdje na pola instaliranja ovog patcha stvar sruši ("Program has stopped working..").  Imam Windows 7 64 bit.

I kad izlazim iz igre, dobijam neku grešku opet vezanu uz disk c tj. pokušaj zapisivanja u neki folder unutar windows hijerarhije.

Da li je netko imao takvih problema i kako se rješavaju?

daggy12 ned 28.2.2010 17:28

pozzz ekipa....imam problem pri instalaciji...nakon sto sam zavrsio instalaicju i registrirao se na rock star games.... nemogu pokrenuti igru... :-( trazi me nekakav serial..kojeg imam ispod napisanog...njega stavim ...i pise fail...jel zna netko u cemu je caka....molim pomoc??!!!! hvalaa :-D

stipica_zd ned 28.2.2010 18:25
daggy12 kaže...

pozzz ekipa....imam problem pri instalaciji...nakon sto sam zavrsio instalaicju i registrirao se na rock star games.... nemogu pokrenuti igru... :-( trazi me nekakav serial..kojeg imam ispod napisanog...njega stavim ...i pise fail...jel zna netko u cemu je caka....molim pomoc??!!!! hvalaa :-D

Crack...

nontryer ned 28.2.2010 21:19

Probao sam baš nedavno ponovo instalirat igru i staviti ovaj najnoviji patch. Rezultat je katastrofa, radi jednako loše kao i prije.

Ta igra će običnim smrtnicima bit igriva tek za 2-3 godine ili kad već quad core postane must-have.

win32 čet 4.3.2010 18:51

Ekipa trebam savjet oko GTA 4....

Nisam ga dugo igrao te izgubio i save igre i sve te pocinjem ispocetka no nije bed, ali me znima koje sve patcheve da stavim....dali moram od prvog do zadnjeg sve redom te koja je verzija GTA IV najbolja (a da nije iz trgovine) te koji crack?

Imam skinute verzije koje su bile aktualne kad je igra tek izasla te koji mod stavit da sve sljaka koliko-toliko ok.

Inace mi je u igri sve radilo bez greske, ali sam u meduvremenu zaboravio sta i koji sam imao patch i koji crack.

Moze info i na PM.

TNX

Cvjetko čet 4.3.2010 18:58
nontryer kaže...

Probao sam baš nedavno ponovo instalirat igru i staviti ovaj najnoviji patch. Rezultat je katastrofa, radi jednako loše kao i prije.

Ta igra će običnim smrtnicima bit igriva tek za 2-3 godine ili kad već quad core postane must-have.

Pa normalno da ti neradi kad ti je kompjuter šrotex ova igra igriva je na normalnim kompjuterima i nemora se imat quad.

Penryn čet 4.3.2010 19:18
Cvjetko kaže...

Pa normalno da ti neradi kad ti je kompjuter šrotex ova igra igriva je na normalnim kompjuterima i nemora se imat quad.

Faco smiri doživljaj.

Glavno da ti možeš gurat GTA 4 na tom tvom kompiću.

Pusti nas druge na miru da uživamo u našim dragim kompićima

koje cijenimo.

btw. plizz možeš li dat link od CPU-Z i GPU-Z validacija tog

tvog kompića.

Cvjetko sub 6.3.2010 19:34
Penryn kaže...
Cvjetko kaže...

Faco smiri doživljaj.

Glavno da ti možeš gurat GTA 4 na tom tvom kompiću.

Pusti nas druge na miru da uživamo u našim dragim kompićima

koje cijenimo.

btw. plizz možeš li dat link od CPU-Z i GPU-Z validacija tog

tvog kompića.

Smiren sam ja nego me živcira kad neko govori da se treba imat ultra jako racunalo za igranje uopce nemora sa zadnjim patchem gta 4 ide sasvim normalno i na prosjecnim racunalima.I sta ce ti kojeg vraga validacija mog kompa?

Penryn sub 6.3.2010 19:35
Cvjetko kaže...

Smiren sam ja nego me živcira kad neko govori da se treba imat ultra jako racunalo za igranje uopce nemora sa zadnjim patchem gta 4 ide sasvim normalno i na prosjecnim racunalima.I sta ce ti kojeg vraga validacija mog kompa?

Da se uvjerim da ga posjeduješ.

Cvjetko sub 6.3.2010 19:37
Penryn kaže...
Cvjetko kaže...

Da se uvjerim da ga posjeduješ.

Molim? sta ja tebe imam uvjeravat da ja taj komp posjedujem jel si ti neki Isus?