GTA IV - 5. Patch

Hahahaha, sve nam je jasno. Da imaš takav komp ne bi ti bio bed stavljati slike kompa, dapače, stvaljao bi ih s užitkom.

Hahahaha, sve nam je jasno. Da imaš takav komp ne bi ti bio bed stavljati slike kompa, dapaće, stvaljao bi ih s užitkom.
Sam mal ti mislis da se meni da sad tu stavljat slike i uvjeravat vas da imam taj komp vas koji nikad sunce sigurno niste vidili a kamoli jos svoje rukice isprljali gle imam ja i pametnijih stvari i nisu svi djeca kreteni da se kurche tu na forumu i os da ti kazem nes imam taj komp i problem mi je stavljat slike i dapace ne uzivam u tome i bed mi je stavljat ;) pa sad vi mislite sta ocete to mene ne interesira

Hahahaha, sve nam je jasno. Da imaš takav komp ne bi ti bio bed stavljati slike kompa, dapaće, stvaljao bi ih s užitkom.
Sam mal ti mislis da se meni da sad tu stavljat slike i uvjeravat vas da imam taj komp vas koji nikad sunce sigurno niste vidili a kamoli jos svoje rukice isprljali gle imam ja i pametnijih stvari i nisu svi djeca kreteni da se kurche tu na forumu i os da ti kazem nes imam taj komp i problem mi je stavljat slike i dapace ne uzivam u tome i bed mi je stavljat ;) pa sad vi mislite sta ocete to mene ne interesira
Koliko god imao godina nepismen si. Ti nisi čuo za točku?
Ok, dosta offtopica, skužili smo sve.

Koliko god imao godina nepismen si. Ti nisi čuo za točku?
Ok, dosta offtopica, skužili smo sve.
Nisi ti nista skuzio balavac jedan ocito si ljubomoran sto imam 10 puta bolje racunalo od tebe pa si me sad naso tu zaj....

Ajde ne vrijeđaj me, što ti znaš što sam ja vidio u životu.
Vidio sam sigurno više od tebe, nemoj mi se tu bahatiti i arogantno ponašati.
Uglavnom, nisam lud da ne povjerujem dok ne vidim.
Ako vidim, svaka čast, imaš para!

Jos cu nesta rec da to rjesimo neda mi se sad tu s vama prepirat imam komp i trenutno se ima para i gotovo bye.

Jos cu nesta rec da to rjesimo neda mi se sad tu s vama prepirat imam komp i trenutno se ima para i gotovo bye.
Gle, nemoj se uzrujavat radi gluposti.....ipak je to "samo" komp.
Daj ekipi to sta hoce i to je to....a nije ti problem doslovce u par klikova sve napravit....i svi ce biti sretni ako je tako kako ti kazes.
Meni je IMHO svejedno (pa da imas i avion u dnevnom boravku), ali da mi netko ne vjeruje naravno da bih napravio posto ne traze ne znam sta, vec jedan-dva klika misem i to je to...
LP

a kakav je ovaj patch 1.0.7.0 za gta i za sto sluzi.

dobar,sluzi za igru

a kakav je ovaj patch 1.0.7.0 za gta i za sto sluzi.
Popravlja performanse dosta, i rješava ono sa sjenama ( meni je rješio ),a i dobiješ par FPSova...

Moze li se taj patch instalirati na GTA Episodes from Liberty City? i radi li na pira**koj igri?

Moze li se taj patch instalirati na GTA Episodes from Liberty City? i radi li na pira**koj igri?
Ne i Ne.

1. Neznam
2. Radi, bez problema.

Meni radi, ak oces dam ti link s patchem i cra*kom

jel mi možeš stavit neki link stranice na kojoj igraš ili stranice s koje si skinuo???

na kojoj se stranici može igrat ili skinuti GTA IV - 5. Patch????
Da se uvjerim da ga posjeduješ.
Molim? sta ja tebe imam uvjeravat da ja taj komp posjedujem jel si ti neki Isus?
Ok, dobio sam odgovor.