F1 2011 (Codemasters)

Dajte, ne može biti da nitko ne igra multiplayer na PS3.

ma nitko ti ne igra ni na kompu. totalno lpsa ivensticija

Triba imat volan od "dvi ijad kun"

Triba imat volan od "dvi ijad kun"
a dobar je i onaj za 400 logitech formula ex

Ja sam imao taj volan i prodao sam ga prosli tjedan za 100 kuna.

ja svoj nedam za toliko. dao bi ga za 250kn ali za 100 kn rade stoji doma u rezervi

intaliram igru...ocu pokrenuti i dođe mi error: application load error 5:0000065434 a gore u traci tog prozorčića piše steam error...i nemogu pokrenuti :/
Imam isti taj problem...Krenem otvorit taj f1_2011_launcher i krene mi kao neka stara igricaaa i to mi vrti cijelo vrijemee,kako je vama ? Pomocc

Kako tocno mislis sa pokretanjem launchera ? mozete mi objasnit

intaliram igru...ocu pokrenuti i dođe mi error: application load error 5:0000065434 a gore u traci tog prozorčića piše steam error...i nemogu pokrenuti :/
Imam isti taj problem...Krenem otvorit taj f1_2011_launcher i krene mi kao neka stara igricaaa i to mi vrti cijelo vrijemee,kako je vama ? Pomocc
isto tako, samo stisni esc i uci ce u igru

Jebači, ima li koga da se malo potrkamo (PS3) da ga pocepam ko poziv od suca za prekršaje?

Jel ima ko kakav prijedlog za F1 2012 možda helemet cam, više tehničkih kvarova ili sl.

Imam ja prijedloga ko u priči, samo neće me Kodmastersi slušat. Uostalom jel njima nije istekla licenca s 31.12.? Ne znam baš da će imat ko radit F1 2012...ajmo trka, da nekom obrijem jaja.

Imam ja prijedloga ko u priči, samo neće me Kodmastersi slušat. Uostalom jel njima nije istekla licenca s 31.12.? Ne znam baš da će imat ko radit F1 2012...ajmo trka, da nekom obrijem jaja.
Žao mi je što neam PS3 da ti skinem skalp. De napiši neke rekorde na nekim stazama da procjenim tvoju snagu, ak smiješ?

Ne smijem.

Jel zna netko gdje se mogu skidat modovi za f1 2011 pošto racedepartment više ne nudi tu opciju..
EDIT:pronašao sam jednu drugu stranicu..

Pozdrav svima
Naime kupio sam original ovu igru za ps3 par dana nakon što je izašla i odigrao sam nešto malo, ostalo vrijeme je stajala sve do nedavno.
Neki dan sam odlučio da odvozim koju kad ono njesra , prvo sam skinuo najnoviji patch i pokušao ukucat vip pass koji sam prvobitno ukucavao kad sam igru kupio i neče ga prihvatiti kaže: da je code iskorišten ili netočan ! Ono WTF
Zna netko u čemu je problem !?

Ne kužim, kada si ga prvobitno ukucavao? Btw, kako je moguće da ti oavakav racing dragulj skuplja prašinu. Igra je bolja od Forze 4 i Gran Turisma 5 zajedno.

Slažem se s kolegom briatore.
Imam i Gt5 i ovo, i vjeruj mi, Gt5 ovome nije ni do koljena.
Probaj upisati još jednom. Sve mora biti točno, i velko/malo slovo.
Vjerujem da si ovo već učinio.
Neznam što bi još kogao napraviti.
Kad uspiješ mi pošalji psn ime na PP, pa ćeko se jednoga dana naći ma stazi. Ovo vrijedi za SVE ovdje koii igraju F1 2011. na PS3!

Imam i Gt5 i ovo, i vjeruj mi, Gt5 ovome nije ni do koljena.
Probaj upisati još jednom. Sve mora biti točno, i velko/malo slovo.
Vjerujem da si ovo već učinio.
Neznam što bi još kogao napraviti.
Kad uspiješ mi pošalji psn ime na PP, pa ćeko se jednoga dana naći ma stazi. Ovo vrijedi za SVE ovdje koii igraju F1 2011. na PS3!
Pa ja povećalom tražim ljude za malo racinga za F1 2011 na PS3. Kako voziš? Ja sam na DF GT volanu, assist off, jedino mi je TC na medium, ali znam ponekad se otrkat i bez TC-a.

Sad sam se sjetio da bi bilo dobro pitati dečke s drugih foruma, jer ih tu mema previše.
Ponavljam. Tko na ps3 igra multi neka mi se javi

ajde GT5, ali forza 4 -.-
nema sanse da je f1 bolja

ajde GT5, ali forza 4 -.-
nema sanse da je f1 bolja
F1 je najbolja racing igra trenutno, samo što F4 i GT5 igra više ljudi, čini mi se. Kao i u stvarnosti, F1 je vrh auto-moto sporta.

"Kod" sam ukucao čim sam igru kupio i više ga nisam ukucaval !
Velim neki dan sam htio odvozit koji krug i najprije sam moral updejtat igru sa novim patchem.
Nakon updejtanja me tražilo da ponvno ukucam "Vip-Pass" koji više nije htjelo prihvatiti
Sve sam pokušal , ukucavao sam ga 101 put i neće i neće , a glupo mi je sad uzimat pass posebno za igru koju sam platil 450 kn i sad nemogu online , a zato sam je i kupio !
Uostalom kolko dođe taj pass na PSN i di u Zg mogu kupiti one bonove za PSN, pošto nemam nikakve kartice za online plačanje !?
Pozdrav i Thx svima

Ako,si ga več ukufa i SKINUO idi u,PSStore i tamo onda na downloads. Tamo su ti sva skidanja koja si napravio, tamo,to nadji i opet skini, nece te traziti kod.

Da, trebao bi ti to PSN zapamtiti, ja sam isto naknadno automatski skinup alužbeni update/patch, i nisam imao takvih problema. Novi code je mislim cca nekih 70 kn, ali mislim da ga ne trebaš.

55

game save corruption se nažalost javlja i kad se igra u offline modu, meni se javi uvijek negdje oko Japana... puna mi kapa ovog smeća!

game save corruption se nažalost javlja i kad se igra u offline modu, meni se javi uvijek negdje oko Japana... puna mi kapa ovog smeća!
Ja sam zato i odustao od igre, meni se svaka 3 dana syebu sejvovi. Ima fix koji to rješava, al jednostavno više mi se nije dalo svako malo fixat.

Ja sam zato i odustao od igre, meni se svaka 3 dana syebu sejvovi. Ima fix koji to rješava, al jednostavno više mi se nije dalo svako malo fixat.
pa kad fix nije pravi fix nego izbjegavanje problema i vraćanje ponekad i par utrka unatrag. sad sam napisao na CM forumu da je igra smeće i da je se ne isplati kupovat. na kraju sam se potpisao "f**k you CM" i dobio lijepo upozorenje da će me bannat ako i dalje budem koristio "ružne riječi". ma nabijem ih!
Jel ima ko za multiplayer na PS3?
Javite se molim, ne mogu voziti s onima
na multiju, kojima je pretjecanje rezanje 1. šikane u Monzi.
Mora biti netko, pls
EDIT: Ovako, tko je zainteresiran neka s javi na PM s PSNAccountom, još vas danas priznam, pa ćemo se dogovoriti o organizaciji BugForumašiF12011PS3 Championshipa.
EDIT2: Pa šta nikoga ne zanima, sigurno netko igra multi na PS3, ajde...