PC igre

Aion: The Tower of Eternity

Dachande sub 18.7.2009 16:11

Pa zasto pobogu igrate kinesku betu ako imate europsku??

Ti bi bar kao grounder trebao provorit eu verziju igre. Ili nemas beta key za europu?

Ja sam ove dane u beti, i imam 4 lika preko lvl 12 zasad, 3 asmo, 1 elysian. Sorca, spiritmaster, assassin i ranger.

stipo3 sub 18.7.2009 16:14
Dachande kaže...

Pa zasto pobogu igrate kinesku betu ako imate europsku??

Ti bi bar kao grounder trebao provorit eu verziju igre. Ili nemas beta key za europu?

Ja sam ove dane u beti, i imam 4 lika preko lvl 12 zasad, 3 asmo, 1 elysian. Sorca, spiritmaster, assassin i ranger.

Imam key za EU kinu i USA , igram EU i kinesku betu , kinesku igram jer zelim vidjeti sve a ne samo limited kako EUropska ima , a na kineskoj se igra do lvl 45 :) kad Europska radi igram europsku :)

stipo3 sub 18.7.2009 16:42
Dachande kaže...

Pa jesi ove dane onda nutra? Na kojem serveru?

A meni se ovaj sistem svidja zasad. Jer ako cu dic lika na lvl 45 pa onda u 9. mjesecu ponovo, pojest cu se :D

hehe meni je lvlanje najmanj problem :) 7 lvl 70 u TBC :P

Nisam jos na EU kreiro character ovu betu :) reci ti na kojem si pa sad kad zavrsim sa poslom i dodjem doma da te  /w u igri pa rokamo :) dignit cu sorcera il spirit mastera da probam malo to  :)

Dachande sub 18.7.2009 16:48

Isti karakteri su u upotrebi jos od prve CB. I jos ce tako biti iduce dvije bete, a nakon toga krece open beta i wipe dosadasnjih karaktera.

Ja sam na Ariel, i navala je takva da cekam 39 minuta u redu...

stipo3 sub 18.7.2009 16:51
Dachande kaže...

Isti karakteri su u upotrebi jos od prve CB. I jos ce tako biti iduce dvije bete, a nakon toga krece open beta i wipe dosadasnjih karaktera.

Ja sam na Ariel, i navala je takva da cekam 39 minuta u redu...

ja volim brisat charactere i svaku betu ponovo lvlat :D igrat cu asmo btw :) kako ti se zove char da te znam addat?

stipo3 sub 18.7.2009 17:00
Dachande kaže...

Dachande, Demetra, Succubi, Oona - pa biraj

Brisat charove i svaku betu ponovo levelat? Whats the point. Pa imas dovoljno slotova da radis nove charove stalno. Cemu brisat?

pa jel ti sad velim da volim lvlat :D na kineskoj beti sam assassina sa 29-38 digo bez da sam 1 quest uradio :D samo mobove rokam:D mentalno se pripremam za grind na endgame da si scraftam gear :D

Dachande sub 18.7.2009 17:19

Izgleda da imamo skroz drugaciju filozofiju igre Namigiva

Ja se volim skroz ufurat u svijet, zato i preferiram LotrO, zbog njegove atmosfere. I volim sve prec, sve vidjet, i sve questove rjesit.

Naravno da volim i druzenje, ne zelim solirat, ali mi grindanje nikako nije drago.

Sylar ned 19.7.2009 09:27
Dachande kaže...

Ja se volim skroz ufurat u svijet, zato i preferiram LotrO, zbog njegove atmosfere. I volim sve prec, sve vidjet, i sve questove rjesit.

Naravno da volim i druzenje, ne zelim solirat, ali mi grindanje nikako nije drago.

Tako i ja, prica mi je jedan veliki cimbenik kod igranja bez price nula bodova. Evo ekipa skidam kinesku pa se mozda vidimo =))

stipo3 ned 19.7.2009 09:31
Sylar kaže...
Dachande kaže...

Tako i ja, prica mi je jedan veliki cimbenik kod igranja bez price nula bodova. Evo ekipa skidam kinesku pa se mozda vidimo =))

prica ofc ima i niko nije prisiljen da grinda ko ja :) stvar je...

na kineskom igram Elyos , a ne EU cu igrat Asmo upravo zato sto  hocu da igram novi content a ne da sve znam napement , ako sad rijesavam questove i sve naucim nece bit tako interesantno u EU  release :)

stipo3 ned 19.7.2009 09:46
Sylar kaže...

I to sto velis, to sam si i ja razmisljao da sada samo prelijecem content i igram normalno kada izadje retail.

e pa :) ovo na kineskom sto igrma je cisto ubijanje vremena i da sam spreman na high end game  kad izadze  retail . da znam o cem se radi a ne ko najveca tuka stojim tamo i nista nekontam ko pravi bosanac :D

Sylar ned 19.7.2009 16:16

Evo uspio pokrenuti Aion, ne izgleda lose za sada. Mogu samo na zadnji realm i u tom realmu ima 3 servera 111, 112 i 113 ja sam u ovom zadnjem. Igrao sam 3 sata i sada mi javlja nesto tipa igrao si tri sada u komadu a nula si se odmarao od sada ce svi pokupljeni itemi i xp biti za 50 manje necega, log outaj se bla bla. Koji ku*ac je to lol

Inace jos nisam dosao do djela kada dobijem krila mislim da je to 9 lvl, pa tako da necu jos komentirat iigru u cijelosti jer to je najvjerojatnije kada pocinje zabava :D

Dachande ned 19.7.2009 16:31

Znaci niko nece na europsku betu Belji se

A dobro. Bio sam sam u igri vec dva mjeseca, mogu i dalje. Cool

Ali mislim da bi trebali promovirati ovu igru bas tu na nasim prostorima. Slovenci su se pokrenuli, ima i srba, bosanaca, jedino hrvata nema nista. Ok, ja i moja 2 frenda kaj sam dofuro.

Jer je meni prezalosna cinjenica da tu tako malo ljudi opce zna za ovu igru. Pratim i ovaj forum, forum.hr, pcekspert, fantasy forum, i nigdje nista. Dapace, ljudi ju eventualno usporede sa ovim besplatnim igrama tipa perfect world, cabal, shaiya i tako to, pa su ljuti kad vide da se Aion placa. A pojma niko nema kolko je ovo high value production igra, kolko je truda ulozeno, i da zbilja postoji mogucnost da bude prva velika igra nakon wow-a.

Zato mi je u jednu ruku drago kaj vidim da je bar neko ovdje (Stipe) zainteresiran za ovo. Ali ako si vec sluzbeni Aion Croatia leader (ko mi kriv kaj ja nisam pokrenuo facebook grupu Cool), trebao bi malo i europu promovirati.

Sto se tice pitanja gore postavljenog, da, javlja svakih sat vremena da si igrao punih sat, dva, tri... Ako se ne varam to su morali staviti bas zbog onih ludih slucaja u koreji i opcenito aziji kad je vec par igraca umrlo zato sto su po 2-3 dana bez prekida igrali igre.

Sylar ned 19.7.2009 16:35

ok to je lol za azijate ali koji vrag mi umanuje xp zbog igranja ^^ Ma nema veze brijem da se to rijesi ako samo log outas i ponovno udjes kao izasao si lol

Ja bi igrao nasu betu, kaj ja mogu kada nemam beta key ^^