PC igre

Aion: The Tower of Eternity

doxy pon 23.11.2009 14:00

pa igra je propala

kad kažeš za jednu igru koja se razvijala GODINAMA i hajpala podosta...busali se u prsa s REVOLUCIJOM u tom žanru i svemu....kad kažeš da je igrica NORMALNA to je jadno...poslije svega...i uz toliki grind...ma daj

ne želim uspoređivati s drugim mmo-.ima...jer bi ih previše nabrojao...nikaj novog..pa čak ni letenje (perfect world) ... sistem orbe i vizualna prezentacija istog (cabal online..cak je i ljepše kod njega) ... grind iz wow-a/silkroada..

užas, igra je podbacila...ima neki svoj community...i ok...par obožavatelja...

to je još jedan NORMALNI mmorpg... radije odem Guild Wars kupit ekspanzije i halat..više zabave i igre...BEZ GRINDA

tatek pon 23.11.2009 18:11

mislim da su ovakove rasprave suvišne-nekon se sviđe jedno nekom drugo

prema tome neka svatko igra ono što mu je po volji

ja sam staro wow-ovac - imao som još francuisku verziju i igrao sa rječnikom / jer kod nas nije izašao / ali priznajem da mi je dosadio i sad i gram aion

probao sam i druge različite ali mi je aion najbolje lagao

nadam se da će novi wow kad dođe opet i mati onu magiju kao prije

ali kao što rekoh - igrica je ko pljeve - pa ko voli nek izvili

uostalo neko voli i plavuše , zar  ne ????

doxy uto 24.11.2009 09:31

o kakvim dezinformacijama?

kaj pričaš ti?

prva stvar, nije da mi se ne sviđa

igra je OK..al ništa više...previše OK igara ima na tržištu...i OK besplatnih...

da je više od OK to bi bila druga priča

ovo je samo kopija kopije...ili nisi igrao Cabal (ili Rappelz) ili se praviš lud i braniš igru ko da ti bu pimpek od nje narasel

Faerdhur uto 24.11.2009 09:43
doxy kaže...
previše OK igara ima na tržištu...i OK besplatnih...

Slažem se za prvi dio, ali bih volio da mi otkriješ bar jednu stvarno OK besplatnu, u rangu Aion (ne igram Aion, ali kužim da je solidna MMOGrindaljka).

U zadnje vrijeme sam išao malo upasti u closed beta Allods i Karos, najrazvikanije nove besplatne, i mogu ti reći da ni blizu nisu nekoj OK igri na pretplatu (doduše nisu ni blizu kvaliteti free-to-play Guild Wars, ali to je kategorija za sebe).

doxy uto 24.11.2009 09:49
Faerdhur kaže...
doxy kaže...
previše OK igara ima na tržištu...i OK besplatnih...

Slažem se za prvi dio, ali bih volio da mi otkriješ bar jednu stvarno OK besplatnu, u rangu Aion (ne igram Aion, ali kužim da je solidna MMOGrindaljka).

U zadnje vrijeme sam išao malo upasti u closed beta Allods i Karos, najrazvikanije nove besplatne, i mogu ti reći da ni blizu nisu nekoj OK igri na pretplatu (doduše nisu ni blizu kvaliteti free-to-play Guild Wars, ali to je kategorija za sebe).

da se opet dodirnem Cabal Online...upravo zbog razvikanog sistema i izgleda borbe (efekata)

Aion se busao u prsa sa nekom revolucijom...a u biti borba je praktički c/p iz Cabala..s tim da u Cabalu ima 3 puta ljepših spellova/skillova i pitaj boga čega...

s tim da i ugri ima puno manje grinda...priča je kakva/takva...to Aion ima puno jače...al opet...ukradeno...i to ne tak dobro izvedeno...

evo 2 videa, gameplay, pogotovo obratite pozornost na BORBU...cabal je izasao koju godinu prije Aiona (da se razumijemo)

Aion

Cabal

Faerdhur uto 24.11.2009 12:37
doxy kaže...

Heh, prema ovim filmićima dao bih gotovo jednake bodove Cabalu i Aionu Osmijeh Još samo da je odigrati i jedno i drugo, pa ocjena konačna. Čak mi se čini da animacije borbe u Cabalu izgledaju elegantnije i moćnije.

Ali mislim da će Aion dugo ostati na solidnoj bazi fanova, ako ne iz EU, iz Azije sigurno. Sve te igre s blještavim efektima borbe, velikim italic brojevima za damage iznad glave monstera, djetinje slatkim likovima i velikim mačevima, dosta dugo žive u Aziji. Osobito kad se još i ima krila...

Dachande uto 24.11.2009 12:40

Dezinformacija je da je Aion propao, o tome pricam. A sve ostale stvari su tvoj dojam i misljenje i svaka cast. Ne svidja ti se.

Igrao sam nest malo Cabal, vidio sam PW, SR i jos neke azijske F2P igre. Ne, Aion mi se vise svidja. Al opet to je moje misljenje.

A ukradenim stvarima mi molim te ne pricaj. Svaka mmo igra je posudila nesto od ostalih. Wow je ukro, Warhammer je ukro, svi kradu kako kazes.

doxy uto 24.11.2009 12:41
Faerdhur kaže...
doxy kaže...

Heh, prema ovim filmićima dao bih gotovo jednake bodove Cabalu i Aionu Osmijeh Još samo da je odigrati i jedno i drugo, pa ocjena konačna. Čak mi se čini da animacije borbe u Cabalu izgledaju elegantnije i moćnije.

Ali mislim da će Aion dugo ostati na solidnoj bazi fanova, ako ne iz EU, iz Azije sigurno.

kužiš kaj oću reć ... hehe, Cabal je još đabe... u EU je došao "davne" 2006-e godine...lol...i onda je Aion doveo revoluciju u MMOima kaj se tiče borbe

to me bode...a s tim se najviše hvalisaju igrači i developeri

žalosno, jer igra se radila sto godina i na kraju je u rangu jednog free mmo-a

probaj ih oboje...Aion moraš kupit jedino...a ovo skineš još danas i probaš...

Force Blader ftw!

Dachande uto 24.11.2009 13:36

opet dezinformacije... fakat te ne kuzim zasto si zapeo?

Kaj, kolko se to dugo Aion radio?

I kad su se hvalili da imaju revolucionarnu borbu? Govorilo se jedino kao revolucionarno da je letenje i koncept PvPvE.

Ostalo je sve posudjeno od ostalih igara i ispolirano do krajnjih granica.

Stoga jos jednom. OK, igra ti se ne svidja, super. Al nemoj pricat neistine.

I ovo moje sto govorim ne znaci da ja obozavam Aion ko da mi je dijete, ili nesto, nego ne volim bezvezarije.

doxy uto 24.11.2009 13:45

u OVOJ temi si TI hvalio sustav borbe

IZGLED borbe i pozivao se na neke linkove...malo prolistaj i baci oko...

tak da...ne samo ti...nego i ONI su hajpali taj segment igre

letenje NIJE novo..ima ga u Perfect World-u...koji je isto đabe ... dobiš krila i opleti...

nema ništa revolucionarno

PVE PVP ... hm... objektivno...kvalitetnije ima Guild Wars (makar sama igra vuče korijene od njega)

Dachande uto 24.11.2009 13:50

Ok, ne slusas, ne citas.

Moj zadnji reply kaj se tebe tice.

Da, hvalio sam igru, posto se meni svidja. Nisam rekao da je revolucionarna, posto nisam senzacionalista.

A sad dal je letenje revolucionarno ili ne, pitanje. To JE segment koji su najvise isticali, no istina je da PW ima letenje takodjer.

Posto sam reko da necu pisat novi post...editirat cu ovaj :P

Ne, ne moze se mjerit nikako sa Conanom. Zasad barem. Mozda i bude tolko propao, mozda ne. Ali ne mozes ti sad tvrdit da je tako jer nemas nikakve osnove.

I ne slazem se da nema nista svoje, ali to nije bitno. Cak i da je 100% sve uzeto od drugih igara (ko sto je recimo napravio wow) ako je dobro, nema veze.

doxy uto 24.11.2009 13:54

pa no

a ka jsam ja rekel

a kaj se buniš..ko te napada lol

ja sam samo iznio činjenice o igri...ne svoje mišljenje (po meni je OK i to je sve)

igra nema nikaj svoje ni originalno...kužiš?

ima svoj community i to je to...nekolicina ljudi koji drže igru na životu...sudbina AoC-a...

stipo3 sri 25.11.2009 10:58

al me vucete za jezik i to posteno.

Sto se tice "orginalnosti igre" kako ti kazes da nema nista orginalno ,

Postoji neznam koliko tisuca igrica , sta god da napravis sigurno vec negdje ima ,

Aion nije umro nit ce umrijet , igra ga sve skupa oko 5 miliona ljudi , nas server Spatalos je prepun , nas "Ex-Yu" na nasem community www.aioncroatia.com ima preko 320 s time da jos sigurno duplo vise nasih luta okolo neznajuci za community.

NCsoft prati sta im igraci zele , upravo je izasao novi trailer sta nas ceka u bliskoj buducnosti, sve sto su igraci htjeli , ne kao sto npr blizzard radi da stave sta ONI hoce a ne sta igraci hoce , NCsoft se trudi da napravi sta god igraci zele , i dok to rade bit ce i ljudi , zalili su se na botove itd , prekjuce je bannano 16000 accounta, traze massu novih GMova, igra se crashala , popravljeno itd itd itd.

Nemoj sirit dezinformacije jer ljudi koji bi mozda igrali aion i kojima bi se svidjela igra vide takve komentare kao tvoje i odustanu prije nego probaju , ja volim crnke ti plavuse , nema diskusije . ako ti se nesvidza igra nema blema , idi igraj nesta drugo , ali prestani ostalima ubijat zelju da zaigraju aion , jer najzanimljiviji su mi ljudi koji quitaju , ali stalno se vracaju na aion communitye/threadove i pljuju po igri , get over it .

Faerdhur sri 9.12.2009 09:15
doxy kaže...
vizualna prezentacija istog (cabal online..cak je i ljepše kod njega)

doxy, jučer sam par sati odigrao Cabal.

Uninstall...

Ta igra ima poveznicu s Aion samo u azijatskom stilu prezentacije likova i borbe, ništa više. Vidim da je Aion ipak u nekakvoj premium klasi, a Cabal je dosta loših tekstura, premalo opcija u stvaranju lika, mehanizam upravljanja nedorečen, itd. A sačuvaj me, Bože, ubijanja malih slatkih glodavaca koji veselo skakuću okolo!

Ono na filmovima što pršte brojevi u borbi, anime grafički stil, to je to, sve ostalo je u Aion u gornjoj klasi. Iako meni i dalje neprivlačno, normalno... Osmijeh

cale pet 18.12.2009 00:07

malo sam cito po forumu,pa iskreno da vam velim,zavisi na sta si se naviko.

Nikad necu zaboravit prvi put kad sam vidio knight online kod bratica,nisam ni znao kaje mmorpg,reko sam si da je moram imat,kad sam dobio internet,jedva sam ceko krenut sa knight online,i vec drugi dan mi je doso frend sa wow-om da mi slozi besplatno,nisam puno ocekivo jer sam se zapalio za knight online,i sad nakon dobrih 3 godine posto sam ovisan o wowu,jednostavno najjaca igrica,i sad da krenem igrat bilo koji mmorpg,to ne bi bilo to,jednostavno ne bi.Mozda bi i cak igro ovaj aion da je besplatan.

Rhodin pet 9.4.2010 15:05
Dachande kaže...

Nema.

Igra je nova, i nijedna nova igra ne daje free trial tako brzo.

Proci ce barem pola godine ako ne i godina prije nego ce bit free trial.

Da, samo u AIONU je populacija već počela padat i već se spominju mergovi tako da sumnjam da će za godinu dana biti igre, a kamo li da će davat free trial.

Kao i Vanguard u svoje vrijeme izbacili su igru puno prerano sa puno premalo sadržaja i sad su ljudi razočarani pogotovo sa end-gameom gdje se doslovce nema šta radit (i raid i 1 battlegrount tj. assault koji traži dosta pripreme)