AMD Athlon 64 X2 2,1 GHz

NoOne kako si ga digao...onako kako ja radim ili???

meni nece da ide iznad 2,21...neznam zasto i kako!?!?!

Koja je ovo zbrka...
Vas dvoje imate 2 razlicita proca!!!
ti sa ddr1, slikaj mi koje opcije imas pod v-core, i daj mi cpu-z screenshot

Cek malo tebi je cpu voltage 1,88V?
Ma nije tebi cpu voltage to, to ti je od memorije to ostavi kak je ili je digni. To je ok voltage zato sto to nije ddr2 nego obicni ddr.
Moras Vcore dignut, tamo na slici 4 se vidi Vcore

Zato te i pitam da mi slikas,jer neznam koje opcije imas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stavi ovaj skroz dole stupanj i doci ces do kojih 225MHz - 240MHz(225x11=2,36GHz) i to ti je maximum, zato jer nemos povecat napon puno, maximalno za 0,0375 = na 1,37V
Stavi ht link na 800MHz, stavi od memorije napon na default, i memoriju stavi na 333MHz(u biosu pise vjerovatno 166MHz zato sto nije efektivno)

da stavim 0,0375?

LOl idem stavljat na 2.27 on mi se vrati na 2.11
znak cega je to i sta sad da radim??

stavi ovaj skroz dole stupanj i doci ces do kojih 225MHz - 240MHz(225x11=2,36GHz) i to ti je maximum, zato jer nemos povecat napon puno, maximalno za 0,0375 = na 1,37V
Stavi ht link na 800MHz, stavi od memorije napon na default, i memoriju stavi na 333MHz(u biosu pise vjerovatno 166MHz zato sto nije efektivno)

jel imate vi mozda msn?? ovo je presporo

lol imas pm..pa mi tam odma stavi svoj msn..

imam ja ajde brze...bloderitis1993@hotmail.com...

REKO SAM TI DIZES FBS AKO SE RESTARTA NA CPU!samo prebacis u manual mod i deri

Evo ja sam sa svojim AMD-om 3800+ došao s 2,00 do 2,15 i idem dalje. Temperatura je CPU 50C° 1. jezgra 43C°, 2.jezgra 47C°...
Sad trenutno idem na 220...
PCI Express Clock mi je na 1120Mhz
Nešto sam se prije zezao s time, ali ako ima ovdje neko isusniji da mi po ovom gore kaže jel nešto radim krivo i što bih još trebao obaviti uz to (dizati, spuštati)!?

evo me opet sad sam ga digao na 2,20 i za sad je sve 5... temperatura se kreče između 43 i 49 stupnja celzijevaca!

Evo ja sam sa svojim AMD-om 3800+ došao s 2,00 do 2,15 i idem dalje. Temperatura je CPU 50C° 1. jezgra 43C°, 2.jezgra 47C°...
Nešto sam se prije zezao s time, ali ako ima ovdje neko isusniji da mi po ovom gore kaže jel nešto radim krivo i što bih još trebao obaviti uz to (dizati, spuštati)!?

krivo napisano... dvojka mi je viška. PCI express clock mi je na 110MHz

E sad za temp. ne znam. To je iz Everesta tamo samo piše, evo trenutno je CPU 52°C...
Kaj ako sam trenutno bez novog hladnjaka, da ja vratim procesor na staro?

grafička nije nešto osobito vruča, više je toplo na hladnjaku (pasivno hlađenje).
ali ako misliš da bi trebao stavit na 100, stavit ću!

jel mos otvorit kuciste i držat prst na hladnjaku(pazi se opeći...).
Ma nece se grafa grijat vise zbog pci-e frekvencije nego ce samo pregorit ili eksplodirat uglavnom nesto od tog dvoje...

prst na hladnjaku mogu držat, nije čak ni topao nešto između, više mlako nego toplo.

stavio sam ovo na 100MHz. Sad ne znam točno gdje da pogledam za ramove. znam da imam DDR2 ali na koliko MHz-a??

prst na hladnjaku mogu držat, nije čak ni topao nešto između, više mlako nego toplo.

e, sad kad sam vratio ovo na sto, temperatura je 36°C, čak i 33°C!

jedva se vidi al dobro, sljedeci put izreži u paintu samo cpu-z...
kod cpu-z odi na spd i tam ti pise koje rame imas i na koliko mhz, a mogao bi i stavit sliku.
Cek malo tebi je cpu voltage 1,88V?