AMD Athlon 64 X2 2,1 GHz

evo malo bolje... jel po ovoj 2. slici ispada da imam DDR a ne DDR2??

ok... javim sutra, jer ako nastavim, oći će mi ispast... čujemo se sutra. Hvala dosad!

e ova voltaža od procesora... to nije ddr voltage? jer vidim samo to!
EDIT: našo sam... CPU Voltage

ok... javim sutra, jer ako nastavim, oći će mi ispast... čujemo se sutra. Hvala dosad!

da, danas... samo još jedno pitanje. Jel da pripremim protupožarna sredstva?
EDIT: e, da... kaj ti preporučuješ kod tog dizanja... znači dignem za pet i kaj trebam napraviti da testiram, jel dovoljno samo dići windowse i testirati u everestu ili da igram GTA IV nekih dvije minute, pa onda testiram?

znatiželja mi nije dala mira... ipak sam nastavio!!
2,20
Igram GTA IV, sve je znatno usporeno, prije sa 25FPS sada jedva 10FPS-a
temperatura CPU 44°C
EDIT:
nešto nije u redu...
BIOS
CPU Frequency - 225.o
PCI Express Clock 100MHz
CPU Multiplier - X4
CPU Voltage 1.425v
tako sam namjestio kako si rekao i sad mi u windowsu piše da imam 889MHz procesor i sve mi radi usporeno...
Kaj sam sad napravil?

znatiželja mi nije dala mira... ipak sam nastavio!!
2,20
Igram GTA IV, sve je znatno usporeno, prije sa 25FPS sada jedva 10FPS-a
temperatura CPU 44°C
EDIT:
nešto nije u redu...
BIOS
CPU Frequency - 225.o
PCI Express Clock 100MHz
CPU Multiplier - X4
CPU Voltage 1.425v
tako sam namjestio kako si rekao i sad mi u windowsu piše da imam 889MHz procesor i sve mi radi usporeno...
Kaj sam sad napravil?
Ja sam ti rekao da stavis ht link multiplier na 4x ili na 800MHz , neki imaju multplier a neki odmah biraju na koliko hoce stavit ht link frekvenciju!!!

ma ko ih j*** sta su mi uvalili glupu maticnu....imali neki stoti nacin da malo pojacam proc...???moram nekako pojačati jer hocu igrati GTA IV ali da ne zapinje...

Ima kupi novi proc, 6000+ i igrat ces ga na medium/high(mislim na gta 4)

a oke smrch....

evo isao sam porijeko i kad stavim 230 mhz ....komp se upali ali se monitor ne upali...onda ja nes napravim i monitor se upali...ali uvijek vratim na 220 MHz...

ja sam clockao taj procesor na 2.52Ghz bez ikakvih problema......s hladnjakom navedenim ispod
...i ostatak...