Sevelj sub 4.1.2025 19:24

Slučajn naletim na USB stickove kojima se na slici vidi da su fake, a da ne pričam o cijeni pa složim prijavu Njuški, a oni mrtvihladni da isti ne krše njihova pravila mada sam naveo da se radi o prijevari što bi morali znati i sami.

Važno je da imaju zaštitu kupca ???? i da su uzeli njihov pay pa lova teče kao i da je većina njih stalna iz ZG tako da se može redpostaviti da se znaju pa im pripremam Bingo zvani Mingo.

Nuclear_Phoenix pon 20.1.2025 11:32

Ova naljepnica ili što li je, na samom disku, iznad 4TB - NVMe 4.0 bez razmaka, ssd malim slovima, 4TB bez razmaka a sve to ima lijevo ispravno napisano. Ova dolje lijevo u kutu 4TB izgleda kao da sam ju ja zalijepio nakon 6 piva.

Osim toga, fale copyright i trademark znakovi na natpisu lijevo, ako dobro vidim jer ovo je slikano ne znam čime, peglom. Pogledaj na Samsungovoj stranici sliku pa usporedi. Ovo se baš vidi da je fake iz aviona.

ivann.n pet 24.1.2025 03:47
Pero Dinamit kaže...

Pa prijavi ga njuškalu jebote, opiši koji je razlog, a ne da se drugi upecaju. Jer ja isto ne znam zašto je ovo fake, izgleda mi legit. Upravo zato prijavljujte takve majmune.

Kasni odgovor, ali pričao sam s likom i odmah mi se javio i rekao da nije znao da je SSD fake te da će odmah ažurirati oglas kako bi se znalo da se radi o kopiji. To je i napravio. Bilo mi je bed prijavljivati obzirom da mi se činio iskren. Ali smisao ti stoji i slažem se.

Sevelj sri 29.1.2025 21:22

Buhahaha!

Da čovjek ne povjeruje kako nije znao i da će ažurirati oglas jer prodaje kopiju Samsungovog SSD od 4 TB koja postoji isključivo kod krivotvoritelja što bi trebao zanti svak tko se bavi informatikom ali obzirom da je većina luzer konzumenti imamo i takve komentare koji te praktično trpaju u isti koš s njima jer ga nisi htio rijaviti, a i da si ga prijavio iz Njuškala bi ti vjerovatno odgovorili kao i meni koji sam prijavio ekipu koja prodaje USB stickove od 2 TB gdje se na slikama, a posebno po cijeni od 20 ili 30€ zna da im je, kao i kod tog diska, kod particioniranja napumpan kapacitet da isti nisu prekršili njihova pravila jer prodaju lažnu robu i da bi kod tog Njuškala vjerovatno prekršio pravila kada bi prodavao drogu ili naručena uojstva ako nemaš njihovu famoznu zaštitu kupca koja ne služi ničemu osim da cijena proizvoda izgleda niža, dodatno zarađuje Njuškalo i da takvo nešto do sada nisam susreo u međunarodnim poslovanjima. Baš bih volio vidjeti nekoga tko je na Njuškalu pazario 40-50% ili više na informatici.

Pravilo koje važi oduvijek da se ne kupuje nešto što izgleda previše lijepo da bi bilo istinito, a posebno kod računalne opreme jer da je i ukradeno prodavalo bi se skuplje.